Έρευνα Motocheck: Ποιες μοτοσυκλέτες είναι για κλωτσιές;

Motocheck: Πάνω από 300 οι αναφορές!

Η μεγάλη έρευνα Motocheck, συνεχίζεται από το MotoΤρίτη. Ψηφίστε και εσείς αξιολογώντας το δίκυκλο που οδηγείτε και την αντιπροσωπεία του. Ποιες μάρκες θα πάρουν βαθμολογία 100% και ποια μάρκα θα βρεθεί στον πάτο του πίνακα;

Τι είναι το Motocheck;

Η έρευνα «Motocheckποια δίκυκλα είναι για κλωτσιές;», γίνεται από το MotoΤρίτη με στόχο να καταγράψει το πόσο ευχαριστημένοι αισθάνονται οι καταναλωτές, από το δίκυκλο τους (Μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί). Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα. 

Οι αναφορές σας θα εμφανίζονται όλες ταξινομημένες ανά μάρκα. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, θα δημοσιεύσουμε τα συγκεντρωτικά σκορ, κάθε μάρκας.
 
Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των μοτοσυκλετών τους, των scooters αλλά και των παπιών τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να σας ωθήσουν να καταθέσετε και τις δικές σας πολύτιμές εμπειρίες.

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας; Μας απογοήτευσε; Η μήπως είναι τόσο καλό, που αισθανόμαστε την ανάγκη να το επιβραβεύσουμε ή… να του γράψουμε και ποίημα;

Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.
  • Το δίκυκλο σας είναι ζημιάρικο;
  • Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
  • Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;
  • H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!
  • Το δίκυκλό σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
  • Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;
  • Tα ανταλλακτικά της είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
  • Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!

Ό,τι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ό,τι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Αναφορά» στο τέλος του κειμένου.

Δίνετε το όνομα και το email σας και το site μας θα σας στείλει την ίδια στιγμή ένα link στο email σας για να καταχωρήσετε την αναφορά σας.

Δείτε και την αντίστοιχη έρευνα στον χώρο του αυτοκινήτου, που έχει ήδη διαβαστεί από 450.000 αναγνώστες! 

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

Δείτε 456 αναφορές & επιβραβεύσεις

  • ΙΩΆΝΝΗΣ

    Μεγάλο θέμα με το Βολάν-Πηνία και σε μερικές moto έχει υπάρξει πρόβλημα με το πλαίσιο. (Ράγισμα). Η YAMAHA κάποια στιγμή πρέπει να κάνει ανάκληση σε αυτά τα μοντέλα έστω και τώρα για αλλαγή πλαισίου. Είναι μεγάλη δυσφήμιση για μια τόσο μεγάλη εταιρία να ραγιζουν τα πλαίσια και να μην έχει κάνει ανάκληση.

      102
  • BASILEIOS FASOULAS

    Απαράδεκτη βλάβη του βολάν με το ξεκόλλημα των μαγνητών που μαστίζει όλα τα μοντέλα που φοράνε τον ίδιο κινητήρα, FZ1,FZ8,R1 2004-2008. Μετά απο 10 χρόνια βγήκε το βελτιωμένο βολάν αλλά μέχρι τότε έχουν σκάσει άπειρα μοτερ και η Αντιπροσωπεία το παίζει Κινέζος.

      76
  • giannis

    To xeirotero mixanaki pou eixa...kathe xrono mpataria, ta pinia kai o anorthotis ponemeni istoria..gia allagi mou efygan guro sta 1000 euro..tentotira kadenas sta 38000...exane nera apo ta kolara...to edosa kai usixasa..tragiko mixanaki gia to onoma pou exei i etairia..

      74
  • Θοδωρής

    Πρώτο σέρβις για αλλαγή λαδιών ,70 ευρωπουλακια + 55 ευρώ για να βγάλουν πινακίδες όταν έγινε η αγορά ακριβοί πολύ είναι 

      71
  • Δημήτρης

    έχει χαλάσει η μονάδα ABS δυο φορές, έχει αλλαχτεί η πλεξούδα άλλες τόσες, έχω αλλάξει δίσκο πλατό 2 φορές, και πάνω που έβαψα όλα τα πλαστικά έβαλα καινούργιες δισκόπλακες BREBO άλλαξα το κώλο ράδιο κασετόφωνο με ράδιο usb γιατί η bmw έχει μείνει στο σωτήριο έτος 1800, έφτιαξα την σέλα έγινε το μεγάλο service άλλαξα την ζελατίνα, και φυσικά μέχρι τις βίδες της μηχανής, και εκεί που λέω όλα στρώθηκαν......ξαφνικά χαλάει η μονάδα του ABS για 3 φορά...... τέτοιο ΄χάλι σε μηχανή δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου.Είχα το varadero και είχα κάνει 110000 χλμ με κανένα πρόβλημα,είχα το afrika το 650, και το έδωσα με 170000 χλμ, και κανένα πρόβλημα. Ε και για μία φορά στην ζωή μου είπα να πάρω ένα χρέπι.... bmw ήθελα να πω και την έχω χρυσό πληρώσει...... ειλικρινά με τόσα λεφτά θα είχα αγοράσει σπίτι....

      62
  • Παλιοβρυσιώτης Ιωάννης

    Σκούτερ αγορασμένο Απρίλιο του 2020. Σέρβις όλα στην ώρα τους. Μόνιμα σε προστατευμένο χώρο με κουκούλα και τακτική φροντίδα. Διαδρομές μόνο εντός εθνικής και σε μικρά ήρεμα ταξίδια. Αποφυγή βαρβαρότητας στην οδήγηση με μεγάλη προσοχή στις λακκούβες. Τα πλαστικά 4/10: γρατζουνιά με το παραμικρό,όλα χτυπάνε ή τρίζουν και πολλά σημεία με βίδες λασκάρουν μόνα τους. Σκελετός - πλαίσιο 3/10: Σκουριά σε σημεία άκρως σημαντικά. Κεντρικός άξονας πίσω τροχού, πλαϊνό - κεντρικό σταντ, βίδες. Απάντηση αντιπροσωπίας: Έτσι βγαίνουν όλα τα καινούρια - μήπως το είχες κοντά σε θάλασσα(μένω Αθήνα). Κινητήρας 8/10: Έως και τώρα δεν έχω κάτι. Δυνατός και οικονομικός. SOS: Πριν 2 εβδομάδες καθώς το έπλενα εντόπισα σπάσιμο στο ψαλίδι (κομμένο κομμάτι) ακριβώς κάτω από τον άξονα του πίσω τροχού. Αμέσως έφυγα αντιπροσωπεία και ενημέρωσα. Η ερώτησή τους ήταν μήπως έπεσα σε κάποια μεγάλη λακκούβα ή ανεβαίνω πεζοδρόμια. Σαφώς και όχι. Στέλνουμε αίτημα εγγύησης στα κεντρικά το οποίο απαντάνε αρνητικά ρίχνοντας το φταίξιμο και την επισκευή πάνω μου. Δεν είναι δυνατόν ένα ψαλίδι, σε όχημα λίγων μηνών, να σπάει σε κομμάτια. Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη ενός δίκυκλου και η SYM να κάνει την πάπια. Έχω δει παπάκια ανεβασμένα σε cc να πηγαίνουν σε χωματόδρομους που on-off δεν πάνε και να μην παθαίνουν τίποτα. Επόμενες μου κινήσεις νομικές. Καταγγελία και ποτέ μα ποτέ ξανά SYM και δίκτυο ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ.

      58
  • Philip

    Ποιοτικη, ισχυρη και κλασικη μοτο πιστή στην ιστορια της. Απολαυστικη στην οδηγηση και ομορφη στο ματι με εξαιρετικη κατασκευη και χωρις τεχνικα προβληματα. Αξια αγορα για εμπειρους αναβατες που ειναι λατρες της παραδοσιακης μοτοσυκλετας.

      57
  • Παναγιώτης

    Στα 29000 χλμ καμμένα πηνία, μια βδομάδα μετά μου τίναξε στον αέρα ρουλεμάν στροφαλου. Ληθηκε όλος ο κινητήρας. Δεν έβαλα τα εργοστασιακά γιατί βρήκα ότι είναι ινδικής κατασκευής μέτριας ποιότητας.Η αντιπροσωπεία στον Άλιμο χρεώνουν ότι να ναι συν ότι είναι ερασιτέχνες , μακριά...!!!

      57
  • Σιδηρόπουλος Χρήστος

    Οι τιμές σέρβις είναι πολύ χαμηλές Tα ανταλλακτικά της είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα

      56
  • Stratos

    Μεγαλο αρνητικό είναι τα πανάκριβα Service και τα πανάκριβα ανταλλακτικά. Ανεξήγητη φθορά στα πλαστικά καλύμματα των φώτων και σε ένα λαστιχενιο κάλυμμα πίσω ακριβώς από το αριστερό σταντ του συνεπιβάτη. Θετική απόδοση κινητήρα. Πολύ καλή οικονομία στην βενζίνη. Μέτρια συναρμολόγηση υλικών. Απαράδεκτη εντελώς η κεντρική αντιπροσωπία της Yamaha

      52
  • Andreas

    Η μηχανή αγοράστηκε καινούργια. Ανοίχτηκε στα 1800χλμ το κάρτερ γιατί είχε διαρροή απ’ την φλατζόκολλα. Η διάγνωση ήταν ότι απτο εργοστάσιο δεν υπήρχε αρκετή κόλλα. Αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης.

      41
  • Γεώργιος

    Το αγόρασα καινούργιο μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου, είχα πάρει ένα sym 250 πριν ένα χρόνο και μου πέθανε την μέση και αναρωτιόμουν ότι φταίει οι καρέκλα γραφείου στην δουλειά...τελικά ήταν το μηχανάκι μεταβίβαζε τις λακκούβες στην μέση μου. Με το MT δεν καταλαβαίνω τίποτα αν και αρκετά βαρύς.. 105 κιλά άτιμες μπίρες :P δεν περνώ χαμπάρι από τις περισσότερες ανωμαλίες στον δρόμο. Σέρβις φτηνό ...αξεσουάρ μόνο από ξένο site γιατί στο Ελλάντα κοιμούνται όρθιοι... Αναγκαστικά puig φτεράκι πίσω γιατί όταν βρέχει τα κάνει μαντάρα πίσω χωρίς αυτο ... Στα 50 μου δεν περίμενα ένα μικρό μηχανάκι σαν το MT θα μπορούσε να με κάνει να χαμογελάσω... Για συνταξιούχος μηχανόβιος είναι τέλειο :)

      40
  • ΒΙΚΤΩΡ ΧΑΖΑΝ

    15 απροβληματιστα έτη χρήσης, με κάνουν ευτυχισμένο. Μόνο το ψυγείο τρύπησε το 2015 μετά από 11 χρόνια.Κινητήρας διαμάντι. Μόνο λάδια θέλει και τσουλάει!!!!!

      39
  • Κατσικας ευθυμιος

    Αν και καινούρια μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα κυβικά.....την προτείνω σε όλους αν θέλουν κάτι οικονομικό και αξιοπιστο

      39
  • Γιάννης

    Έχω μείνει 2 φορές από βραχυκύκλωμα της (εργοστασιακής) μπαταρίας και πρόσφατα παρουσίασε πρόβλημα στο συμπλέκτη, (έχει σκληρύνει και βρίσκει δύσκολα νεκρά, ειδικά εν στάσει). Το εξουσιοδοτημένο φοβάται αρκετά δαπανηρή θεραπεία. Το μηχανάκι δουλεύει μόνο σε βόλτες και ταξίδια εκτός πόλης. Κατά το στάνταρ εξοπλισμό, θα προτιμούσα καλύτερη απόσβεση των κραδασμών, διαφορετική εργονομία στους διακόπτες και το ρεζερβουάρ να βρισκόταν στην παραδοσιακή του θέση και όχι κάτω από τη σέλα, δεδομένου ότι πρέπει να κατεβαίνουμε στους ανεφοδιασμούς και ότι δυσκολεύει το άνοιγμα της τάπας με τα πλαϊνά σαμάρια φορεμένα. Η καλύτερη κατανομή του κέντρου βάρους που επικαλούνταν τότε το εργοστάσιο, δε χρησίμευσε ποτέ στις δικές μου οδηγικές ικανότητες.

      37
  • Foulis

    +Όρθια θέση οδήγησης, πάνω στη μηχανή +Χαμηλό βάρος και ελαφριά αίσθηση στο χώμα σε σχέση με ανταγωνισμό +18άρα ζάντα πίσω +Εύστροφος κινητήρας, όχι ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης όμως +Ανάρτηση που "ακούει" στις ρυθμίσεις με ποικιλία επιλογών στις ρυθμίσεις +Καλή βαφή +Κάγκελα που πραγματικά προστατεύουν σε πτώσεις (extra αξεσουάρ όμως) -Πολύ ακριβή συντήρηση, δύσκολη συντήρηση αν θες να την κάνεις μόνος σου -Προβληματική τρόμπα συμπλέκτη άνω και κάτω - λύνεται με aftermarket μόνο -Προβλήματα με βίδες βολάν -Εξατμίσεις εργοστασιακές πολύ κακής ποιότητας με κακή απαγωγή θερμότητας -Κακό σύστημα ψύκης κινητήρα με αποτέλεσμα αυξημένες φθορές σε φλάτζες- -Πολύ μεγάλη ακτίνα στροφής -Κακής ποιότητας μπροστινό ελατήριο (πολύ μαλακό σε σχέση με το ελατήριο αμορτισερ) -Αδύναμη γεννήτρια για extra (π.χ. θερμαινόμενα grips) - κακή φόρτιση μπαταρίας -Ευαίσθητη αντλία νερού (περνάει ψυκτικό στα λάδια) -Πολύ υψηλή κατανάλωση -Κακή ποιότητα ηλεκτρικών

      37
  • Ανδρέας

    Οδηγός CB6OOF HORNET του '09.Σκυλί μηχανάκι απροβλημάτιστο.Μόνο τα σέρβις του έχω πληρώσει μέχρι τώρα.

      36
  • Αντώνης

    Εξαιρετική μηχανή, με στιβαρό πάτημα. Πολύ άνετη σε ταξίδι, ενώ μπορεί να κινηθεί και μέσα στην πόλη. Καίει ανάλογα με την οδήγηση, ξεκούραστη θέση οδήγησης.

      36
  • Νικος

    Το xj6 Diversion F ειναι μια μοτοσυκλετα εκδρομικη. Οχι και απαγορευτικη για πολη, αλλα η κινηση δεν ειναι το αγαπημενο της. Το σιγουρο ειναι οτι μου αρεσει να ανεβαινω σ αυτη τη μηχανη, να την οδηγαω, να την κοιταω. Θα την προτεινα σε καποιον που θελει μια μηχανη για ολα, κυρίως σε νεους αναβατες. Ακομη και αν αλλαζα, θα προσπαθουσα να παραμεινω στη YAMAHA γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το service! Πηγαινω σε εξουσιοδοτημενο στο Γερακα, και πραγματικα βλεπω ποσο μεγαλο ρολο παιζει "ο μαστορας" στο να διατηρεις μια μοτοσυκλετα. Ειναι το μηχανημα που δε "ζηταει", ειναι τα περισσοτερα αναλωσιμα που ειναι φθηνοτερα απο αλλες μαρκες, κυριως ομως δε με κλεβουν! Ελπιζω ολα τα συνεργεια να λειτουργουν ετσι, αλλα δε νομιζω, ειμαι και λιγο δισπιστος.

