Moto Guzzi: 4 χρόνια δωρεάν service στο V85TT!

Κάνε δικό σου το μοναδικό νέο μοντέλο της Moto Guzzi και εξασφάλισε 4 χρόνια δωρεάν service και τετραετή εγγύηση! Δες περισσότερα…

Χάρη στην προωθητική ενέργεια Eagle Days, μόνο για τον Μάιο, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη νέα Moto Guzzi V85 TT με 4 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια εγγύηση. Για να ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.
 
 
Η Moto Guzzi V85 TT συνδυάζει το κλασικό επιβλητικό στυλ με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εκφράζει μια φιλοσοφία κατασκευής, όπου η απλότητα, η πρακτικότητα και η ελαφριά αίσθηση συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας μοναδικής σχέσης μεταξύ του αναβάτη και της μοτοσυκλέτας. Η V85 TT είναι αφιερωμένη στα συναρπαστικά ταξίδια, στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, φέρνοντας στο μυαλό εικόνες από αγώνες ερήμου όπως το Paris-Dakar, συνδυάζοντας τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro. Η V85 TT απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μοτοσυκλέτα, που θα κεντρίζει το περιπετειώδες πνεύμα τους στην καθημερινή μετακίνηση.
 
Απλότητα, ευκολία και πρακτικότητα: αυτές είναι οι θεμελιώδεις αρχές της V85 TT. Η Moto Guzzi V85 TT είναι η πρώτη classic enduro με ταξιδιωτικό χαρακτήρα, προτείνοντας αυθεντικό στυλ αλλά και προδιαγραφές μιας σύγχρονης ταξιδιωτικής enduro. Συνδυάζει τεχνολογία και λειτουργικότητα με τα βασικά χαρακτηριστικά MotoGuzzi που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα. Η επιθυμία για απλά σχήματα είναι ξεκάθαρη: με πλήρη απουσία φέρινγκ, η V85 TT χαρακτηρίζεται από το σχήμα του ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά καπάκια και το μπροστινό φτερό, αλλά και από τον ολοκαίνουριο δικύλινδρο κινητήρα  V 90°.
 
Στη V85 TT παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο νέος κινητήρας της Moto Guzzi. Η αρχιτεκτονική του είναι η  ίδια που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο σε όλα τα μοντέλα παραγωγής: αερόψυκτος εγκάρσιος 90° V twin με έναν εκκεντροφόρο και δύο βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο κινητήρα της γκάμας και αποδίδει μια αναλογία σχεδόν 100 ίππων ανά λίτρο. Χάρη στην ολοκαίνουρια σχεδίασή του και τη χρήση υλικών που συνηθίζονται στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες όπως είναι το τιτάνιο, ο νέος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων και εντυπωσιακή ροπή που αγγίζει τα 80 Nm στις 5.000 στροφές/λεπτό, με το 90% να είναι διαθέσιμο στις 3.750 στροφές. Ακολουθεί την παράδοση των 2-κύλινδρων κινητήρων του Mandello, που αποδίδουν εξαιρετικά στις πολύ χαμηλές στροφές.
 
Η ικανότητα της Moto Guzzi στην κατασκευή εξαιρετικών πλαισίων επιβεβαιώνεται και στη V85 TT, η οποία χαρίζει στον αναβάτη αίσθηση απόλυτης ασφάλειας και ελέγχου, ακόμη και σε συνθήκες δυναμικής γρήγορης οδήγησης. Μεγάλο μέρος αυτής της αίσθησης οφείλεται στο ιδιαίτερο σχήμα του υψηλής αντοχής ατσάλινου σωληνωτού πλαισίου, σε συνδυασμό με τα άψογα σχεδιασμένα μαρσπιέ αλουμινίου. Το ολοκαίνουριο πλαίσιο δεν διαθέτει σωλήνωση στο κάτω μέρος για μείωση του βάρους, αλλά και για αύξηση της απόστασης του κινητήρα από το έδαφος, σημαντικό χαρακτηριστικό στην εκτός δρόμου οδήγηση. Για ακόμη πιο ελαφριά αίσθηση, αξιοπιστία και εύκολη πρόσβαση, το πλαίσιο αξιοποιεί τον ειδικό τρόπο στήριξης του κινητήρα για τη δημιουργία μιας στιβαρής δομής που αποκαθιστά την ακρίβεια και την ακαμψία κατά την οδήγηση. Εξασφαλίζει επίσης, ανθεκτικότητα και πολύ καλή αίσθηση στο χώμα. Το πίσω μέρος του πλαισίου έχει σχεδιαστεί για βελτιστοποίηση της ικανότητας μεταφοράς φορτίου και διαθέτει δύο φαρδιές και πρακτικές χειρολαβές για τον συνεπιβάτη.