Μην χάσεις το Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

Το πρώτο τεύχος της χρονιάς κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα απο σήμερα Τρίτη 30/01 και περιλαμβάνει δοκιμές και συγκριτικά νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων μοτοσικλετών και πολλά άλλα όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Αναλυτικά περιέχει:
 
Δοκιμή Suzuki GSX-R 1000R
 
Ο γίγαντας ξύπνησε… και μας άφησε να εξερευνήσουμε τα όρια του. Η Suzuki επανέρχεται στο προσκήνιο μπαίνοντας  στο club των 200 ίππων με άγριες διαθέσεις. Είναι ικανό να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του ονόματος και να βάλει φωτιά στον ανταγωνισμό ;
 
Δοκιμή KTM 1290 Superadventure S
 
160 ίπποι, ικανοί  να σε ταξιδέψουν  με άνεση παντού.  Πολυχρηστικότητα στο ζενίθ και επιδόσεις που θυμίζουν superbike είναι η συνταγή του Superadventure S και εμείς τη δοκιμάζουμε και σας δίνουμε μια γεύση των δυνατοτήτων του.
 
Δοκιμή  BMW G310GS
 
Μπορείς να έχεις ένα BMW GS με λιγότερα από τα μισά χρήματα που κοστίζει το R1200GS; Δοκιμάζουμε και επί Ελληνικού εδάφους το νέο G310GS, την οικονομική πρόταση της BMW για την νεοσύστατη κατηγορία των μικρών On-Off. Είναι τόσο καλό όσο τα μεγαλύτερα αδέρφια του;
 
Δοκιμή Ducati Scrambler Desert Sled
 
Όταν η Ιταλική φινέτσα συναντά την αμερικάνικη φιλοσοφία, πατάς ακόμα και στο χώμα χωρίς δεύτερη σκέψη.  Με εμφάνιση που παραπέμπει στο παρελθόν και αερόψυκτο κινητήρα, το Desert Sled υπόσχεται να κάνει απολαυστική κάθε διαδρομή.
 
Δοκιμή Daytona Oldtown 125
 
Θες να ξεχωρίζεις χωρίς να θυσιάζεις την ευκολία και την οικονομία στις καθημερινές σου μετακινήσεις; Με στυλ εμπνευσμένο από το παρελθόν και ευελιξία που ξαφνιάζει, το Daytona Οldtown 125, σου δίνει τη λύση.
 
Συγκριτικό Kymco AK VS Yamaha Tmax
 
Τα δύο πιο καυτά σκούτερ της αγοράς σε ένα super συγκριτικό. Μπορεί το νέο μοντέλο της Kymco να τα βάλει στα ίσα με τον κυρίαρχο της κατηγορίας;  Η απάντηση στο τεύχος που κυκλοφορεί.
 
Ducati Supersport 939 VS Suzuki GSX-S 1000F
 
Θες  σπορ αλλά όχι ακραία οδηγική συμπεριφορά και απεριόριστες δυνατότητες επί ασφάλτου;  Συγκρίνουμε δύο sport-touring μοτοσυκλέτες στο λίτρο, σε μία κλασική κόντρα Ιαπωνίας-Ευρώπης!
 
Κινήσου με στυλ χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία
 
Όταν αναζητάς διαχρονικότητα στην καθημερινότητα σου, η λύση των ρετρό μοτοσυκλετών δεν απαιτεί πάντα χοντρό πορτοφόλι. Τα  brixton BX 125 , Daytona Rockstar , Royal Enfield classic και Suzuki Van Van 200 έχουν ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά προσιτή τιμή απόκτησης.
 
5 μοτοσυκλέτες με χρηστικότητα Ελβετικού σουγιά!
 
Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά είναι ευχάριστα πρακτικές! KTM Duke 390 , Suzuki GSX 250R , Honda CRF 250L, Yamaha MT 03 και Kawasaki Z300 συνδυάζουν επιτυχημένα την οδηγική διασκέδαση με την ευκολία οδήγησης και την οικονομία απόκτησης και χρήσης. Ποιο θα σας κερδίσει;
 
40ο Dakar 2018
 
Το ράλι Dakar χαρακτηρίζεται ως ένας από τους δυσκολότερους αγώνες στον κόσμο και όπως πάντα έτσι και φέτος είχε απρόοπτα και ανατροπές. Μάθε τα αποτελέσματα αλλά και τις λεπτομέρειες που έκριναν τον νικητή.
 
Τεχνικό : Πως λειτουργεί ο στροφαλοφόρος άξονας  
 
Μάθε πως λειτουργεί αλλά και που διαφέρουν οι διαφορετικοί τύποι στροφάλων που συναντάμε στους δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες.
 
Μπαταρία. Γλύτωσε χρόνο και χρήμα
 
Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως στη μέση του χειμώνα, διάβασε τι χρειάζεται για να διατηρείς πάντα σε καλή κατάσταση την μπαταρία σου.
 
Δοκιμή Clover Interceptor WP
 
Ο χειμώνας έφτασε και μαζί η ανάγκη για επιπλέον προστασία. Δοκιμάζουμε το δημοφιλές 4 σε 1 μπουφάν της Clover και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
 
Ψάχνεις για εξοπλισμό;
 
100 επιλεγμένα προϊόντα σε ένα χορταστικό αφιέρωμα με είδη που βρίσκονται σε προσφορά.
 
Θες να μάθεις πόσο κοστίζουν όλα τα μοντέλα από τις σημαντικές εταιρίες;
 
Οι μεγαλύτεροι συγκεντρωτικοί πίνακες, με 800 μοντέλα σε 16 κατηγορίες για να είσαι πάντα in touch.
 
 
 Αυτά και ακόμα περισσότερα μόνο με 1,95 ευρώ στα περίπτερα όλης της χώρας.
 
Moto Τρίτη. Σε συμβουλεύει, πριν αγοράσεις.