      34
  • μανωλης

    κατοχος sym symphony st 200 oy 2016 (cbs).βλαβες σπασμενο διπλο σταντ εντοσ εγγυησης σκουριασμένοι καθρεφτες εντοσ εγγυησης και στις 28000 χλμ αλλαγη πιστονιού.με λιγα λογια σουργελο ότι πληρωνεις παιρνεις.

      33
  • Γιώργος

    πολύ οικονομική στην κατανάλωση 2,2-2,3Lt/100χλμ. σέρβις της τάξης των 20€. Φώτα μέτρια. Φρένα καλούτσικα. Το πίσω έχει μια τάση να μπλοκάρει τον τροχό. Τίμια επιλογή στα 1250€ που κόστιζε τότε. έκδοση με καρμπιρατέρ.

      32
  • Βασιλης

    Τι να πει κανεις γιαυτο το παπι,απαραδεκτο,απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις,απο τα ψευτικα και κακης ποιοτητας πλαστικα<τριζοκοπαει ολοκληρο μετα το μισο γκαζι>απο τα φωτα<κερακι ο μπροστινος>την σελα που σε φευγη ο κ....απο την σκληροτητα,και το μεγαλο του ατου ο κινητηρας που λες xonda πηρα που οι πρωτοι που φτασαν κοντα στα 20000χλμ εχουν παρει το γρανναζι του τεντοτιρα στο χερι<κακης ποιοτητας πλαστικο>το μονο θετικο ειναι τα φρενα του που σε συνδιασμο cbs/Λαστιχα ειναι πραγματικα πολυ δυνατα,παντος το παπι δεν αξιζει τα 2900ε!!!!! που το εφτασε ο mister sarakakis....κινεζια με το φτερο για σημα

      31
  • Βασιλης

    Χρονια παπαβιος,αλλαξα πολλα μοντελα<8 με αυτο>πριν ειχα το crypton x 135<μπου τι μα,,,,εκανα και το εδωσα> και μετα απο χρονια ξαναγυρισα στην honda<ειχα το c90 πλατινα/ και το glx 90 και τα δυο καταπληκτικα>Ε αυτο δεν ειναι honda κακιστη ποιοτητα κατασκευης πλαστικα φτηνα που τριζουν<λιγο καλητερα απο τα κινεζικα βεβαια>φωτα κερακι ο προστινος αλαχτηκε αμεσως, σελα απαραδεκτη...Εκεινο που το σωζει ειναι τα φρενα του που ειναι καταπληκτικα με το cbs και τα λαστιχα Michelin και πραγατικα ειναι και ο λογος που το πηρα σε σχεση με το crypton που ειχα,ο κινητηρας καλος μεχρι στιγμης για την πολη που το θελω< εμφανης παντος η διαφορα με το crypton και στα αλογα και στο δουλεμα> και το σασμαν σχετικα μαλακο και καλο μεχρι στιγμης στα κουμποματα....Τελος με τιποτα δεν αξιζει αυτο στην τιμη που πουλειεται καινουργιο,

      31
  • Γεώργιος Νικολάου

    Καλό μηχανάκι, άριστο σέρβις θέλει κάποιες ηλεκτρονικές αλλαγές για να είναι λειτουργικά άριστο

      31
  • Γιάννης

    Εξαιρετική μοτοσυκλέτα για τα πάντα: πόλη, βουνό (βατές χωμάτινες διαδρομές), εθνική.. Μόνα χάλια η εργοστασιακή σέλα, και η πολύ μικρή πρώτη σχέση. Διορθώνεται βέβαια με μια απλή αλλαγή γραναζιού. Αλλά, δυνατή, πολύ καλή στα στροφιλίκια, ελαφριά και εξαιρετικά οικονομική ακόμα και με 2 άτομα και φόρτωμα. Ιδανική να κινείσαι στην πόλη και να οργώσεις την Ελλάδα και άλλους κοντινούς προορισμούς. Χωρίς δεύτερη σκέψη η αγορά για την κατηγορία της.

      30
  • cK

    ένας χρόνος και 12000 χιλ/τρα απροβλημάτιστα και παιχνιδιάρικα μέσα και έξω απο την πόλη! μελανό σημείο η αλυσίδα η οποία αλλάχτηκε!

      29
  • george

    ΑΨΟΓΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΗΛΕΚΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΣΝ. (ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΣΤΑΝΤ, ΤΑ ΑΛΑΡΜ, ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ, ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Κ ΑΛΛΑ.

      28
  • theo

    Δεν έχω πολλά να πω μόνο 30 χρόνια συμβίωσης χωρίς κανένα, το τονίζω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αν και σχεδόν με καθημερινή χρήση (της ποιο πολλές φορές τέρμα γκάζι) και με εντουρο στον Όλυμπο (όχι μόνο μια φορά) και αλλού και με γύρο Ευρώπης και με 1,200,000 εκ. Χιλ. Τώρα. Σημείωσή. Προπερσι χρειαζόμουν αμορτισέρ και μπροστινά (λιώσανε από τη χρήση) και βρήκα ένα μηχανάκι στην Κρήτη χωρίς κινητήρα αλλά με καλά περιφερειακά και τοποθέτησα το δικό μου και ελπίζω να συνεχίσει ο γιος μου για άλλο 1.000000 χιλ.

      27
  • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    40.000 Km και κανένα πρόβλημα, σχετικά ακριβό το servis των 40.000km. Εχω κάνει ταξίδια και σε εθνικό αλλά και σε επαρχιακό δρόμο Κατανάλωση 5,5 litra ανα 100km. Θα ήθελα και 20hp περισσότερο, ABS, άξονα η ιμάντα αντί για αλυσίδα ( αλυσίδα λερώνει απίστευτα τον πίσω τροχό με λιπαντικό) και αλυσίδα αντί για ιμάντα στο σύστημα cvt.

      27
  • Τηλέμαχος Ζάρας

    Καμία βλάβη. Το πιο αξιόπιστο μηχανάκι που υπάρχει. Με σχολαστική συντήρηση και λογική χρήση, έχει 96000 χιλιόμετρα χωρίς καμία βλάβη. Εκτός από λιπαντικά service και ρύθμιση βαλβίδων, άλλαξε μια φορά αλυσυδογράναζα και δυο φορές τσιμούχες - ξύστρες - λάδια στα καλάμια.

      27
  • Ηλιας

    Multistrada 1200s 2016 Πραγματικά εαν αρχίζω να γράφω δεν θα τελειώσω ποτε . Ίσως η ποιο όμορφη μοτοσυκλέτα που κυκλοφορεί . Οδηγική απόλαυση . Αλλα........ Στα 25 χρονια που οδηγάω Μότο γιαπωνέζικα κυρίως .ποτε μα ποτε δεν μου έσπασε αλυσίδα σε ταξίδι με αποτέλεμα να υπάρχει τραυματισμός αλλα και δυσθεώρητο κόστος επισκευής . Η αλυσίδα ήταν καλοσυντηρημένη όπως και η μηχανή γενικότερα όπως και όλες οι μοτοσικλέτες που πέρασαν απο τα χέρια μου . Σε άλλες Μότο στο παρελθόν εχω αλλάξει και αλυσίδα μετά απο 40.000 και είχαν ακόμα ζωή . Το Multistrada είχε 21000 χλμ τουριστικά .Τα service σε εξουσιοδοτημένο (εως τωρα ) την αλυσίδα την καθάριζα συχνά και κάθε 200_300 χλμ λίπανση με ακριβό επώνυμο σπρέι . Ο εξουσιοδοτημένος ρίχνει το φταίξιμο σε εμένα , ο πραγματωγνομωνας λεει οτι έσπασε λόγω υπερβολικού σφιξιματος της αλυσίδας ,και εγω σκέφτομαι .Η αλυσίδα στα Ducati τεντώνει με ειδικό εργαλείο που το έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι ,εγω παντως δεν εχω τεντώσει μόνος μου αλυσίδα σε παπάκι Οχι στο Multistrada που θέλει και ειδικό εργαλείο . η Μαμα αντιπροσωπεία (καλη θέληση μου κανει δώρο αλυσίδα γρανάζια αξίας 300 ευρώ Αντε 400) και εγω πρεπει εκτός απο τα ιατρικά κόστη ,να πληρώσω και ενα ποσο 2000-2500 ευρώ για επισκευή.Ναι καλα διαβάσατε και ακόμα δεν ειναι σίγουρο . Που να είχαμε και πτώση δηλ ,ίσως να χρειαζόταν να πουλήσουμε και τα 2 νεφρά για να επισκευαστεί . Αφού δεν σκοτωθηκαμε πάλι καλα ,γεροι να είμαστε να τους πληρώνουμε χρυσούς να τα αγοράζουμε ,να συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε χρυσούς για να μας τα φροντίζουν και να και Αμα τύχει και σκοτωθούμε εξαιτίας (αστοχίας υλικού η κακής συντήρησης απ τους ίδιους )ψιλά γράμματα βρε αδερφέ . Γενικότερα απογοητεύτηκα τοσο που πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου που επέλεξα ιταλικό έναντι ιαπωνικού . Και να ήταν μόνο αυτά. Αντικαταστάθηκε ευτηχως μέσα στην εγγύηση πριν καιρό το πίσω αμορτισέρ , Η τρόμπα του συμπλέκτη τρίζει , Το δοχείο υγρών φρενών στάζει απο day one . Δυστηχως η μηχανή δεν ειναι πλέον στην εγγύηση ,Οχι οτι εαν ήταν θα άλλαζε κάτι αφού εως γνωστών η αλυσίδα θεωρείτε αναλώσιμο ,Επισης ως γνωστών η αλυσίδα μπορεί να χρειάζεται αλλαγή ακόμα και μετά απο 5000 χλμ εαν δεν την λαδώνεις ποτε ,εαν την τεντώσεις στο Μαξ και εσυ πηγαίνεις τέρμα φορτωμένος .Εαν το παίζεις και eduras στην θάλασσα μπορεί να την παρεις στα χέρια και μετά απο 2 μέρες . Αν όμως την λαδώνεις συχνά ,την καθαρίζεις ,δεν εισαι hard rock εντουρο camel trophy τύπος τότε η αλυσίδα σου μπορεί να κρατήσει και 50.000 . Οτι και να λέμε το κακό έγινε ,η μηχανή ειναι στο συνεργείο ,το κόστος ακόμα ανεβαίνει ,το πόδι γιατρεύεται ,τα οικονομικά ακόμα στον πάτο και εγω σε κατάσταση προ εγκεφαλικού . Κατά τα αλλα μια πανέμορφη μοτοσυκλέτα . Μια Honda Africa παρακαλώ σε κόκκινακι.

      26
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    Ειμαι 66 ετών και η CBF250 ειναι η μοναδική μοτο που έπεσα και μάλιστα τρεις φορές επειδή το πίσω φρένο (ταμπούρο) ήταν κούτσορο. Μόνο με βαριοπούλα έπιανε. Οπότε επειδή φρέναρε μονο το εμπρός φρένο (δισκόφρενο) η τούμπα ήταν σίγουρη. Μακρυά

      26
  • Γιάννης

    Το μηχανάκι στα 16.000χλμ (με αλλαγές λαδιών καθε 2.500χλμ) το μοτέρ του δειχνει αρκετά καλό καθώς καθε μέρα κάνω 100χλμ πήγαινε έλα πάντα κοφτές και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τα περιφερειακά του είναι εντελώς αναξιόπιστα καθώς σε ούτε ένα χρόνο μου έχει κοπεί η πλεξούδα σε δυο διαφορετικά σημεία με αποτελέσμα να μην άναβαν φώτα και φλας. Επίσης στο πρώτο μήνα άρχισε να μου χάνει λαδι η τσιμουχα από το δεξιά μπροστινό με αποτέλεσμα να φτάνουν τα λάδια μέχρι το δισκόφρενο. Η αντιπροσωπεία δέχτηκε ότι με κάλυπτε η εγγύηση ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΤΣΙΜΟΥΧΑ. Ο κυριος γκοργκολης έχει αφήσει το μοντέλο έτσι χωρίς να φέρει ούτε μισό ανταλλακτικό Εδώ και έξι μήνες ψάχνω παντού και δεν βρίσκω ούτε με παραγγελία τσιμουχα για το μπροστινό , τακάκια για το μπροστά δισκο, και δυο μανετες. Για το μοντέλο απλά δεν υπάρχει ούτε ένα μισό ανταλλακτικό ακόμα και τώρα ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του.

      26
  • Γιώργος

    Απροβληματστη,ποιοτικη,ευκολοδηγητη,δυναμική,οικονομική. Το μόνο θέμα μέτρια φρένα, αν ήταν ένα κλικ καλύτερα θα ήταν τελοια!

      26
  • Περικλής

    Απίστευτη μοτοσυκλέτα για την τιμη της. Ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Για εμενα εχει μόνο δυο αρνητικά μιας και το wobble δεν το είχα ποτε ακομα και μετα από 12.000 χλμ. Ένα τα φρενα που μετα από κυνηγητό σε στροφιλίκια ή και φανάρια τα φρενα δεν αποδίδουν ξεκούραστα και έχεις την εντύπωση ότι δεν φρενάρει. Φρενάρει αλλα με πολύ λιγότερη αποτελεσματικότητα και οι αναρτήσεις που αν δεν κανεις συμβατική οδήγηση για εμενα ειναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει κάποιος!

      25
  • siren

    Honda ANF 125 Innova Αγορασμένο καινούργιο Ένα από τα χειρότερα πάπια ever χτύπησε μπιέλα στα 15000χλμ από τα συνεχή ψώνια σε super-market έλεος!!! συναρμογή πλαστικων κάκιστη ακόμα κλέω τα χρήματα μου.

      24
  • Νικόλας

    Σε γενικές γραμμές τίμιο μηχανάκι. Απαράδεκτη μπροστινή ανάρτηση. Απαράδεκτη εργ. ζελατίνα με πολλούς στροβιλισμούς (ευτυχώς πήρα GIVI και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση). Δύσκολο μέσα στην πόλη (λόγω ανούσιου όγκου). Τα φρένα,όχι και τα καλύτερα. Στα 20000 έβγαλε αισθητήρα ταχύτητας. Στα 25000 ξύστρα. Στα 55000 διακόπτης μίζας τιμονιού και στα 70000 καρβουνάκια μίζας. Δε χρειάστηκε ποτέ ρύθμιση βαλβίδων,αλλαγή αλυσίδας και πίσω γραναζιού (μόνο μπροστά). Έχει και ακριβούτσικα ανταλλακτικά. Οικονομικό στην κατανάλωση με κάτω των 4,5λ/100χλμ. Τα σέρβις πάντα στην ώρα τους. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, μάλλον δεν θα το αγόραζα ξανά.

