Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

Διαβάστε στο νέο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

Μόνο στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα την Τρίτη 3/04 και περιλαμβάνει δοκιμές και συγκριτικά νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων μοτοσικλετών και πολλά άλλα όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Το τεύχος του Μαρτίου ξεκινά δυνατά, σκορπίζοντας απλόχερα αδρεναλίνη με το νέο KTM 1290 Superduke R! Η συνέχεια περιλαμβάνει εικόνες από το παρελθόν με σύγχρονη τεχνολογία πάνω στο Scrambler Café Racer  και διασκέδαση εντός αλλά και εκτός δρόμου με το CRF 250 Rally. Συγκρίνουμε τα δημοφιλή μικρά On-Off  Versys X300 και V-Strom 250 και κινούμαστε οικονομικά στην πόλη με τα Kymco X-town 125, SYM JET 14 200i και  Yamaha YS 125. Ακόμα, σε αυτό το τεύχος θα βρείτε ετήσιο αφιέρωμα με τις top επιχειρήσεις στον τομέα της μοτοσυκλέτας. Αυτά και ακόμα περισσότερα μόνο στο Moto Τρίτη!
 
Αναλυτικά περιέχει :
 
Δοκιμή KTM 1290 SUPERDUKE R
Το γυμνό τέρας ανανεώθηκε, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο με τα χαρακτηριστικά του. Η αστείρευτη δύναμη από τον δικύλινδρο V 1301 κυβικών και τα κορυφαία περιφερειακά, το κάνουν να κυριαρχεί στους δρόμους διεκδικώντας με αξιώσεις  τον τίτλο του καλύτερου streetfighter.
 
 
Δοκιμή Ducati Scrambler Café Racer
Mια μοτοσυκλέτα από την Bologna που συνδυάζει ρετρό εμφάνιση με οδική συμπεριφορά αντάξια του ονόματος Café Racer και Ducati.Τι αλλαγές χρειάζονται στην πλατφόρμα των Scrambler για να μεταφέρεις επιτυχημένα την αύρα των 60s στο σήμερα;
 
 Δοκιμή Honda CRF 250 Rally
Αν θέλεις τη μια μέρα να οργώνεις τα βουνά και την επόμενη την πόλη, οδηγώντας σε κάθε σου μετακίνηση μια μοτοσυκλέτα με εμφάνιση βγαλμένη κατευθείαν από τους αγώνες Dakar, το CRF 250 Rally σου δίνει τη λύση.
 
Δοκιμή  Kymco X-Town 125
Ένα πολυτελές scooter σε…downsizing! Οδηγούμε το KYMCO X-Town 125, στο οποίο η εταιρεία κάνει την εξαίρεση στον κανόνα για τα GT Scooters εξοπλίζοντας το με μικρότερο κινητήρα 125 κυβικών. Πόσο καλά συνδυάζονται οι δύο κόσμοι;   
 
Δοκιμή SYM JET 14 200i
Με μεγαλύτερο κινητήρα στο… ιδιωτικό σου Jet, κερδίζεις φυσικά σε δύναμη! Δοκιμάζουμε το νέο 200αρι αστικό scooter της SYM που συνδυάζει όλα τα καλά του μικρότερου «αδερφού» του με αισθητά καλύτερες επιδόσεις.
 
Δοκιμή Yamaha YS 125
Ευχρηστία παπιού και εμφάνιση μοτοσυκλέτας, κάνουν το Yamaha YS 125 να φαντάζει ιδανική επιλογή για το αστικό περιβάλλον, εκπροσωπώντας την Yamaha στη δημοφιλή  κατηγορία των 125 κυβικών.
 
Συγκριτικό Kawasaki Versys X-300 – Suzuki V-Strom 250
Δύο από τους βασικότερους πρωταγωνιστές, μιας κατηγορίας που συνεχώς κερδίζει  έδαφος στον χώρο των δύο τροχών. Οικονομία, ευχρηστία και δυνατότητα για κάθε είδους μετακίνηση είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα τους. Που όμως υπερτερεί το καθένα;
 
Best Buy 300αρια GT Scooter
Τα scooter μπορούν να μετατρέψουν την καθημερινή μετακίνηση σου σε μια απολαυστική διαδικασία.. Η κατηγορία των GT scooter στα 300 κυβικά, συνηγορεί σε αυτό, προσφέροντας  πλούσιο εξοπλισμό και άνετη θέση οδήγησης ξεκούραστη για οδηγό και συνεπιβάτη. Τέσσερις επιλογές που τα κάνουν όλα και συμφέρουν.
 
Top επιχειρήσεις
 
Οτιδήποτε αφορά εσένα και την μοτοσυκλέτα σου θα το βρεις στο ετήσιο αφιέρωμα για τις καλύτερες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς στο χώρο των δύο τροχών. Κάθετες μονάδες, ανταλλακτικά , αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ελαστικά, είδη ένδυσης αναβάτη κ.α, μέσα στις επιπλέον σελίδες του MotoΤρίτη που κυκλοφορεί.
 
Τεχνικό ABS
Το ABS εφαρμόζεται αρκετά χρόνια στις μοτοσυκλέτες όμως δεν σταματά ποτέ την εξέλιξή του. Το Cornering ABS είναι η τελευταία λέξη της ενεργητικής ασφάλειας και στο τεύχος που κυκλοφορεί μπορείς με απλά λόγια να μάθεις τη λειτουργία του.
 
Γλίτωσε λεφτά
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στον τομέα του μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού είναι τα γάντια, καθώς τα χέρια σου είναι μόνιμα εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης ανεξαρτήτως εποχής. Μάθε πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή για να τα προστατέψεις.
 
Δοκιμή κράνους X-Lite X-803
Δοκιμάζουμε το κορυφαίο κράνος της Ιταλικής εταιρίας και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας
 
Αυτά και ακόμα περισσότερα μόνο με 1,95 ευρώ στα περίπτερα όλης της χώρας.
 
Moto Τρίτη. Σε συμβουλεύει, πριν αγοράσεις.