net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

MotoGP: Ανησυχίες των πρωταγωνιστών

Σκέψεις των πρωταγωνιστών, πριν τον αγώνα στο Sachsenring της Γερμανίας. Προβληματισμένοι με τον καιρό και το νέο οδόστρωμα.

 
Εχθές πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των πρωταγωνιστών πριν τον 9ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Οι Dovizioso, Vinales και Marquez μίλησαν για το θέματα που πιστεύουν ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του οδοστρώματος της πίστας, φαίνεται να είναι οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ας δούμε τι δήλωσαν:

Andrea Dovizioso: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη του πρωταθλήματος  ως τώρα. Έχουμε δουλέψει σκληρά στους προηγούμενους αγώνες για να βρίσκομαι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 5 χρόνια και στον προηγούμενο αγώνα στο Assen κανείς δεν ήταν τόσο καλά προετοιμασμένος όσο εμείς. Δοκιμάσαμε καινούργιες ρυθμίσεις και δούλεψαν. Η πέμπτη θέση ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών. Γνωρίζουμε πόσο άστατος είναι ο καιρός εδώ, αλλά τη μεγαλύτερη διαφορά θα την κάνει η καινούργια άσφαλτος. Νιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα μου κι έχω αυτοπεποίθηση. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά
      
Maverick Vinales: «Είμαι απογοητευμένος από την πτώση στο Assen, αλλά μου έδωσε και κίνητρο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εδώ. Κάναμε πολλά λάθη μέχρι τώρα, αλλά μαθαίνουμε από αυτά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ στο βρεγμένο και θα το αποδείξουμε εδώ. Πέρυσι είχαμε κάνει καλή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι είναι απαιτητική πίστα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και πρέπει να πάω καλά στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Πρέπει να έχω στο νου μου τα ελαστικά και τον καιρό. Θα είναι δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Marc Marquez: «Το Sachsenring ήταν ανέκαθεν μια καλή πίστα για εμένα και τη Honda. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το οδόστρωμα είναι καινούργιο και πρέπει να δούμε την πρόσφυση. Ένα άλλο ζήτημα είναι ο καιρός, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Στο Assen καταφέραμε να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις για το πρωτάθλημα, είμαστε πίσω, αλλά θα παλέψουμε σκληρά. Έκανα λάθη στην αρχή της σεζόν αλλά είμαι εδώ για να συνεχίσω δυνατά.»

Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, περιμένουμε τα αποτελέσματα του αγώνα της Κυριακής.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