      24
  • THS

    10 χρόνια τώρα χρειάστηκε: Αλλαγή τεντωτήρα καδένας μπροστά και αναδρομολόγιση ενός καλωδίου που αφορούσε την μεγάλη σκάλα. Ο χαρακτηριστικός ήχος του τιμονιού στις λακούβες υπάρχει απο τους πρώτους μήνες. Κατα τα άλλα μια πολύ αξιόπιστη μοτοσυκλέτα για ήσυχους αναβάτες που θέλει οποσδήποτε άλλες αναρτήσεις.

      24
  • Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

    1994 μοντέλο με 110000χλμ το πήρα το 2004 με 25000χλμ από εξωτερικό ,χωρίς σοβαρές βλάβες ολα αυτά τα χρόνια με πολλά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Απόλυτα ικανοποιημένος .

      23
  • Alkis

    Τέλεια οδική συμπεριφορά ιδανική για χρήση στην πόλη φθηνά ανταλλακτικά που λόγω και της yamaha υπάρχουν εύκολα αρκετά οικονομικό τό σέρβις

      23
  • Κωνσταντίνος Τζήμος

    Γενικά σαν πλαίσιο και σαν στήσιμο είναι πολύ ευέλικτο και στρηφτερό, οχι πολύ καλή ποιότητα πλαστικών , πολύ κακός μηχανισμός για το ανέβασμα και κατέβασμα της ζελατίνας συνέχεια ξεβιδώνετε, αλλά μέτριες αναρτήσεις αλλά με την κατάλληλη ρύθμιση με κάποιους συμβιβασμούς η μοτοσικλέτα πατάει τέλεια στον δρόμο! κινητήρας όνειρο και οικονομικός και ροπάτος!

      23
  • Nikos

    Κάτοχος zzr 1400 μοντέλο 09 ό απόλυτος ταξιδευτής,τό έχω 10 χρόνια κ'έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και λίγο Βαλκάνια, ΆΨΟΓΗ μοτοσικλέτα, χωρίς προβλήματα, ταξιδεύει φορτωμένο και δικάβαλο μέ μέση ωριαία πάνω από 180 χλμ και κατανάλωση καυσίμου μικρή για τους ίππους της και εύκολη στους χειρισμούς, πολύ καλή δουλειά από την Kawasaki !!!

      22
  • Philip

    Ομορφη κλασικη μοτο με ανομοιογενης ποιοτητα κατασκευης , εκτενη τεχνικα προβληματα και ελλειπης υποστηριξη απο κατασκευαστη.

      22
  • Leon

    Καλός ευέλικτος οικονομικός κινητήρας, καλό κιβώτιο, καλές αναρτήσεις. Καλά φρένα. Κάκιστη σχέση ποιότητας υλικών - κατασκευής και τιμής. Κακά πλαστικά, βαφές και ποιότητα μετάλλου σε διάφορα σημεία.

      22
  • γιωργοσ ρουσσος

    το πιο προβληματικό μηχανάκι που είχα ποτέ. από τα πρώτα 400 χιλιόμετρα έβγαζε ζημιές απίστευτες. τα 2 πρώτα χρόνια το κόστος επισκευής το χρεωνόταν η bmw αλλά μόλις βγήκε από την εγγύηση ακόμα και το ανταλλακτικό που έβαζε δεν αναγνώριζε τίποτε. μέχρι τα 5 χρόνια έβαλα εγώ περίπου 20,000 για ανταλλακτικά + 25500 που την είχα αγοράσει . από το 2008 έχει γινη αγωγή και την κέρδισα και περιμένω την εκδίκαση της έφεσης που έκαναν για να μην με πληρώσουν. δεν αξίζει να πάρετε αυτό το μοντέλο ούτε σε μεταχειρισμένο είναι σκουπίδι

      21
  • Γιώργος Μαλανδρακης

    Τίμιο, αξίζει τα χρήματα του. Ασφαλές, άνετο. Ιδανικό πιστεύω για Ελλάδα.

      21
  • ΣΤΕΛΑΚΗΣ

    πιο πριν ειχα ενα HONDA XR125, οποτε λογικο η nc να μου φαινεται κατι απο αλλον πλανητη..θα προσπαθησω ομως να ειμαι αντικειμενικος.. η μηχανη ειναι για καποιον που θελει γενικα να πηγαινει χαλαρα, αλλα δε θα του λειψει το γκαζι σε περιπτωση που το χρειαστει. ειναι χαμηλοστροφος κινητηρας, αλλα οι ροπες ερχονται απο πολυ χαμηλα.σε ταξιδι θα σε κουρασει το χαμηλο fering. η αναρτηση ειναι για στησιμο δρομου, δηλαδη τις λακουβες θα τις νιωσεις καπως παραπανω, αλλα το πεζοδρομιο δε θα το φοβηθεις να το ανεβεις. καταναλωση δε το συζηταω..4,1-4,2 εντος, 3,4-3,5 εκτος. λογω του χωρου στο "ντεποζιτο" ο κινητηρας ειναι χαμηλα ,οπως και το κεντρο βαρους της ,οποτε στις στροφες ειναι απολαυση. αν θες να την τρεξεις ,ειναι σπαστικο το οτι θελει αλλαγη σχεσης πολυ κοντα η μια με την αλλη. κινητηρας γουργουριζει,δεν υπαρχουν τριγμοι. service σχετικα φθηνο. λειπει το 2ο δισκοφρενο οντως..αλλα αν τη πηγαινεις στα ορια της, εισαι οκ. ειπαμε..δεν ειναι για τρελαμενους με την ταχυτητα,αλλα αν θελεις,θα παει..δεν δειχνει σταθμη λαδιων και θερμοκρασια. στο κοντερ βοηθαει η επιλογες με τα χρωματα(που φαινονται αν δεν εχει ηλιο) και σου λενε αν οδηγας οικονομικα ή το σκιζεις.μεγαλο τιμονι (για μενα ειναι καλο). καθισμα σχετικα σκληρο,αλλα ανετο.ABS Πισω βαραει σχετικα ευκολα στις υπερβολες. ηχος μπασος και γουργουρητος, φωτα πολυ καλα, τιμη αποκτησης λιγο τσιμπιμενη ,αλλα το υπολογιζεις οτι θα κανεις αποσβεση απο τα φθηνα service και καταναλωση (σχετικα με τον ανταγωνισμο). δυστυχως ειναι λιγο φτωχο και θες αρκετα για τα προσθετα που μπορει να θες να βαλεις πανω.χουφτες,προβολεις,μπαρες,κουτια,κεντρικο σταντ,ψηλοτερο fering κτλ ,τα οποια τσιμπανε σε τιμη.

      21
  • Katinas Konstantinos

    Προβληματικό μηχανάκι από την αρχή, συνεχείς και επαναλαμβανόμενες βλάβες. Τραγική εξυπηρέτηση από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Ποτέ ξανά Sum.

      20
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Είναι το κόκκινο ματ με οθόνη TFT. Πάντα πίστευα ότι σε ομορφιά τα ιταλικά δεν παίζονται αλλά εδώ έχουμε και απίστευτη ποιότητα!!!

      20
  • Αρτέμης

    Μοντέλο 18 με traction control και κάποιες αλλαγές στο dct σαζμαν, Λείπει το διπλό δισκόφρενο μπροστά, ανούσιο το abs πίσω που επεμβαίνει με το παραμικρό, μέτρια ποιότητα πλαστικών, πολύ φτωχό σε εργοστασιακο εξοπλισμό, ούτε διπλό σταντ δεν έχει, για να γίνει μηχανή touring θέλει συν 2000 από την αγορά, κινητήρας άριστος αν και το πρόγραμμα drive του dct για χρήση στην πόλη κρεμάει και γίνεται εκνευριστικό, σε 10 μέτρα έχει μπει η 6, ανάρτηση μέτρια, όργανα και φωτισμός άριστα, κατανάλωση σαν σκούτερ 200-300 με ένα ντεπόζιτο 14 λίτρα 400 χιλιόμετρα αυτονομία, μετράει πολύ ο χώρος κάτω από το υποτιθέμενο ντεπόζιτο που χωράει ένα κράνος, ελπίζω να βοήθησα τους υποψήφιους αγοραστές!

      20
  • ΚΑΥΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Κατοχος Νmax 125...ευχαριστημενος...και στησιμο και τραβηγμα για τα κυβικα του και χαμηλη καταναλωση...δυστυχως, η καλη εικονα αξιοπιστιας που ειχα για την εταιρεια κατερρευσε μαζι με τη μοναδα ABS, μολις 7 μηνες μετα τη ληξη της εγγυησης...αδικαιολογητη και πανακριβη βλαβη για την προελευση της κατασκευαστριας χωρας του συγκεκριμενου μοντελου...μου ζητανε για νεα μοναδα 870 ευρω + 200 τοποθετηση...δλδ το ενα τριτο της αξιας αγορας νεου ή το ενα δευτερο μεταχειρισμενου...μηπως ηρθε η ωρα της Κινας;

      20
  • Αίγλη Γρυλλάκη

    Γενικότερα πολύ ευχαριστημένη μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του δίκυκλου. Μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα σέρβις του πολύ οικονομικά μέχρι στιγμής. Δεν έχω κανένα παράπονο.

      19
  • Παναγής Λασκαράτος

    Απροβλημάτιστο μηχανάκι. Δεν σπάει δεν χαλάει, οικονομικό μέσα στην πόλη και δεν κολλάει καθόλου να βγει και εθνική. Άνετα πιάνει 130-140 χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Μόνο "πρόβλημα", καμιά φορά ανοίγει το βεντιλατέρ χωρίς να έχει ανεβάσει θερμοκρασία.

      19
  • Παναγιωτης

    Πολυ αξιοπιστη μηχανη με μονο τα απαραιτητα σε θεμα συντηρησης κανενα προβλημα στα 55.000 χλμ. Στηβαρη , σταθερη κανει για ολα .

      19
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Κάτοχος Benelli BN 251, μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος, σωστό αγχολυτικό στην στρεσαρισμένη πόλη που ζούμε!

      18
  • ΠΑΎΛΟΣ ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ

    Από τις καλύτερες επιλογές. Σβέλτο γρήγορο, ευθυβολο, πολύ δυνατά φρένα, κοντολογίς μικρη μοτοσυκλέτα. Αρνητικά στοιχεία ο ανύπαρκτος χώρος αποθηκης, η απουσία φτερού πίσω τροχου, οι έντονες αναπηδήσεις σε ανωμαλίες οδοστρώματος. Τέλος με 5.598€ τιμή αγοράς, (ακόμα και σε honda) αδικαιολογητη η απουσία αλαρμ.

      18
  • Βασίλης

    Λοιπόν το μηχανάκι το έχω 2+ μήνες. Είναι η έκδοση euro4 με το injection σε λευκό χρώμα. Το αγόρασα καινούριο 1200€. Μου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα. Ας ξεκινήσουμε, το μοτέρ του έχει αξιοπρεπές δύναμη βέβαια εμένα σε χαμηλές στροφές έχει κάποιες δυνατές δονήσεις (κοπανιμα) που δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Από θέμα κατανάλωσης είναι οκ, μέσα στη πόλη με καθημερινές μετακινήσεις γρήγορα ξεκινήματα στα φανάρια και γενικά λίγο γρήγορα οδήγηση θέλει περίπου 5 ευρώ ανά βδομάδα. Από φρένα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχει αρκετά καλή αίσθηση και απόδοση. Τριπιστονη δαγκάνα μπροστά και διπιστονη πίσω με cbs. Η σέλα του είναι άνετη για μέσα στη πόλη αλλά μέχρι εκεί. Τα πλαστικά του έχουν ωραίο χρώμα (λευκό) με έντονη ωραία κόκκινη/ροζ πέρλα. Βέβαια δεν έχει και το καλύτερο φινίρισμα. Το κακό είναι οι αρκετοί τριγμοί. Εργοστασιακά λάστιχα είναι οκ. Ο φωτισμός δεν είναι και τόσο καλός. Grip και διακόπτες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Συμπερασματικά είναι ένα καλό μηχανάκι για μέσα στη πόλη. Στη τιμή του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι μια τίμια επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα.

      18
  • terry

    Αγορασμενο καινουργιο μου εβγαλε ζημια στον κινητηρα (στροφαλο) στα 15.000χλμ (μετα το ετος της εγγυησης)... Eλεος μετα απο χαλαρες βολτες εντος πολεως ποτε παπακι honda παλιο απατεωνες

      17
  • Tasos

    Δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα. Πολύ μικρή κατανάλωση και φθηνά αναλώσιμα. Χαμηλά ασφάλιστρα και τέλη

      17
  • Δημήτρης

    Πολύ καλή μηχανή με ελάχιστα προβλήματα και ελάχιστη κατανάλωση. Ακριβά ανταλλακτικά και service (τουλάχιστον στα συνεργεία που πήγαινα). Μετά από μία πτώση που είχα άλλαξα συνεργείο και εκεί κατευθείαν βρήκαν 3 ανακλήσεις που έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια και οι προηγούμενοι δεν είχαν καν δει!! Έγιναν οι ανακλήσεις και η επισκευή και όλα είναι εντάξει τώρα.

      17
  • Γιωργος

    Μεχρι τα50000 χιλιομετρα που περιπου εχει συμπληρωσει, ειναι μια απροβληματιστη μηχανη, με υπεροχα φρενα και οδηγικη συμπεριφορα.Χωρις ζημιες και επισκεψεις στα συνεργεια..Εχεις το κεφαλι σου ησυχο απ ολες τις αππψεις και σιγουρια στο δρομο.Απο τα λιγα μειονεκτηματα ειναι γιατην εποχη μας,η καταναλωση...Γενικως καιει οσο εναtoyota yaris. 1000 cc...και τα ανταλλακτικα στο συνεργειο(ιδιως αν ειναι αντιπροσωπειας) ειναι τσουχτερα...

      16
  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ

    Service μονο αντιπροσωπειας, ανταλλακτικα σχετικα φθηνα, καμια βλαβη, χιλιομετρα 50.000, χρωμα αθικτο.

      16
  • Αγγελος Αθανασατος

    Το μηχανακι το εχω απο το 2011 για χρηση πιστας / track day , εχει 68000 χιλιομετρα και το πηρα με 30000. Ολα αυτα τα χρονια δεν εχει πει ΟΧΙ ποτε του... Φετος αλλαξαμε κιβωτιο εξαιτιας του shifter και συνεχιζουμε δυναμικα για αλλα τοσα χιλιομετρα.

      16
  • Κωστας

    Πολυ καλη επιλογη.Αξιοπιστη,καταναλωση μεση 4,5 λιτρα/100 χλμ.Εχω κανει 60 χιλ.χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Πολη,βουνο,χωμα δεν λεει οχι πουθενα.Θα ηθελα δευτερο δισκοφρενο μπροστα.Πρεπει να ειναι η μοναδικη μοτοσυκλετα που παροτι με τοσο μεγαλες διαδρομες αναρτησης μπορει να πατησει κατω και τα δυο ποδια αναβατης του 1.70.Αστεια η συντηρηση εκτος αντιπροσωπειας.Απο εξοπλισμο διαθετει τα παντα,απο διπλο σταντ μεχρι και led φαναρι πισω και φλας.Στα 4 χιλιαρικα που πωλουνται σημερα μτχ ειναι παρα πολυ καλη επιλογη.

