net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάτι απειλητικό μας σημαδεύει πίσω από την κλακέτα.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Norton ενόψει Dominator SS.

Αναμφίβολα εντυπωσιακό cafe racer το Dominator.

Αγωνιστικός κοκοβιός βγαλμένος κατευθείαν από το Domiracer.

Μια Norton για τον James Bond

Μια φωτογραφία που ανέβασε η παραγωγή της νέας ταινίας του 007 στο Instagram δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αμφιβολίες. Ο θρυλικός Βρετανός πράκτορας θα συναντήσει μια θρυλική βρετανική μοτοσικλέτα.

 

Πίσω από την κλακέτα που απασχολεί το πρώτο πλάνο της φωτογραφίας, στο υπόβαθρο διακρίνεται καθαρά μια café racer μοτοσικλέτα που, με ελάχιστη προσπάθεια, οδηγεί το μυαλό στη νέα Norton Dominator SS. Τα δύο πυροβόλα εκατέρωθεν του προβολέα της μάλλον βοηθούν στο να εξάψουν τη φαντασία.

Η σύγχρονη Norton μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοίνωσε τη δεύτερη μοτοσικλέτα της, μετά το Commando 961 που διαθέτει σε τρεις εκδόσεις (Streetfighter, Café και Racer Sport). Το Dominator θα βασίζεται στην αγωνιστική έκδοση του σύγχρονου κινητήρα της Norton, δηλαδή στο Domiracer. Στα πλάνα της αγγλικής εταιρείας είναι να βγάλει στην παραγωγή το Dominator μέσα στο 2015 σε δύο εκδόσεις, μια απλή και μια επονομαζόμενη SS. Αυτή η δεύτερη εικάζουμε πως είναι η μοτοσικλέτα που θα δούμε στην ερχόμενη ταινία του 007. Λογικά το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής θα πωλείται δίχως πυροβόλα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