net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μέγιστη σχέση brand-τιμής!!

Μην αναβάλλεις άλλο την αγορά κράνους γιατί στο κατ/μα PAPASTAVROU SHOPS , θα βρεις διαθέσιμο το κράνος της SHOEI, PATINA TC-5, σε τιμή που δεν θα πιστεύεις!! Αν μέχρι τώρα η έρευνα αγοράς που έκανες δεν σε ικανοποίησε , η σημερινή πρόταση θα σε αποζημιώσει για το χρόνο που έχασες.

 
Ιαπωνικό χειροποίητο κράνος  με την υπογραφή της SHOEI, που εγγυάται εξαιρετική σχεδίαση, ασφάλεια και πολύ καλή αίσθηση για τον αναβάτη. Θεωρείται ένα από τα πιο σωστά ζυγισμένα και ασφαλή κράνη της αγοράς. 
Νέα μοντέρνα αντίληψη αεροδυναμικής σχεδίασης κελύφους από την κορυφαία εταιρία με εξειδίκευση στα κράνη.
Διαθέτει εσωτερικό κέλυφος ΕΡS πολλαπλών πυκνοτήτων για διαφορετικές βαθμίδες απορρόφησης κρούσεων σε 3 διαφορετικά μεγέθη για καλύτερη εφαρμογή και ασφάλεια. 
Έχει τη νέα ζελατίνα CNS-1 με σύστημα PINLOCK(antifog), εσωτερική αναδιπλούμενη ζελατίνα ηλίου με 99% απορρόφηση ακτινοβολίας UV  αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική με ειδικό μοχλό για εύκολη χρήση με γάντια. (*3 διαφορετικά μεγέθη εξωτερικού κελύφους, για σωστότερη εφαρμογή με την βέλτιστη ασφάλεια)
Διαθέτει λουράκια με σύστημα Μικρο-ασφάλισης (Micro Ratchet System) για ευκολία στο χειρισμό και εξαιρετική ευκολία ρύθμισης και μαξιλάρια με Σύστημα Ασφάλειας EQRS (Emergency Quick Release System) για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. . 
Η 3-D εσωτερική επένδυση,  είναι πλήρως αποσπώμενη και πλενόμενη. 
Επίσης έχει αναμονή  για τοποθέτηση ενδοσυνεννόησης/ Bluetooth. 
Χάρη στο πολλαπλό σύστημα αερισμού με εσωτερικούς αυλούς εισαγωγές σε σαγόνι και κορυφή και εξαγωγές στο πίσω μέρος διασφαλίζεται ο βέλτιστος αερισμός. . 
Συμπεριλαμβάνεται μυτάκι/επιρίνιο Υποσιάγονο. 
Αρχική τιμή 579 ευρώ
Τιμή προσφοράς  467 ευρώ!!!

https://www.papastavroushops.gr/
Μπορείτε να καλέσετε στο 2109249350, ή να περάσετε από το κατ/μα στην Καλλιρόης 30, Αθήνα.
 
 
 

 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