net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βρήκαν ιδιοκτήτες και τα 120 Kawasaki H2 Carbon!

Μόλις ξεπούλησε!

Η περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου Kawasaki H2 με την ονομασία carbon έκανε φτερά, αφού και τα 120 κομμάτια πουλήθηκαν!

 
Στην Intermot, η Kawasaki είχε παρουσιάσει και μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση του κορυφαίου H2, με την ονομασία Carbon και τις… ανάλογες τροποποιήσεις. Μπορεί η H2 Carbon να μην είναι εξοπλισμένη με πλήρως ανθρακονημάτινο fairing, όμως χαρακτηρίζεται από λεπτομέρειες του εξωτικού υλικού στην εξωτερική της εμφάνιση.
Η Kawasaki είχε ανακοινώσει ότι μόλις 120 κομμάτια θα γίνουν διαθέσιμα, σε παγκόσμιο επίπεδο και σήμερα ο Βρετανικός τύπος δημοσίευσε ότι το μοντέλο «ξεπούλησε»! Γεγονός που φυσικά, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς κάθε περιορισμένη έκδοση οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας φαίνεται να αποτελεί «instant hit».

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με αναρτήσεις Ohlins TTX, μια αναβάθμιση σε σχέση με την απλή έκδοση, ενώ φέρει επίσης live ένδειξη γωνίας κλίσης και ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας με IMU 6 αξόνων… Εμείς να ευχηθούμε στους 120 τυχερούς νέους ιδιοκτήτες… καλή απόλαυση!
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