      16
  • Χαράλαμπος

    Mε λένε σιδεροφάγο γιατί στο μεγάλο service κάθε 18000χλμ δεν έχει μείνει τίποτα και τα αλλάζω όλα με αποτέλεσμα να πληρώνω πολλά, κάθε 3000χλμ λάδια και το γκάζι τέζα.

      15
  • Δημήτρης

    Το scooter είναι εξαιρετικό, φαίνεται στο μάτι μεγάλο, αλλά μόλις καθίσεις πάνω του νιώθεις όλη την ανεση του και διαπιστώνεις πως είναι ευκολοδηγητο ακόμα και μέσα στην κίνηση της πόλης. Έχει τρομερό αποθηκευτικό χώρο, ταχύτητα νορμάλ για το βάρος του, αν και θα ήθελα λιγη παραπάνω, με gps σε ίσιο δρόμο 129 τελική δικαβαλος και φουλ μπαγκάζια. Έχω πάει ταξίδι ,με τον τρόπο που προανέφερα , 600 χιλιόμετρα πήγαινε και 600 έλα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με εξαιρετική κατανάλωση. Στα αρνητικά, τα ελαστικά που φορά είναι για πέταμα, τα πλαστικά του δεν είναι και της καλύτερης ποιοτητας, θέλεις μεγάλη τύχη για να σου περάσουν τα κεντρικά κάτι στην εγγύηση.

      15
  • ΜΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Δεν σπάει ... δεν χαλάει !!! Γρήγορη και δυνατή από πολύ χαμηλά, καλή ποιότητα κατασκευής, αφθονία σε ανταλλακτικά ΚΑΙ οικονομική αν δεν πηγαίνεις τσίτα ... κάνει πολλά Sport Touring να κοκκινίζουν στο βενζινάδικο ! Μόνο σε ορεινό στροφιλίκι θα κουράσει τον οδηγό.

      15
  • Ιωάννης

    Την πήρα μεταχειρισμένη με 135000χλμ και δουλεύει τέλεια!η κατανάλωση της εντός πόλης είναι γύρω στα 6λ/100χλμ παρόλο που είναι 78 ίππους δεν της φαίνεται καθόλου γιατί στα ψηλά δίνει πολύ καλά και ανεβάζει 210 χλμ άνετα! Γενικά είναι μια all around μηχανή για μία ζωή!

      15
  • Βασίλης

    Σκυλί της κολασεος. Καθημερινή χρήση και enturαδες. Μόνο θέμα τα πηνια. Γενικά εύκολο στη συντήρηση αλλά απολαυστικό.

      15
  • Πέτρος

    Αν εξαιρέσεις ότι θέλει λίγο προσοχή με τα λάδια είναι σκυλί το έχω κοντά 10 χρόνια και το μόνο που άλλαξα είναι δισκάκια συμπλέκτη... Έχει τώρα 130.000,χλμ.

      15
  • KOUTSOULAFTIS STRATOS

    ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΜ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

      15
  • Stefanos

    ερχομαι απο την ΚΤΜ που ηταν απαράδεκτη σαν αντιπροσωπεια και σαν μοτοσυκλετα.Τοσο πρόβλημα δεν το περίμενα.Το V strom σκυλι κακό δεν χρειαστηκε τιποτα περαν του Service.

      15
  • siren

    Address FL 125 Αρκετά καλό αλλά το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι κόβετε η πλεξούδα

      14
  • Βασίλειος Μαυροφρύδης

    Η καλύτερη μοτοσυκλέτα που έχει περάσει από τα χέρια μου. Απλά, δεν ζήτησε ποτέ τίποτα. Φορτώνεται σαν μουλάρι, με πάει Αθήνα-Θεσσαλονίκη ατσαλάκωτο, βγαίνει χώμα αλλά όχι άμμο, τρώει αέρα, βροχή, χιόνι, ότι μπορεί κανείς να φανταστεί από καιρούς αδιαμαρτύρητα. Αλλά κυρίως, στα 15 χρόνια της με 90.000+ χιλιόμετρα, μόνο μια φορά έπεσα κι αυτό σε γλύστρα.

      14
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΛΤΗΣ

    daytona cityplay 125, αγορα 12/1/2018. Μόλις βγήκε απο το κατάστημα διαπιστώθηκε οτι το πίσω φώς τεχνολογίας led δεν λειτουργούσε οπότε ενεργοποιήθηκε η εγγύηση αμέσως και αντικαταστάθηκε, επίσης διαπιστώθηκε οτι η εμπρός ανάρτηση δεν είχε λάδια καθώς χτυπούσε σε κάθε φρενάρισμα, το πρόβλημα αντιμετωπίσθηκε τέλος η εξάτμιση έκανε ένα συντονισμό αρκετά έντονο, πρόβλημα το οποίο δεν αντιμετωπίσθηκε ποτέ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες στο service στο Βόλο. Μετα απο ένα χρόνο και 4000 χλμ είχα σχετική ηρεμία χωρίς να μιλήσω για τις οξειδώσεις σε βίδες και βάσεις. Το μηχανάκι λόγω δουλειάς μεταφέρθηκε στη Κρήτη, πρίν απο ένα μήνα εμφανίστηκε πρόβλημα στην κεντρική κλειδαριά με αποτέλεσμα την πλήρη ακινητοποίηση της μοτοσυκλέτας. Η βλάβη καλύφτηκε άμεσα απο την αντιπροσωπεία στέλνοντας δωρεάν ανταλλακτικό το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής όμως ζήτησε και πληρώθηκε για την τοποθέτηση του ανταλλακτικού το ποσό των 30 ευρώ. Η αιτιολογία πρόβλημα και σε καλωδιώσεις, αν θέλουμε το πιστεύουμε......... Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι μόνο να σε καλύψει η αντιπροσωπεία αλλά να πετύχεις και τίμιο εξουσιοδοτημένο. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι τα μηχανάκια daytona ουδεμία σχέση έχουν απο πλευράς ποιότητας με άλλα επώνυμα και αυτό είναι σίγουρο οτι θα φανεί μόλις λήξει η εγγύηση, εκεί άλλωστε οφείλεται και η διαφορά τιμής ας μην κοροϊδευόμαστε...

      14
  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣΑΒΕΤΑΣ

    Πρώτη βλάβη στα 65.000 χλμ αισθητήρας γκαζιού 107€. Αν εξαιρέσει τους διακόπτες του τιμονιού, που δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, δε σπάει δε χαλάει και εγώ του το ανταποδίδω με όλα τα σέρβις και ότι αυτά ορίζουν, πάντα στην ώρα τους. Έχουμε 100ρίσει και συνεχίζουμε..

      14
  • Νικητας

    οικονομικό 4,2 λίτρα/100χλμ, ευέλικτο στην κίνηση, δυνατό για τα κυβικά του (30hp) και «άσπαστο». κανένα θέμα για τα 19000 χλμ που εχει κανει! φοβερός κινητήρας απο τη yamaha

      14
  • Δημητρης

    Το πιο δυνατο σκουτερ 180 κυβικων. 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . Το μηχανακι μεχρι τα 20 χιλιομετρα παει σαν 50αρι και απο τα 60 μεχρι τα 100 σαν 300αρι. Το μηχανακι γινεται εξαιρετικα ασταθες στα 125-135 χλμ τοσο πολυ που ακρει μια ριπη αερα για να ξεκινησει να μπαλατζαρει σαν τρελο και να απαιτει εμπειρια για να μη σκοτωθεις. Εξαιρετικο μοτερ , 4 βαλβιδο με 2ΕΕΚ . Το κεντρο βαρους ειναι πολυ ψηλα και χρειαζεται 2ο ατομο για να το ανοιξεις τερμα και να μη σκοτωθεις . Σερβις σχετικα παραδοσιακη αυξημενη τιμη piaggio.

      14
  • Tassos Kalokathis

    Μια μοτοσυσκλέτα που εδώ και 12 χρόνια αλλάζει μόνο λάδια φίλτρα και αλυσίδα. Με ενα πλαίσιο που δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό το έτος 2007 και ένα μοτερ σκέτο διαμάντι.

      14
  • Panos

    Τέλειο.... Κουράζει στην Εγνατία λόγω περιορισμού ταχύτητας λόγω κυβικών... Σε τελική εννοώ

      14
  • ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    Αξιοπιστία,ποιότητα κατασκευής,χαμηλή κατανάλωση,αραιά διαστήματα servise,τίμιο.

      14
  • Kostas!

    Κορυφή,άνεση,ροπή,οικονομία,το καλύτερο ταξίδι! Καλυτερο απο πολλά καινούργια,μονο αναλώσιμα αλλάζει. Ακριβά ανταλλακτικά,ανύπαρκτη αντιπροσωπεία.

      14
  • Γιάννης Κ.

    Μια απροβλημάτιστη μοτοσυκλέτα με δυνατότητα για ταξίδια αλλά και καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Οικονομική όσο και να τη ζορίσεις (βγάζω καμιά 400αρια) χιλιόμετρα ανά γέμισμα. Ευκολοδήγητη και σταθερή μέχρι τα 130-140 πάει και παραπάνω βέβαια αλλά δεν το ευχαριστιέσαι. Πάει εύκολα στα χώματα και καταπίνει χαντάκια, πέτρες, χαλικόδρομους με ευκολία. Με το ανάλογο ελαστικό πάει και στα κατσάβραχα (Υπάρχουν ένα σωρό video στο youtube σχετικά). Ποιότητα πλαστικών του CB κορυφαία, οδική συμπεριφορά πολλή καλή, γκάζι προοδευτικό χωρίς να τρομάζει, κάλυψη από τον αέρα έτσι κι έτσι. Μελανά σημεία ο standard εξοπλισμός και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Στα 7400 παίρνεις ένα παντελώς γυμνό μηχανάκι και είναι στην διακριτική ευχέρεια του αντιπρόσωπου να σου δώσει κάνα δωράκι (αν σου δώσει). Για να φτάσει τον στάνταρ εξοπλισμό της Benelli με το TRK502 πρέπει να δώσεις έξτρα κανά 500αρι. Επίσης κάποια αξεσουάρ όπως χούφτες, θερμαινόμενα γκρίπ και βοηθητικά φώτα, είναι για γέλια και για κλάματα. Χούφτες: χάλια σχεδίαση μικρή κάλυψη. Θερμαινόμενα γκριπ: μόνο με 3 σκάλες όπου κάθε φορά δεν ξέρεις σε ποια σκάλα είσαι. Αν είσαι στη 2η σκάλα και θες να πας στην πρώτη, πρέπει να περάσεις από την τρίτη να κλείσεις τη θέρμανση και να την ξανανοίξεις. Πραγματικά για γέλια που σου βγαίνουν ξινά μόλις ακούσεις την τιμή που ξεπερνάει τα 300Ε. Τα φώτα ομίχλης (βοηθητικά) είναι απαραίτητα αν οδηγείς σε μέρη χωρίς φωτισμό γιατί πραγματικά ο φωτισμός ακόμα και στη μεγάλη σκάλα είναι άθλιος, αλλά η Honda είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει το διακόπτη για τα ομίχλης ακριβώς κάτω από το κοντέρ, που σημαίνει ότι αν χρειαστείς τα φώτα πρέπει είτε να βουτήξεις μπροστά να φτάσεις το διακόπτη εν κινήσει με κίνδυνο της ασφάλειάς σου ή να σταματήσεις στην άκρη για να τα ανάψεις μεν, να τα σβήσεις στη συνέχεια δε. + το κόστος που σκάει από 400 μέχρι 500 ευρά με τις υγείες μας. Στον τομέα των ηλεκτρονικών η Honda μας αποδεικνύει ότι επαναπαύτηκε στις δάφνες της του παρελθόντος. Ούτε Traction Control, ούτε Riding Modes, ούτε cornening ABS, ούτε bluetooth, ούτε ένδειξη πίεσης ελαστικών, ούτε TFT οθόνες. Με την ΚΤΜ 390 να στα δίνει όλα 1,5 χιλιάρικο παρακάτω δε σε παίρνει να το παίζεις τόσο φίρμα. Για μένα δεν είναι μια μηχανή που μένεις.. είναι μια που την χρησιμοποιείς για σκαλοπάτι να πας στην επόμενη εταιρεία και όχι στην επόμενη Honda. Όταν πλέον έχεις τέτοιο ανταγωνισμό, βλέπε KTM, Benelli, και από κοντά σιγά σιγά ακολουθούν οι Κινέζοι ανεβάζεις στροφές, δεν επαναπαύεσαι στο όνομά σου. Η Honda πρέπει να ξυπνήσει και γρήγορα πριν τη φάει το μαύρο χώμα. Θα ήθελα να διαψευστώ.. ίδωμεν

      13
  • Παναγιώτης

    Μικρή μπαταρία, και σχετικά ακριβά τα γνήσια ανταλλακτικά. Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα, όσο και να το ζορίσεις. Η έκδοση είναι χωρλις ABS οπότε θέλει και την απαραίτητη προσοχή του αναβάτη.

      13
  • ΦΑΝΗΣ

    16.000 χλμ σε βουνά, λαγκάδια, άσφαλτο & ομαλό χώμα, πάει παντού και λειτουργεί άψογα από τις 2.000 rpm μέχρι και τα κόκκινα 12.000 rpm και με τις 6 ταχύτητες και με 2 επιβάτες και με βαλίτσες. Δεν μου έχει γλιστρήσει τροχός ποτέ, ανεφοδιασμός από 350 έως 405 χλμ. Πρόβλημα είχα με την ξύλινη σέλα και την αντικατέστησα με tailormade. Με πίσω γρανάζι 44 δόντια αντί για 46, χαλαρά στην εθνική με 120 (6η,8.600 rpm) για ώρες, μια απλή και επιτυχημένη μικρή βελτίωση για τα δικά μου γούστα.Βλάβες δεν υπάρχουν.

      13
  • Χρήστος

    Είναι μία τίμια μοτοσυκλέτα,το ABS ενεργοποιείτε ευκολά, και έχει λίγο απόμακρο μπροστινό, ταξιδεύεις άνετα, με πολύ μικρούς συμβιβασμους.

      13
  • ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

    Καινουριο σχετικα...αλλα με κινητηρα 20+ χρονων αρα !!! δοκιμασμενο...!! Για αλλη μια φορα ταραξε τα νερα η KAWASAKI με αυτη την μοτοσυκλετα...ειμαι πολυ ευτυχισμενος θα ελεγα για ολα... ταξιδακια σουπερ μεσα στην πολη εργαλειο...καταναλωση 4 λιτρα στα 100....δυναμη 40 αλογα που σε πανε παντου πραγματικα ασφαλτο και χωμα και κρυφες παραλιες και καμπινγκ στο βουνο και φωρτωμα....και σελλαρα για 2...και σχαρα ΜΑΜΑ τεραστια...τιαλλο να πω οσοι κοιτουν προς εκει κατηγορια ειναι μονοδρομος αναμεσα στις αλλες της κατηγοριας

      13
  • George L.

