"Ψαλίδι" στις αποδοχές του Jorge Lorenzo...

Μείωση μισθού για Lorenzo

Λιγότερα χρήματα θα μπουν στην τσέπη του Ισπανού άσσου, καθώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα το 2017! Διαβάστε περισσότερα…

Ίσως και το πιο ακριβό συμβόλαιο για το 2017 ήταν φυσικά αυτό του Jorge Lorenzo, ο οποίος έκανε την μεταγραφή της χρονιάς μεταπηδώντας στην Ducati. Υπογράφοντας μια χρυσή συμφωνία που άγγιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Ισπανός άσσος δεν κατάφερε να τελικά  αποδώσει όπως ο ίδιος και η ομάδα του περίμεναν.

Σήμερα λοιπόν, πληροφορούμαστε ότι ο Paolo Ciabbati, αθλητικός διευθυντής της  Ducati, επιβεβαίωσε ότι ο  Lorenzo θα δεχθεί μείωση μισθού, αν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος αυτού του συμβολαίου (δηλαδή, το τέλος της χρονιάς). Τι είπε ακριβώς;

«Έχουμε πρόθεση να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και με τους δύο αναβάτες, αλλά το οικονομικό μας όριο είναι ξεκάθαρο. Θα μιλήσουμε με τους χορηγούς μας διότι είχαμε μια αποχώρηση και, μόλις έχουμε μια ιδέα του πόσα λεφτά θα μπορούμε να δώσουμε, τότε θα μιλήσουμε με τους μάνατζερ. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε στον Jorge το ίδιο ποσόν με αυτό που του δώσαμε στην αρχή»

Παράλληλα, ο Ciabbati αναφέρθηκε και στον Andrea Dovizioso, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει καλύτερες απολαβές στις συζητήσεις ανανέωσης. «Όταν ανανεώσαμε με τον Andrea στα μέσα του 2016, δεν είχε κερδίσει ακόμα για εμάς. Θα επιβραβεύσουμε τα όσα έκανε το 2017. Το έχει πει και ο Claudio Domenicali.» Γίνεται λοιπόν σαφές, ότι αλλάζουν πολύ τα πράγματα: Ο μεν Dovizioso παίρνει αύξηση, ο δε Lorenzo…θα δούμε αν θα καταδεχθεί την μείωση στις απολαβές του!