Η εμφάνισή του τραβάει όλα τα βλέμματα

Μοναδικό κι ακαταμάχητο

Η Honda πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και με το X-ADV δημιουργεί μια εντελώς νέα γενιά μοτοσυκλετών που δίνουν περισσότερες επιλογές στους αναβάτες τους.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το X-ADV είναι ένα υπερσύγχρονο όχημα που μπορεί να ταξιδέψει τόσο σε άσφαλτο, όσο και σε χώμα και να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια σε μοναδικά μέρη. Συνδυάζει ιδανικά την ευκολία χειρισμών και την πρακτικότητα ενός scooter με την άνεση και τη συμπεριφορά μιας μοτοσυκλέτας. Η εμφάνιση του έχει έντονο το στοιχείο της περιπέτειας με τις χούφτες, τα προστατευτικά πλαστικά, τους ακτινωτούς τροχούς και το τελικό της εξάτμισης με την έντονη κλίση προς τα πάνω να συμβάλουν με τον τρόπο τους σε αυτό. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της μοτοσυκλέτας καλύπτεται από πλαστικά, η συναρμογή τους είναι κορυφαία και δεν παρουσιάζονται τριγμοί ακόμα και σε σκληρή εκτός δρόμου χρήση.

Κάτω από την άνετη σέλα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 21 λίτρων που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει Smart Key, χειρόφρενο, παροχή ρεύματος 12v, κεντρικό σταντ και ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Η οθόνη των οργάνων είναι πλήρως ψηφιακή, παρέχοντας πλήθος πληροφοριών στον αναβάτη και θυμίζει Dakar.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 745 κυβικών, αποδίδει 55 ίππους και 6,9 κιλά ροπής και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά προγράμματα, τον τρόπο λειτουργίας του κιβωτίου και έχει τη δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών από κουμπιά στο τιμόνι. Η κατανάλωση του κυμαίνεται στα 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το 13 λίτρων ρεζερβουάρ, εξασφαλίζει αραιά διαστήματα επισκέψεων για ανεφοδιασμό.

Το πλαίσιο τύπου διαμάντι είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στη σκληρή χρήση για την οποία προορίζεται η μοτοσυκλέτα και συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο ψαλίδι. Οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων επιτρέπουν στο Χ-ADV να κινείται με άνεση εκτός δρόμου, ενώ η ρύθμισή τους ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα σε άσφαλτο και χώμα.

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου και να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες. Η Honda έχει παρουσιάσει κάτι πρωτοποριακό, που δεν μπορεί να καταταχθεί σε μια κατηγορία και έχει τραβήξει την προσοχή του αγοραστικού κοινού, αλλά και των ανταγωνιστών της. Αποκτήστε το σήμερα από 12.450 ευρώ.