    Καλό γενικά scooter σε ό,τι αφορά αξιοπιστία και οδική συμπεριφορά. Σηκώνει εύκολα ταξίδια 250 - 300 χιλιομέτρων. Τραγικές οι τιμές service και ανταλλακτικών. Service 20.000 χλμ αλλαγή ιμάντα και φίλτρα κλπ. 450 € !! Στην πόλη εύκολος ο χειρισμός για τον κυβισμό του. Μην το παρακάνετε όμως δεν συγκρίνεται με 125 - 200 κυβικά!

      12
  • Παναγιώτης

    Μετά από 51000 χιλιόμετρα σε 16 μήνες το μόνο που μπορώ να πω είναι η απόλυτη ικανοποίησή μου από το συγκεκριμένο μηχανάκι. Είναι το δεύτερο σε σειρά που αγόρασα μιας και πριν είχα ένα ίδιο με το οποίο είχα κάνει 40000 χιλιόμετρα. Εργάζομαι ως διανομέας. Η πίεση και τα χιλιόμετρα στην δουλειά είναι αφάνταστα αλλά το μηχανάκι ουδέποτε παραπονέθηκε. Καμία διαρροή, κανένα πρόβλημα, οι κραδασμοί σε ελάχιστα χαμηλά επίπεδα. Οι φθορές είναι απλές και φυσιολογικές σε ένα μηχανάκι που κάνει 3000 χιλιόμετρα τον μήνα μέσο όρο. Δύο μόνο αρνητικά θα μπορούσα να προσθέσω τα οποία προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Πρώτον, η υγρασία που μαζεύει το κοντέρ μετά την βροχή που δεν σου επιτρέπει να δεις τίποτα και δεύτερον το γενικότερο θάνατο που έχει επιφέρει η καθιέρωση του euro 4 στην ισχύ των δικύκλων και σε όσα έχουν να κάνουν με την νευρικότητα των παπιών. Από εκεί και πέρα το μηχανάκι θα το αγόραζα ξανά και ξανά. Η εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία είναι άριστη. Άμεση υποστήριξη και πάντοτε στην ώρα τους.

      12
  • Δημήτρης

    Στον 1 χρόνο παραμόρφωσε η ζελατίνα και η αντιπροσωπεία δεν μου την άλλαξε επειδή λέει οτι η ορατότητα του οδηγού είναι θέμα "καλαισθησίας" και μου πρότειναν να αγοράσω άλλη σε καλύτερη τιμή!!!! Επίσης τα πλαστικά της ποδιάς ξεκούμπωναν αλλά αυτά ΕΥΤΥΧΩΣ μου τα άλλαξαν....μάλλον δεν πρόκειται να ξαναγίνω πελάτης της εν λόγω εταιρείας

      12
  • giannis

    Apo kavala apisteuto.Anesi treli.Pas pantou kai grigora.ALLA...Vlabi stin antlia venzinis, mpouzokalodia kai ta service tou akriva..to edosa kai meta apo ena mina xtupise moter ston tupa pou to pire.Aparadekto apo ena tetoio mixanaki me molis 68000.

      12
  • ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

    Σχετικά χαμηλό κόστος συντήρησης, παροιμιώδης αξιοπιστία, καλές τιμές μεταπώλησης αλλά δυσκολία εξεύρεσης μεταχειρισμένης σε άριστη κατάσταση πλέον

      12
  • Σουλτανα Κουτσουκλανιοτογλου

    Συνατο street μηχανακι με ροπες απο χαμηλα αλλα κοντο βημα με αποτελεσμα χαμηλη αυτονομια σε βολτες τυπου εγνατια οδος .

      12
  • ΠΑΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    5000 ΧΛΜ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΤΕΡ, ΕΥΚΟΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ SUZUKI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΨΟΓΗ +++++ 645 ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΘΑΡΆ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ, ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

      12
  • nikolaos saridakis

    Ουτε ενα παραπονο... μετα απο 12 χρονια συμβιωσης... ειχε τρυπα στις μεσαιες στροφες αλλα διορθωθηκε... δυστυχως χανει ευκολα την αξια της με τα χρονια ...

      12
  • Νικος

    Φανταστικη μοτοσυκλετα.Εχω το GT με το ABS.Εχω κανει 63.500Κμ σε 5 χρόνια και την απολαμβανω καθε μερα στον καφε στη βολτα καο στο ταξιδι.Εχω κανει και 4 trackday στις Σερρες.Ουτε Κιχ ουτε Τσικ.Πολυ καλη μοτοσυκλετα.Εχω φτάσει μεχρι το Klagenfurt στην Αυστρια καιTransfagarasan στη Ρουμανια.Στην Ελλαδα εχω γυρίσει σχεδον ολοκληρη την ηπειρωτικη χώρα.Μονο Κρητη δεν εχω πάει.Και στη Ροδο διακοπες εχει παει δικαβαλος μετα το Μονολιθο στις Σπηλιές που βλεπει Καρπάθιο

      12
  • Βασίλης

    Πρόβλημα με το πίσω φρένο που ευθύνεται η μονάδα του ABS όπως είπαν και οι Γερμανοί αλλά δεν το ανακοίνωσαν. από την κοινωνία που είχα τηλεφωνικώς στη Γερμανία είμαστε για κλάματα

      11
  • Ανδρέας Δενδρινός

    Εξαιεραιτικό Κανένα απολύτως πρόβλημα στα 14.000 km Κατανάλωση 3,5 lt/100 km Η καλύτερη αντιμετώπιση στην αντιπροσωπεία του κ. Γ. Κουτσουμπού!

      11
  • Κώστας Δ.

    Αγοράστηκε μεταχειρισμένη πριν από ένα χρόνο με 35000 χιλ. χλμ, και έκανα και άλλες 20 χιλ εγώ. Κυρίως Αττική Οδό και κοντινά ταξίδια (μέχρι 200 χλμ απόσταση) και κατά περίπτωση εντός πολης. Είχε πλήρη συντήρηση, συνέχισα έτσι. Είναι αυτό ακριβώς που περίμενα, μια μοτοσικλέτα χωρίς προβλήματα και βλάβες, καλύπτει κάθε ανάγκη για την οποία σχεδιάστηκε, ο ορισμός του sports tourer με έμφαση εκεί που θέλει ο καθένας. Ποιότητα κατασκευής, αίσθηση σπορ χωρίς να κουράζει αφού έχει κανονικό τιμόνι, θέση οδήγησης όχι εντελώς όρθια, ροπή και δύναμη που καλύπτουν κάθε απαίτηση δρόμου, συγχωρεί λάθη και δε λέει όχι και σε παιχνίδια στη πίστα αν αυτό θες. Ισορροπημένη και δυναμική, τέσσερεις κύλινδροι, γεμάτος ήχος (με αλλαγή τελικού) που μόνο σε ακραίες κλίσεις θα μπορούσε να σε κάνει να κρατηθείς και να μη συνεχίσεις. Εντός πόλης πολύ βολική παρά τα κιλά της αφού έχει ροπή και γραμμική απόδοση, βολικότατη για διήθηση σε ταχύτητες πόλης, κάνει τα σκούτερ να κλαίνε αλλά δεν είναι βέσπα για τα πολύ στενά ανοίγματα Φρένα πάρα πολύ καλά, αν θες άριστα για κόλπα μια αναβάθμιση σε υψηλής βοηθάει. Στο ταξίδι απόλαυση, σταθερή και άνετη. Στους περιορισμούς θα έβαζα το βάρος και την λίγο συντηρητική της σχεδίαση. Μια μοτοσικλέτα που τη φτιάχνεις να βαραίνει λίγο περισσότερο προς τη sport ή την tourer πλευρά κατά βούληση ή την αφήνεις ως έχει και την απολαμβάνεις για αυτό που είναι.

      11
  • Γεώργιος

    Άριστο μηχανάκι σε αξιοπιστία όσο αφορά τα μηχανικά μέρη. Σκληρές αναρτήσεις Πολύ καλή εξυπηρέτηση στο συνεργείο Ακριβά και με μεγάλη αναμονή στα ανταλλακτικά

      11
  • Μπάμπης

    Συνεχείς προβλήματα στις 7000 χλμ αλλαγή ρουλεμάν τροχού εκτος εγγύησης. Συνεχείς διαρροές απο τα κολάρα νερού πρόβλημα στους σφυχτηρες.. Καίει συνεχώς τις λάμπες... Στα 24000 χλμ πέρασε τα νερα μεσα στην μηχανή λογο διάβρωσης της τάπας εκτόνωσης.. Πανάκριβα service..

      11
  • ΧΡΟΝΗΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ SERVICE Ή ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΡΘΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ . ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΒΗΣ ΚΛΠ .

      11
  • Κώστας. Μπούσδρας

    Την έχω αγοράσει καινούρια τον Αύγουστο του 2007. Μου έβγαλε 3 βλάβες όλες και όλες. 1. Το 2009 κόλλησε ο θερμοστατης και η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας ήταν άμεση. Επισκευή αυθημερόν με 0 κόστος γιατί ήταν στην εγγύηση. 2. Προ μηνός άρχισε να στάζει λάδι κάτω δεξιά. Η αλήθεια είναι ότι είχα πανικοβληθεί. Επισκέπτομαι αμέσως το συνεργείο που εχω βρει στην περιοχή που ζω σήμερα και το οποίο δεν είναι εξουσιοδοτημένο της Kawasaki αλλά της Honda (δυστυχώς δεν υπάρχει στην πόλη εξουσιοδοτημένο) και με καθησυχάζουν ότι πιθανόν να χάνει η φλατζα της τρομπας νερού και δεν είναι καμία σοβαρή βλάβη. Όντος όταν λύθηκε η τρόμπα διαπιστώθηκε ότι όντως αυτή ήταν η ζημία. Την να σας πω εμένα σοβαρή βλάβη μου φαίνεται ίσως γιατί τόσα χρόνια δεν μου έχει βγάλει τίποτα άλλο εκτός του θερμοστατη. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι με την αντιπροσωπεία γιατί δεν είχε φλατζα (τουλάχιστον έτσι μου είπαν απο το συνεργείο) και με παραγγελία θα ερχότανε σε 1 με 1,5 μήνα. Αναγκαστικά κάναμε πατέντα για να βάλουμε του εμπορίου. Πόσο κόστος μπορεί να έχει μια φλατζα για να την έχει η αντιπροσωπεία στοκ. Το κόστος τις ζημιάς πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να το αναφέρω γιατί ούτε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο έγινε του αυθεντικό ανταλλακτικό μπήκε. 3. Χθες είδα στην αριστερή μπουκάλα σταγόνες λάδι οπότε πάμε μες την εβδομάδα για επισκευή μπροστινού. Ας ελπίσουμε θα έχουν τσιμουχες και ξυστρες αυτή τη φορά. Γενικά δεν εχω παράπονο απο την μηχανή είναι 11 ετών και 66.000 χλμ. Δεν καίει σταγόνα λάδι. Τα σέρβις της είναι πάντα στην ώρα τους είτε χιλιομετρικα είτε χρονικά. Τώρα απο κόστος είναι τσιμπήματα για τα στάνταρ της εποχής. Τα μόνα αναλώσιμα που πωλούνται αναλογικά με την αξία του είναι τα ελαστικά που έχουν πέσει απο την αρχή της κρίσης 30%+. Δυστυχώς μηχανές είναι πλέον είδος πολυτελείας και πιστεύω ότι είναι και ένας παράγοντας που οι νέοι δεν στρέφονται πια στις μηχανές. Έπεσαν στα αυτοκίνητα και στα επικίνδυνα σκούτερ.

      11
  • Δημήτρης

    Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Το παράπονο μου είναι ότι τα ανταλλακτικά της είναι ακριβά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ούτε καμία τεχνολογία αιχμής υπάρχει πάνω στο μοντέλο ούτε καμία περίπλοκη συναρμογή που να δικαιολογεί τα τόσο ακριβά ανταλλακτικά.

      11
  • ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ

    Φτηνό. Κορυφαίες επιδόσεις. Οικονομικό. Αντοχή. Έλλειψη γνώσης με κύρια αιτία την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Πρόβλημα στα φρένα από τους πρώτους τρεις μήνες. Το επίσημο σέρβις ανταποκρίθηκε άμεσα όπως έπρεπε αλλά λύση δόθηκε μετά από 3 επισκέψεις. Τα πρώτα τακάκια φρένου κράτησαν και απέδωσαν τέλεια περίπου 4000 χιλιόμετρα. Η πρώτη αλλαγή που έγινε κράτησαν 2000 χιλιόμετρα και έτριζαν από την πρώτη στιγμή. Το μηχανάκι μπαλατζάρει στα πολλά χιλιόμετρα σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ που φτάνει να σκοτωθεί κανείς αν δεν ξέρει τι να κάνει την κρίσιμη στιγμή. Φυσικά δεν δόθηκε ποτέ λύση. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ και λόγο του ότι το μηχανάκι καλιμπράρονται οι τροχοί του μαζί με βαλίτσα πίσω (φαντάζομαι έτσι πωλείται εξωτερικό) και τα αντίβαρα που έχει πάνω στους τροχούς είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αφαιρέθηκαν εντελώς και ως δια μαγείας το πρόβλημα εξαφανίστηκε! Ντροπή τόσο μεγάλη εταιρία με τόσο μεγάλα κέρδη να μην ενημερώνει όπως πρέπει τα εξουσιοδοτημένα της για τόσο μεγάλης παραγωγής σκούτερ. Είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Η κατανάλωση του βάζει γυαλιά σε υπερδιπλάσιου κόστους σκούτερ. Το κόστος ανταλλακτικών του είναι πραγματικά χαμηλό. Η ασφάλεια που προσδίδει στον χρήστη που ξέρει πως να του συμπεριφερθεί είναι πολύ μεγάλη. Λάστιχα κρατήματα λειτουργία. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Τα κύρια προβλήματα του είναι: Φρένα (φαντάζομαι δεν το έχουν όλοι το πρόβλημα που είχα εγώ) Αμορτισέρ (ενώ έχει τρομερά κρατήματα τερματίζουν εύκολα και καταπονούν το σώμα στην καθημερινή χρήση) Όταν ζεσταθεί έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στις εκκινήσεις. Όπου και το σέρβις με δική του πρωτοβουλία (μπράβο τους) έβαλαν άλλες μπίλιες ποιο ελαφριές και τώρα το πρόβλημα εξαφανίστηκε όσο και να ταλαιπωρηθεί το μηχανάκι. ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ το καλύτερο σκούτερ που υπάρχει (προσωπική άποψη) με πάτωμα έως τα 5000 ευρώ με κόστος 2500 ευρώ!!! Δηλαδή έστω να πείτε στα συνεργεία σας να βγάλουν εντελώς τα αντίβαρα από τους τροχούς για να μην σκοτωθεί κανένας άνθρωπος. Κατά τα άλλα. Το μηχανάκι δεν έχει αντίπαλο στα κυβικά του αλλά και έως 300+ κυβικά με διπλάσιο κόστος. Σε κανέναν τομέα. Και αυτό το υπογράφω.

