Marquez και Lorenzo ακονίζουν τα σπαθιά τους για την μάχη της Ιταλίας, στο Moto GP.

MotoGP: Marquez και Lorenzo ετοιμάζονται

Τι λένε οι δύο αναβάτες της Repsol Honda για τον επερχόμενο αγώνα στο Mugello; Διαβάστε τις δηλώσεις τους…

Το MotoGP πάει Ιταλία και συγκεκριμένα στο Mugello, για τον 6ο αγώνα της σεζόν. Ο Marc Marquez, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και με 3 νίκες σε 5 αγώνες, θέλει να μην επαναλάβει το περσινό του λάθος, ενώ ο Jorge Lorenzo ελπίζει σε μια καλύτερη εμφάνιση, σε ανάμνηση της περσινής του νίκης στην πίστα.

Τι λένε λοιπόν οι αναβάτες του HRC για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο; Ο Marquez πιστεύει ότι θα είναι δυνατός, δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Μετά το Le Mans, ελπίζω πρώτα από όλα ότι θα έχει καλό καιρό στο Mugello! Μου αρέσει η πίστα ακόμη και αν δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα εκεί. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά από την Παρασκευή όπως στους προηγούμενους αγώνες, νιώθω δυνατός και μπορούμε να έχουμε καλό αγώνα.»
«Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί και πολύ κοντά μας σε αυτή την πίστα, θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός αγώνας την Κυριακή».

Ο Jorge Lorenzo με την σειρά του, δηλώνει ότι η προσαρμογή του στην RC213V πηγαίνει καλά και νιώθει ακόμα καλύτερα, μετά τον αγώνα του Le Mans: «Κάναμε πρόοδο στο Le Mans με την ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο κοντά στους πρώτους. Είχα παρόμοιες αποδόσεις στο παρελθόν στο Mugello, σε σχέση με το Le Mans, οπότε ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνω την θέση μας. Η Repsol Honda δουλεύει πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα μπορέσω να πετύχω αποτελέσματα ώστε να τους ευχαριστήσω»