      11
  • Νικος Αρχαγγέλωφ

    Τελικα η μεγαλυτερη ευθυνη ηταν των συνεργειων. Οταν, μετα απο αλλαγη σχεδον ολων των εξουσιοδοτημενων στην Αθήνα βρεθηκα στου Χαριτου, παρελαβα αλλο μηχανακι. Ενω πριν δεν το εμπιστευομουν να παω μεχρι το περιπτερο, σκεφτομουν οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μεινω στον δρομο, τωρα προγραμματιζω μεχρι μικρα ταξιδακια. Εχει αλλαξει τελειως η συμπεριφορα του και η οδηγηση του. Οχι οτι αυτο θα με κανει να αγορασω κατι αλλο της ιδιας εταιρειας, για πολλους λογους, περα απο την εμπειρια μου με το μηχανακι, αλλα τελος παντων τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα.. Μηπως μαζι με τα μηχανακια που ειναι για κλωτσιες θα φτιαξετε και τα συνεργεια που ειναι για κλωτσιες?

      10
  • ΘΩΜΑΣ

    Άψογο μέχρι στιγμής...πολύ καλή τιμή με όλα τα καλούδια..κ πολύ όμορφη για όσους ενδιαφέρει

      10
  • Mervos

    +Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής +Εξαιρετικά φρένα +Ρυθμιζόμενη ανάρτηση πολύ καλής ποιότητας, φουλ επισκευαζόμενη +Πολύ ελαφρύ και στιβαρό +Επιθετικό design +Σφιχτή σέλα σε σωστό ύψος +Εξαιρετικά ηλεκτρικά και περιφεριακά +Εξαιρετικός κινητήρας που σε συνδυασμό με γρανάζωμα και βάρος δείχνει δυνατός (30 άλογα, 135kg) +Οικονομική συντήρηση (βαλβίδες ανά 40.000km) +Οικονομική κατανάλωση σε πόλη +Άσπαστος κινητήρας +Εξαιρετικό σύνολο +Υποστήριξη αντιπροσωπείας κι εξουσιοδοτημένων -Τιμή κάποιον yamaha ανταλακτικών (π.χ. αλυσιδογράναζα) -Αναμονή εισαγωγής κάποιον ανταλλακτικών (π.χ. τακάκια) από Yamaha λόγω περιορισμένου αριθμού εισαγωγής -Έλλειψη γνώσεων για την μοτοσυκλέτα από κάποιους "μηχανικούς" Yamaha λόγω περιορισμένης εισαγωγής και ιδιαίτερων ρυθμίσεων (π.χ. προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, διαστήμα ρύθμισης βαλβίδων)

      10
  • Κώστας Π.

    31300 km. Κόστη σε επισκευές : 1) Βίδα που έσπασα εγώ 2 ευρώ 2) Επισκευή ελαστικού 7 ευρώ Σύνολο : 9 ευρώ

      10
  • chris_tofis

    Σε γενικές γραμμές ευχαριστημενος με το μικρο dukaki της ΚΤΜ. Με εισήγαγε στον κόσμο με τις δυο ρόδες. Μεταχειρισμένο 2 χέρι το πήρα με 14.500χλμ έχω τώρα 30.000χλμ. Πλαίσιο στιβαρότατο για τον μικρο του χαρακτήρα αναρτήσεις με κάλο στήσιμο ακροβατεί αρκετά καλά στην απόσβεση αλά και στο γρήγορο στρίψιμο (όσο μπορεί ο κινητήρας του) δυνατά φρένα για την κατηγορία του κινητήρας που δεν βαριέται να σηκώσει στροφές και σαφώς αρκετά δυνατός για τα μόλις 126 κιλά του. Στην καριέρα του εκτελεσαι και καθήκοντα διανομής φαγητού για 4 μήνες περίπου.Στο ενεργητικό του έκανε 3 μακρινά ταξίδια. Από ζημιές εμφάνισε πηνία λόγω συχνής χρίσης της μίζας ειδικά στην διανομή φαγητού και το fun ψυγείου. Εν κατακλείδι κάλο μηχανάκι για τα πρώτα σου βήματα και ίσως και για δεύτερο μηχανάκι αποδείχτηκε σκυλί αν και το φοβόμουνα με αυτά που άκουγα παλαιότερα περί κτμ αξιόπιστο και ικανό μηχανάκι για αυτά που σου προσφέρει.

      10
  • Δημήτρης

    Πολύ καλό μηχανάκι , τέσσερα χρόνια μετά, κανένα πρόβλημα . Το μόνο πρόβλημα , με δεύτερο άτομο, το αμορτισέρ μπροστά δεν υπάρχει.Η αντιπροσωπεία στην Πάτρα , είναι πολύ καλή , εξυπηρετικοί!

      10
  • Λουκάς Κωστόπουλος

    Το Diversion είναι μια πολύ καλή All Around μοτοσυκλέτα που σε πάει εκδρομή και σε μετακινεί μέσα στην πόλη απροβλημάτιστα και συνεχίζει να δουλεύει σωστά 7 χρόνια μετά. Της συμπεριφέρομαι καλά και το ανταποδίδει. Τα σέρβις της είναι εύκολα και με φυσιολογικό κόστος ενώ εξ ίσου εύκολα βρίσκω ανταλλακτικά. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.

      10
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΥΓΑΝΑΣ

    Αγόρασα τη μοτοσυκλέτα από τον εξουσιοδοτήμενο έμπορο στη Χαλκίδα. Φοβερή υποστήριξη, σου απαντάνε κάθε ερώτηση, φιλικότατο περιβάλλον και δύο θεματάκια εγγύησης λύθηκαν χωρίς καν ερωτήσεις κλπ. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα μαγαζί;

      10
  • Παναγιώτης

    Δεν έχει ποιότητα ανάλογη για το όνομα της Honda. Κανονικά έπρεπε να έχει άλλο όνομα και να λέει by Honda.

      10
  • Christos K

    Χαιρετίσματα σε όλους. Αγόρασα το Sym VF 125 τον Αύγουστο. Από την ημέρα 1, πολλές φορές ακούω έναν θόρυβο χτύπημα από το μπροστινό μέρος του μηχανακι, αυτό συμβαίνει όταν οδηγώ πάνω από μια μικρή λακκούβα, μερικές φορές, ούτε καν μια λακκούβα, αλλά μόνο μια ρωγμή στο δρόμο. Φαίνεται ότι ο θόρυβος προέρχεται από τα αμορτισέρ - είναι δυνατόν; Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

      9
  • Michalisios

    Μηχαναρα!!! εξαιρετικό από όπου και να το πάρεις.. αξιόπιστο και απολαυστικό στην οδήγηση... κορυφαία φρένα..η ποιότητα κατασκευής ίδια με τα ιαπωνικά τα πλαστικά του το ίδιο...οποίος ενδιαφέρεται να μην διστάσει.. αρνητικο είναι μόνο τα σχετικά ακριβά σέρβις και ανταλλακτικά...

      9
  • Χρηστος

    Η αλήθεια είναι οτι κάποια στιγμη σταματησε να αναβει το λαμπακι της νεκρας , κατα τα άλλα και μετα από 67.000 χλμ δεν υπηρξαν προβλήματα. Ιδιαιτερα φιλικη και οικονομικη στα ταξίδια.Για ευφυείς και κατασταλαγμενους , που θελουν μια κλασικη μοτο στο γκαραζ τους, χωρις να δώσουν ένα σκασμό λεφτα και να φοβουνται μηπως τους την κλέψουν.

      9
  • Sopan

    Το αγόρασα το 2016 με 25.400 Χμ.Τωρα έχει 46.000 και συνεχίζει με ελάχιστα προβλήματα κυρίως αναλώσιμα και σέρβις σε εξουσιοδοτημένο εμπιστοσύνης μου.Ποιοτητα κατασκευής πολυ καλή ,τα πλαστικά του ακομα γυαλίζουν,κατάσταση εξοπλισμού άψογη, κινητήρας χορταστικος,δυνατός χωρίς ζημιές,οδήγηση απολαυστική σε κρατήματα και σταθερότητα σε λογικές ταχύτητες,επιτάχυνση ποίημα,το σκούτερ είναι η απόλυτη παρέα για πόλη ή ταξιδάκια με απίστευτη οικονομία ακόμη και με δυο άτομα.Συγχωρουνται το μικρό λαγκαρισμα στην εκκίνηση και το ψάξιμο για τη διόρθωση στη μετάδοση.Επισης φοράει την μαμα μπαταρία! Θα το αγόραζα ξανά ευχαρίστως.

      9
  • ιωαννης πετροπουλος

    την εχω στα χερια μου 8 χρονια (μοντελο 2003 και ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ειχε αλλαξει τιποτα μεχρι τοτε,την πηρα με 54000km to 2011 )και στα 8 αυτα χρονια αλλαξα ενα πηνειο μιζας ,εναν ανορθοτη,μια φορα ντιζες γκαζιου και μια αμπραγιαζ και ενα βολαν μιας και ξεκολλησαν η μαγνητες και μια μπαταρια και σετ ελαστικων σαφως .Κατα τα αλλα το μηχανακι ειναι σκυλι στο βουνο και στην ασφαλτο διχως καποιο αλλο προβλημα μεχρι τωρα ,ανετη σελα ,ανετο γρηγορο και δυνατο στο ταξιδι αλλα και στο χωμα ,ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι σημερα .Μονον που θεωρω πολυ ακριβα τα γνησια ανταλακτικα ετσι αρκουμε στα ΟΕΜ .Τα φτιαχνω ολα μονος μου περα απο το βολαν που το πηγα σε σουπερμαστορα στην τεχνη και τιμη της περιοχης μου

      9
  • Ευάγγελος

    Παρά την ηλικία της μοτοσυκλέτας όταν έφτασε στα χέρια μου (12 χρόνια, 82.000 χλμ), βρήκα ένα αξιόπιστο εργαλείο, εξαιρετικά για πολλές διαφορετικές χρήσεις. Πιο πολύ με προβλημάτισαν φήμες σχετικά με προβλήματα και αξιοπιστία, τα οποία όσμωση ποτέ δεν αντιμετώπισα. Με σχολαστική συντήρηση όλα πάνε ρολοΐ. Η αντιπροσωπεία (Παναγιωτόπουλος) πάντα ευγενικοί κι εξυπηρετικοί. Μόνο μελανό σημείο το κόστος των ανταλλακτικών που είναι από αλμυρό έως αδικαιολόγητο.

      9
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΡΙΣ ΑΔΑΜΗΣ

    Αγορασα πριν 4 χρονια γυμνο πιο πολυ διοτι μου άρεσε εμφανισιακα.....Ζ800 οτι πιο ομορφο κατα την άποψή μου γιαυτο και το πηρα...... μετα απο 4 χρονια και κατι μερες μετραω 82 χιλιαδες χλμ..... ταξιδια σε ολη την Ελλαδα και εντονη χρηση μεσα στην πολη......Εχει φαει τρελους χωματοδρομους εχει παει χωμα στην πρεβελη και στον μπαλο για οσους ξερουν....... το καημενο το μηχανακι και τι δεν του έχω κανει....αλλα στα σερβις του ειμαι ψειρας.... την εχω στα οπα οπα.....ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......... φιλτρο προγραμμα εξατμιση και δεν νιωθει....... αξιοπιστια ιαπωνα...... παρολο το ξυλο που τρωω στα ταξιδια το ξαναπαιρνα χθες........ οτι πιο ωραιο σε θεση οδηγησης σαν streetfighter..... 114 στη ροδα με φίλτρο εξατμιση και επαναχαρτογραφηση και καταναλωση..... 4.7 με 4.9 οταν ταξιδεύεις 100 με 130........... τελικη 258 στην ιονια οδο.......... οτι καλυτερο πραγματικα σαν συνολο αλλα ΟΧΙ για ταξιδια.....μονο αν ειστε καυλωμενοι ....πολυ!

      9
  • Αντώνης Σταματάκης

    Αγόρασα την μοτό μεταχειρισμένη με λίγα χιλιόμετρα και αρκετή προίκα. Ταξίδεψα σε αρκετά μέρη στην Ευρώπη και έκανα συνολικά 65.000 χμ. Την συντηρώ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μέχρι σήμερα δεν χάλασε τίποτα. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, η ροπή άφθονη και η άνεση στο ταξίδι υπέροχη. Είμαι ευτυχής χρήστης.

      9
  • dimmak

    ισως η επιτομη του κλασικου..πολυ ευκολη-παρα τα κιλα- της στην οδηγηση και στη συντηρηση.Ανταλλακτικα βρισκεις πανευκολα. Απο τις λιγες εναπομεινασες αληθινες μοτοσυκλετες. Προβληματα σχεδον τπτ εδω και 17 χρονια περαν των αναλωσιμων.

      8
  • ΣΦΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    Ακριβά Service, χωρίς να υπάρχει λόγος πχ. BMW Inspection 120€ (Μόνο η εργασία του Service). Από βλάβες μία μονάδα ABS (1400€) και ένα ρουλεμάν διαφορικού (200€), σε σύνολο 140.000km

      8
  • Δημήτρης

    Το αγόρασα καινούριο τον Απρίλιο του 2018. Πάντα μέσα σε γκαράζ και μετά από ένα χρόνο και με 7500 χλμ στο κοντέρ , έχει σκουριάσει!!!!!!!! Δυστυχώς δεν άξιζε τα λεφτά του!

      8
  • Βασίλειος Αποστολόπουλος

    Άψογη χωρίς προβλήματα, με μέτριο κόστος συντήρησης μία μοτοσυκλέτα για όλες τις δουλειές.

      8
  • Βαγγελης

    Πρόβλημα στο βολάν του πηνίου. Απαράδεκτη η Yamaha που δεν έκανε ανάκληση γαι ένα πρόβλημα που βασανίζει όσα μοντέλα φοράνε τον ίδιο κινητήρα και το ανταλλακτικό το έχει τροποποιήσει κάτι που δείχνει πως έμμεσα η Yamaha παραδέχεται πως είναι ελατοματηκο

      8
  • Ioannis

    Άψογο μηχανικά ,μεγάλη έκπληξη όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής του (και σε πλαστικά) σε σχέση με την τιμή του. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτό το είδος και σε κυβικά.

      8
  • manolis

    την αγόρασα μεταχειρισμένη με πολύ λίγα χιλιόμετρα. Εμφανισιακά είναι αστέρι αλλά λόγο ακινησίας είχε χαλάσει η τσιμούχα στην αντλία νερού και έσταζε λίγο λάδι. Επίσης μου έκανε κάτι περίεργα η τρόμπα βενζίνης από την βρωμιά και την σκουριά που είχε πιάσει λόγο ακινησίας το ντεπόζιτο βενζίνης. Το έβγαλα το καθάρισα και από τότε πάει σαν καινούργια. Εκτός από αυτά η μηχανή πλέον είναι αστέρι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ένα χρόνο τώρα.

      8
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Η μηχανη ειναι απιστευτα αξιοπιστη. Δεν εχει βγάλει κανενα πρόβλημα. Είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος!

      8
  • Manos

    Οικονομικό και αξιόπιστο, ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη και σύντομες διαδρομές εκτός αυτής.

      8
  • Armandos

    Το αγόρασα καινούργιο κι το έχω ένα έτος και έχω ήδη διανύσει μαζί του 12.000χλμ. Σε γενικές γραμμές είναι υπερβολικά ευχαριστημένος, είναι άνετο οικονομικό και εύχρηστο εντός και εκτός πόλης. Το μοναδικό ελλατωμα του ο συμπλέκτης και η σκληρότητα και μη πλήρης υπακοή στις αλλαγές ταχύτητων.

      8
  • Νικος καρικας

    Σε ολα σχεδον τα ινοβα κολλαει ο κινητηρας πολυ πιο συχνα απο ολα τα αλλα μοντελα της εταιρειας

      8
  • Θοδωρης Κυριακοπουλος

    Εκπληκτικη μηχανη. Εντος πολης απιστευτα ευελικτη. Εκτος πολης το μονο μειον ειναι η σελα στο μερος του συνοδηγου. Καταπληκτικα φρενα και πολυ καλη αποκριση στην επιταχυνση, το οποιο βολευει πολυ στις προσπερασεις που πρεπει να γινουν γρηγορα. Εξαιρετικη αισθηση και θεση οδηγησης.Σταθερο στις στροφες χωρις να σε φοβιζει, αντιθετος σου δειχνει οτι μπορεις να το πιεσεις ακομα περισσοτερο.

      8
  • ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ-ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 250-300km ανά ημέρα.Ευχάριστο στην οδήγηση και οικονομικό δεδομένου και του χρόνου κατασκευής του. Με μια αλλαγή στο αφρώδες της σέλλας και μια βελτίωση στο πίσω αμορτισέρ είμαι ικανοποιημένος. Τα ανταλλακτικά είναι τσουχτερά,μερικά δέ αρκετά.Στο service είμαι τυχερός,γιατί έχω το καλύτερο σε πολύ καλή τιμή (έχω αδελφικό φίλο με συνεργείο). Γενικά,από ότι γνωρίζω όμως,οι τιμές ανταλλακτικών & συνεργείων είναι απλησίαστες.....Ελπίζω να βοήθησα στην έρευνα σας και θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας!!!!

      8
  • Παπανικολάου Γιώργος

    Κανένα πρόβλημα απολύτως! Μόνο τα σερβίς του που γίνονται στην ώρα τους.

      8
  • Spyros

    Το σκούτερ είναι όντως εργαλείο. Τα πλαστικά του δεν είναι τα κορυφαία αλλά εμένα ύστερα από 11.000 χλμ δεν μου τρίζει τίποτα. Πολύ δυνατός κινητηρας με χαμηλή κατανάλωση και πολύ γάργαρο και όμορφο ήχο. Σημειωτέον έχω ακούσει κάτι scooter των 3.000€ πιο πάνω, να μουγκρίζουν οι κινητήρες τους σαν ζώα. Μέχρι στιγμής βγάζει κάθε ευρώ του επάξια. Ένα παράπονο μόνο έχω από το μηχανάκι είναι οι άθλιοι πραγματικά καθρέπτες που χάνουν σε κάθε λακούβα την προσαρμογή τους και πρέπει κάθε τόσο να πηγαίνεις να τους σφίγγεις. Παιδιά ξαναβάλετε του καθρέπτες που είχε το προηγούμενο citycom. Αλλά γενικά πολύ πολύ ικανοποιημένος ειδικά για τα χρήματα αυτα.Το scooter είναι πολύ value for money.

      7
  • ΘΗΣΕΑΣ

    Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και εχω αλαξει αρκετες μηχανες ακομα και μεγαλυτερου κυβισμου με μια λεξη σκυλι μαυρο την πηρα δευτερο χερι πριν 3 χρονια ,μετα απο ενα χρονο την πηρα και πηγα βολτα αναψυχης απο καβαλα στα τεμπη σε φιλο μου με σταση μονο για βενζινη .Το μοναδικο προβλημα που εχω δει ειναι οτι ψιλοκαιει για τα κυβικα της αν την τρεξεις πανω απο 120ΧΛΜ και ο Δεικτης βενζινας δεν ειναι ακριβειας οποτε μπορει να την πατησεις εκτος και αν το μοντελο που εχεις ειναι πιο παλιο που εχει διακοπτη ρεζερβας ,ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ αν ειναι μαμισια ειναι λιγο τσιμπημενα αλαλ after sale μπορεις να β ρεις σε οτι τιμη θες μπορεις ν απρεις και πραγματα που δεν υπαρχουν απο την εταιρεια πατεντες παντως τυπου πχ κωνικα ρουλεμαν η καλυτερη λαμπα και μπαταρια ,αλυσιδα γραναζια τακακια δισκοπλακες οτι θες πολυ πιο φθηνα απο την μαμα honda. στα μειν ακομα θα της εβαζα ενα θεμα που βγαζει στα περισοτερα μοντελα με το Immobilizer που ομως το ξεπερνας χαλαρα με πατεντα για να την βαζεις μπροστα , πολυ καλα φρενα και γενικα ειναι μηχανη για βολτες οχι για να τρεχεις ειναι για να απολαμβανεις ΠΙΘΑΝΩΝ να ειναι και η τελευταια μηχανη που αγοραζω αν παλι ομως αλαξω θα προτιμησω το ιδιο ακριβως παλι transalp το εχω λατρεψει.

      7
  • Κώστας

    10 χρόνια στην κατοχή μου , πρόσφατα το αποχωριστηκα με λύπη, καμία απολύτως βλάβη, ούτε καν λάμπα δεν άλλαξα, αναρτήσεις βελτίωσε και TC έβαλα, απίστευτη ικανοποίηση και χαρά έστω και σε βόλτα ενός χιλιομέτρου, το αντικατέστησα με tracer λόγω ηλικίας πλέον. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

      7
  • Κώστας

    Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης μαζί της σε κάθε είδους δρόμους σε Ελλάδα και εξωτερικό θα αναφέρω τα εξής. Εξαιρετικό ροπάτο δυνατό μοτέρ δυνατά φρένα μπροστινό με άψογη πληροφόρηση.Σε αυτά τα 10 χρόνια έχω αλλάξει μια τρόμπα νερού, έχω επισκευάσει τα πηνία, έχω αλλάξει το φλοτέρ στην τρόμπα βενζίνης και ένα αμορτισέρ πίσω.Δεν θα αναφέρω τα αναλώσιμα της συντήρησης γιατί αυτά γίνονται μέσα στα πλαίσια της τακτικής συντήρησης. Αυτό που θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί πλέον στο καινούργιο μοντέλο με το μονόμπρατσο ψαλίδι είναι το πίσω αμορτισέρ που έχει ταλαιπωρήσει αρκετούς κατόχους του παλαιότερου μοντέλου.Σε γενικές γραμμές είμαι ένας από τους ευχαριστημένους της Αγγλικής μάρκας παρότι έχουν περάσει και από τα χέρια μου και ιαπωνικές μοτοσυκλέτες που θεωρούνται πιο αξιόπιστες και αντοχής ώστε μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης. Η ποιότητα που έχουν στην βαφή πλαστικά τα Triumph είναι σε πολλές περιπτώσεις ανώτερη των ιαπωνικών. Είναι πιθανό λοιπόν να ξαναεμπιστευτώ την Αγγλική εταιρεία και σε επόμενη αγορά στο μέλλον παρότι είναι γνωστό ότι η ελληνική αντιπροσωπία της μάρκας δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική σους κατόχους των μοτοσυκλετών της.

      7
  • nikos

    Πολύ απλή μότο σε όλα της. Στενή και χαμηλή μηχανή. Αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής. Μικρή κατανάλωση εντός πόλης και ακόμη μικρότερη εκτός. Απίστευτα βολική θέση οδήγησης. Κάνεις άνετα ταξίδια ολοήμερα με ταχύτητες 120k/h. Πολύ εύκολα σέρβις μιας και μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ακριβά σχετικά ανταλλακτικά και σε ανεπάρκεια. Εγώ τα φέρνω όλα απο έξω. Ηλεκτρολογικά θεματάκια που όμος φτιάχνονται εύκολα (ανορθωτής-μπαταρία). Καίει λάδια. Δεν πλαγίαζει πολύ. Θεματάκια με το διαφορικό (ενίοτε δακρύζει βαλβολίνη). Μικρή τελική (150k/h).

      7
  • Ιωάννης

    Η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική σε όλα της και από τη μέρα που την αγόρασα δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα πρόβλημα. Επίσης, είναι οικονομική μέσα στην πόλη αλλά και σε ταξίδι!

      7
  • G.Ps.

    το πήρα μεταχειρισμενο τον 04/18 (11 ετών! ) με 20.300 χλμ. ήταν σε αριστη κατάσταση. τώρα είμαι στα 28.000 και δεν με έχει προβλημάτισει καθόλου. απίστευτες επιδόσεις, φτηνά service, απροβληματιστα ταξίδια, φρένα combined abs (!!), γραμμική επιτάχυνση μέχρι τα 145+ χλμ. το μόνο ίσως αρνητικό, η υψηλή κατανάλωση (4-4.5 l/100χλμ) μέσα στην πόλη.

      7
  • Ευάγγελος

    Velcro στα πλατινα του τεποζιτου που χαλαει στον 1ο χρονο και ξεκουμπωνουν τα πλαινα καπακια απο τον αερα. Χρωμιωμενη τιμονομπαρα που σκουριαζει πανευκολα Προβλημα σε μπουτον συμπλεκτη με αποτελεσμα να μην παιρνει μπρος μερικες φορες και να θελει καθαρισμα Ανεπαρκες φαναρι για οδηγηση τη νυχτα, πολυ κακη δεσμη!

      7
  • Αριστείδης

    Καταπληκτικός κινητήρας, εχει σχεδόν 100000 χλμ, το μονο που ζητάει ειναι λάδια καθε 5000 χλμ, μπουζί κάθε 20000, εχω αλλάξει 4 φορες δισκους συμπλέκτη. Το μόνο παθητικό ειναι τα πισω φρένα που φευγουν απίστευτα γρήγορα στις 3000 χλμ. Μου ανήκει απο το 2007 καί εχουμε κάνει τον γύρο της Ελλάδας και της Ιταλιας απροβλημάτιστα.

      7
  • Ilias

    Ποτέ ζέσταμα, αλλαγή λαδιού κάθε 1,5 χρόνο, καμία βλάβη, άψογη σε όλα της. Εδώ και 4 χρόνια απλά την βάζω μπροστά και πάω την βόλτα μου ή στην δουλειά.

      7
  • ANDREAS Protpgerakis

    Είχα το 1200 S D Air για 2,5 χρόνια με 38000κm. Το 1260 S D Air απλά η καλύτερη μότο του Κόσμου. Έτη πίσω BMW , TRIUMPH, ή KTM. Ο Κόσμος Ίσως πρέπει να ξεχάσει βλάβες του παρελθόντος και να αναθεωρήσει. Καμία βλάβη σε αυτή και την προηγούμενη. Γι αυτά που προσφέρει το κόστος είναι μηδαμινό, σε αυτή την κατηγορία! Το σέρβις στα 30000κm 500€

      7
  • ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Πολύ αξιόπιστη μοτοσυκλέτα,αρκεί να την συντηρείς.Μετά από 7 χρόνια συμβίωσης,μόνο η αλλαγή τσιμούχων στα μπροστινά αμορτισέρ ήταν η μοναδική μη αναμενόμενη βλάβη,αν και αυτή είναι συνηθισμένη σε όλες τις μοτοσυκλέτες.

      7
  • ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    Εξαιρετικό μοτοσακο, απίστευτο στησιμο, πλαίσιο και φρένα. Εμφανισιακά τα λόγια περιττά. Ισχυς από 500αρι με βάρος παπιου και περιφερειακά απο superbike. Παναπλο μοτερ που βάζεις εύκολα χέρι με βασικά εργαλεια, σχετικά φθηνά ανταλλακτικά αν και δυσεύρετα. Το μόνο αρνητικο, η απόκριση των φρένων στο δικαβαλο.

      7
  • Χαράλαμπος

    Δεν σπάει χαλάει όμως γιατί είναι μηχάνημα (1 αντλία βενζίνης, Μίζα καρβουνάκια) καλάμια που βουτάνε πολύ αν δεν τα διορθώσεις φρένα μέτρια αν δεν τα αλλάξεις καλή οικονομία έχει όμως στην βενζίνη.

      6
  • Παναγιώτης

    Την αγόρασα το 2015 κούτα,μέχρι τώρα μόνο αναλώσιμα έχω πληρώσει και βενζίνη! Έχει 30.000χιλ. Ο ορισμός της σχέσεις κατανάλωσης και οδηγικης απόλαυσης. Πολύ καλός ο αντιπρόσωπος στην Καλαμάτα είχα όμως μια όχι ευχάριστη εμπειρία με τον γενικό αντιπρόσωπο ΣΑΡΑΚΑΚΗ που δεν με ειδοποίησε για μια ανάκληση και που τελικά το ανακάλυψα μόνος όταν το διάβασα στο ίντερνετ.

      6
  • Tάκης

    Honda cb 500 1999 Mία παρεξηγημένη κατηγορία μοτοσυκλετών των 500cc εκείνης της εποχής στην Ελλάδα τουλάχιστον. Την αναφέρω κυρίως για ιστορικούς λόγους λόγω παλαιότητας μιας και λίγοι θα την αγοράσουν πλέον σαν μεταχειρισμένη όπου ακόμα υπάρχει στις αγγελίες. Κατασκευασμένη στην Ιταλία, την αγόρασα μεταχειρισμένη εισαγωγής Γερμανίας το 2014. Μοτοσυκλέτα σε ακινησία για πολλά χρόνια με λίγα χιλιόμετρα και με τα ελαστικά του εργοστασίου. Πολύ καλή κατασκευή με επιδόσεις που δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν σημερινές μοτοσυκλέτες ίδιας κατηγορίας, ίσως η γρηγορότερη μοτοσυκλέτα δικύλινδρη 500cc παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Πολύ καλή συμπεριφορά στην πόλη και στο ταξίδι είναι άνετη αρκεί να μην ζητήσει κανείς πολλά με δύο επιβάτες και φόρτωμα για πολυήμερα ταξίδια όσον αφορά τις επιδόσεις για γρήγορες προσπεράσεις και μεγάλες ταχύτητες λόγω κυβικών αλλά και ελλιπούς κάλυψης αέρα.( αυτά τα αναφέρω αδίκως λόγω μεγαλύτερων μοτό που είχα στο παρελθόν αλλά και λόγω ηλικίας). Πολύ καλή συμπεριφορά σε επαρχιακούς δρόμους με κλειστές στροφές και προβλέψιμα φρένα(προσωπικά θα προτιμούσα έναν δεύτερο δίσκο μπροστά, έχω αντικαταστήσει τα σωληνάκια φρένων με μεταλλικά) Η κατανάλωση σε λογικά πλαίσια λόγω επιδόσεων και καρπυρατέρ. Προβλήματα έως τα 50.000 ένας καμένος ανορθωτής και μικρή διαρροή από τον διακόπτη βενζίνης που το επισκεύασα μόνος μου γιατί η αντιπροσωπεία ζητούσε 250 ευρώ! Μελανά σημεία τα μέτρια διπλά αμορτισέρ και τα ακριβά ανταλλακτικά, εκτός αναλωσίμων. Συμπερασματικά αξίζει η συμβίωση μαζί της για πολλά χρόνια και πάρα πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σύμφωνα και με την αναφορά της HONDA, από ξένες πηγές, για κινητήρα που κατασκευάστηκε για 300.000 χιλιόμετρα.

      6
  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Μηχανικά άψογη, ένα μικρό πρόβλημα με τον διακόπτη των φώτων λόγω υγρασίας, πολλά φθορές ο σκελετός και τα καλάμια λόγω σκουριάς, η μηχανή είναι σε στεγασμένο χώρο, η περιοχή έχει αρκετή υγρασία (όχι θάλασσα)

      6
  • Stan

    Όλα καλά αλλά σε πολλά χιλιόμετρα το μήνα 2500-3000 έκαιγε τα μισά λάδια και σε 20 μήνες έβγαζε προβλήματα ο κινητήρας τα πλαστικά μετά από 2 φορές αν τα βγάλεις στο σερβις έχουν σπάσει στα σημεία της βίδας γενικά απογοήτευση

      6
  • ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

    Εχω διανύσει 104000 χλμ. , δεν είχα ουσιαστικά προβλήματα , ξεγελάει το όνομα γιατί δεν θεωρείται επώνυμο αλλά δεν παίζεται μου στάθηκε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης παληκάρι δίπλα μου, το έχω βγάλει έξω από το νησί σε άλλα νησιά εκδρομές χωματόδρομους σκυλί του πολέμου αξίζει δυο καλές κουβέντες.

      6
  • Μαυροδοντης Ιωαννης

    Το μηχανάκι το πήρα μεταχειρισμένο στα 80000km. Το πήρα λόγω τιμής, 600 ευρω. Φοβηθηκα να πάρω κινέζικο καινούριο. Καιει λίγο λάδι και ήθελα να του αλλάξω κύλινδροπιστονα και δεν εβρισκα πουθενά ανταλλακτικά. Ο λόγος, το μοντέλο δεν πούλησε πολύ και δεν το υποστηρίζουν με ανταλλακτικά. Είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις η θα πρέπει να γίνουν δοκιμές με άλλων εταιρειών. Όταν το αλλάξω θα ρωτήσω τον μηχανικό μου για επώνυμο και μοντελο που υποστηρίζεται από την αντιπροσωπεία.

      6
  • Μιχαλης

    Εξαιρετικό εργαλείο, πολύ καλά ζυγισμένη μοτοσυκλέτα, ακόμα και μετά από 12+ χρόνια που την κατέχω και 120,000 χλμ που έχω διανύσει, μου αρέσει στην οδήγηση και στην εμφάνιση. Στο ταξίδι είναι απόλαυση, με ένα ή δυο άτομα και αποσκευές, δε θα πει κι όχι στην καθημερινή μετακίνηση σπίτι-δουλειά. Κατανάλωση λογική για το μέγεθός της. Προβλήματα δε μου έβγαλε, το κόστος συντήρησης στον αντιπρόσωπο είναι απαράδεκτο, ευτυχώς όμως υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

      6
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Άψογη μηχανή, με σωστή συντήρηση δεν έχει ζητήσει ποτέ κάτι παραπάνω. Σερβις σε επίσημη αντιπροσωπεία Yamaha και τιμές άρα πολύ καλές (αντίστοιχες με τα συνεργεία έξω)

      6
  • ΚΏΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ

    Χάλια φρένα. Όταν επιταχύνεις από 70 έως 90 συντονίζεται ο κινητήρας και μουγκρίζει. Μόλις το πήρα το πήγα αμέσως πίσω για επιστροφή.Μου είπαν στρώστο πρώτα και μετά το βλέπουμε.Το έστρωσα και το πήγα στην σντιπροσωπεία και μου είπαν "Sym πήρες δε πήρες και Mercedes". Κάνω service και μετά από 1000 χιλιόμετρα μου δίνει αίσθηση ότι ήρθε ξανά η ώρα για service. Ο μόνος λόγος που το έχω εκόμα είναι γιατί το είχα πάρει καινούργιο και λυπάμαι τα λεφτά που θα χάσω εάν το πουλήσω.

      6
  • Γιαννης

    Value for money μηχανάκι εκείνη την χρονιά. Αγοράστηκε καινούριο από stock. 45.000χλμ έως τωρα. Χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα ή σε περιφερειακά σε εμένα, διαβάζω αρκετά θέματακια σε άλλους αναβατες. Με σωστή συντήρηση ακόμα και τα αναλώσιμα βγάζουν παραπάνω απ το αναμενόμενο. Αλυσίδα τώρα άλλαξα και είχε ακόμα μέλλον. Ακριβούτσικο σέρβις στις αντιπροσωπείες. Άθλιες αναρτήσεις μπροστα, μέτρια φρενα. Για μέσα την πόλη δεν βολεύει ιδιαίτερα λόγω μήκους. Σε στροφές δεν δίνει αίσθηση εμπιστοσύνης. Ένα μέτριο προς καλό μηχανάκι. Το επέλεξα καθαρά λόγω τιμής αγοράς. Για απαιτητικούς αναβάτες δεν κάνει.

      6
  • ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

    Εξαιρετικο συνολο,τελεια κρατηματα,καλα φρενα,πολυ καλο αβς,πολυ δυνατο μοτερ,απο τα 180 χλμ ανεβαζει ζωηρα,.Πολυ κακα περιφεριακα,αλλαγη μιζας στα 25000χλμ,250ευρομονο η μιζα,στα 50000χλμ αλλαγη αντλιας βενζινης,610 ευρο μονο η αντλια.Επισης ενα τραγικο κεντρικο σταντ που κοπαναει σε καθε λακουβιτσα και για να το ανεβασεις σε αυτο πρεπει να εχεις βοηθεια!!!Αντιπροσωπεια κουκουρουκου!!!

      6
  • Δημήτρης91

    Αν και εχώ κάνει 10.000 χλμ με την καινουρια Tracer 900 ,εχω να πω οτι ειναι η καλύτερη μοτοσικλέτα στο σύνολο για μένα....προερχόμενος από (TDM 900 , XTX660,TRANSALP700,VSTROM1000) κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα! Οικονομικά σέρβις,στριφτερο εντός πόλης και σε επαρχιακό στροφιλικι με δυνατή αίσθηση δύναμης σε όλο το φάσμα των στροφών,σταθερό μέχρι και τα 225 που έχει κοφτή!!! Με οικονομική οδήγηση η κατανάλωση κυμαίνεται στα 4-5 λίτρα!! Η κάλυψη από τον αέρα μέτρια ως και καλή....(Δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός αναβατης) καλή ποιότητα κατασκευής παρόλο το μεγάλο αριθμό πλαστικών μερών της!!!κινητήρας διαμάντι....μέτρια φρενα(έλλειψη σωληνακια υψηλης πιεσης) μέτρια πίσω ανάρτηση!

      6
  • Σωτήρης Κωνσταντινίδης

    Το δεύτερο XR 650 που αγοράζω το πρώτο μου το έκλεψαν... 16 χρόνια το οδηγάω συνολικά και ένα έχω να πώ πως είναι άθραυστο!! Το service του είναι φθηνό λάδια φίλτρο λαδιού μπουζί 35ευρώ και το κάνεις εύκολα μόνος σου. Προβλήματα δέν βγάζει ποτέ όπως και να το πηγαίνεις.. Στα αρνητικά του η μεγάλη κατανάλωση καυσίμου 10 λίτρα στα 120 χιλιόμετρα χαλαρά και 80 χιλιόμετρα όταν το σπάς αλλά έχει πολύ γκάζι τι περιμένεις???Θα με θάψουν με αυτό το έχω αποφασίσει!!! :)

      6
  • Σπυρος

    Σε γενικες γραμμες παρα πολυ καλο μηχανακι αλλα ρε παιδια πανακριβα σερβις ...τρελα λεφτα για ενα σερβις οταν σε αλλες μαρκες θες τα μισα λεφτα ..

      6
  • Νίκος Τριανταφύλλου

    Είμαι ευχαριστημένος από τη μηχανή συνολικά, ωστόσο η επάρκεια ανταλλακτικών είναι τραγική. Από το 2015 και μετά πολλά ανταλλακτικά τα περιμένουμε από Ιταλία. Ακόμα και το στοκ σε απλά αναλώσιμα είναι για κλάματα αφού στην αντιπροσωπεία στα Χανιά πολλές φορές δε βρίσκω ουτε φίλτρο λαδιού... Το βασικό service το κάνω ο ίδιος και πληρώνω μονο αναλώσιμα που γενικά είναι φτηνά.

      6
  • Δημήτρης

    15 χρόνια και ακόμα πραγματικά όμως δεν έχει κάψει λάμπα! Με 70.000 χιλιόμετρα οι μόνες βλάβες τρόμπα φρένου και αλλαγή εξάτμισης.Αυτα.

      6
  • tgatzi

    Η ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

      6
  • ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ

    AΠΛΑ, ΤΕΛΟΙΑ.. ΡΟΠΑΚΛΑ, ΑΝΤΟΧΗ, ΑΝΕΣΗ..ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ.ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      6
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑΞΙΔΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΕΧΕΙ 65.000ΚΜ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΦΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

      6
  • Σταματης

    Μέχρι στιγμής καμία σημαντική βλάβη. Μοναδικο θέμα ο διακόπτης για το σινιάλο προσπέρασης που χρειάστηκε λίγο λάδωμα γιατί περιστασιακά δεν έπιανε.

      6
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

    Αγοράστηκε καινούργια , έχει κάνει μόνο 43000 χλμ , πολύ τίμια μοτο , εύχρηστη εντός και εκτός πόλης , μικρά προβλήματα με φλάς και κόρνα (λύνονται εύκολα όμως) , βρίσκω ανταλλακτικά συντήρησης (φίλτρα, τακάκια κλπ) δεν χρειάστηκε κάτι άλλο , αυξημένο καύσιμο νομίζω (6lit/100 χλμ γιά ταξίδι με μ.ω.τ. > 130 χλμ/ώρα) που περιορίζεται σε χαμηλότερες ταχύτητες ταξιδιού. Ακόμη και σε οριακές ταχύτητες γιά την δυνατότητά της συμπεριφέρεται άψογα.

      5
  • tasos

    Πολυ ευχαριστημένος. Την εχω δυο χρονια χωρις κανενα προβλημα. Ψηλο, ιδανικο για την πόλη και με χαμηλη κατανάλωση. Μου καιει 4,6-4,8 στα 100 με σχετικα γρηγορη οδηγηση μεσα στην Αθήνα.

      5
  • Πανάγος

    Ήταν το ομορφότερο ον οφ μοντέλο σκυλί για διόμισι δεκαετίες. Δεν πέταγε στο δρόμο και έκαιγε λογικά με τιμή βενζίνης της εποχής. Ανάμικτα συναισθήματα με απογοήτευση στην ποιότητα βαφής σκελετού. Πανω στο μέταλλο κατευθείαν μεταλλικό χρώμα χωρίς αστάρι. Επίσης τα σιδερένια στεφάνια και ακτίνες τροχών σκούριασαν πολύ γρήγορα, με ακαλαίσθητο αντίκτυπο. Το κράτησα 12χρόνια με λίγα χλμ. Δεν με προβλημάτισε η λειτουργία του κινητήρα και των ηλεκτρικών, εκτός ρελέ μίζας και αναλώσιμων συσσωρευτών

      5
  • ΦΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Απολύτως κανένα παράπονο, το μηχανάκι είναι πραγματικό πολυεργαλείο, ευέλικτο στην πόλη, άνετο στο ταξίδι με ταχύτητες έως 130 km/h, δεν θα πει όχι και σε καλά (ή όχι και τόσο καλά) χώματα. Αξιοπιστία παροιμιώδης (μηδέν προβλήματα ως τώρα, 55.000 χιλιόμετρα), κατανάλωση που όσο και να το ζορίσεις δεν θα περάσει τα 4,5 lt/100 km, με νορμάλ οδήγηση εύκολα βλέπεις 3,2 σε επαρχιακό δρόμο, 3,8 στην πόλη με κίνηση.

      5
  • Vaggelis

    62.000km μόνο αναλώσιμα! Στα πρώτα 5.000km μια μικρή αστοχία σε ένα ελατηριάκι στο μύλο του σασμάν που αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης αυθημερόν. Απο εκεί και έπειτα μόνο τα τυπικά του σερβις και αναλώσιμα. τα πλαστικά μετά απο μερικά χρόνια και βάλε βγάλε στα σέρβις έχουν κάποια σπασιματάκια σε σημεία και δεν είναι πολυ καλής ποιότητας αλλά μιλάμε για ένα παπί σκυλί με κόστος λίγο πάνω απο χιλιάρικο, αλοίμονο. Αξίζει τα λεφτά του 100%

      5
  • Tasos

    Αγοραστηκε μεταχειρισμένη 2019 Γεναρη, πρώτη μεγάλη μηχανή. Εξαιρετική συμπεριφορά σε στροφές και φρένα, παρόλο που δεν έχει ABS. Μεσα σε 2 μήνες παρέδωσε μίζα, ανορθωτή και πηνίο ( που ήταν ήδη περιέλιξη). Τα ανταλλακτικά, ακόμα και after market τσούζουν. Οι αντιπροσωπείες μάλλον βλέπουν την τσέπη και όχι τη μηχανή. Και επειδή λίγοι μάστορες έχουν εμπειρία σε triumph, δύσκολα βρίσκεις αξιόπιστο και με γνώσεις. Όσο με πληγώνει βέβαια, τόσο με πορώνει...Μέχρι να στεγνώσω :)

      5
  • Ιωαννης

    Το αγόρασα καινούριο τον Μαιο του 2018 και το ειχα μέσα σε κλειστο γκαράζ καθαρο και παντα πλυμενο. Μετά από ένα χρόνο και με 6500χλμ έχει αρχισει να βγαζει κι εμενα σκουριες στο σασι, τα Πλαστικα του ειναι απαραδεκτα, κανουν θορυβο, αντεχουν ξεβιδωμα 1-2 φορες, μετα σπανε η ραγιζουν. Οι πισω Αναρτήσεις σε ανωμαλίες του δρομου κοπανανε πολυ σε βαθμο που σκέφτομαι να τις αλλάξω άμεσα. Έμεινα και 25ημερες χωρίς μηχανάκι γιατι χάλασε 3 φορές ο ανορθωτής τάσης. Το ABS δουλευει καλα, αλλα η δυναμη & η αντοχη των φρενων δεν ειναι καλη. Για τα χρηματα του ειναι γρηγορο με 27 αλογα και οικονομικο αμα προσέχεις το γκαζι. Τελικα δεν άξιζε τα λεφτά του (3.595€) !!!

      5
  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Υπερβολικά μεγάλη καθυστέρηση στην ανταπόκριση της τοπικής αντιπροσωπείας για την συντήρηση ή επισκευή της μοτοσυκλέτας με γνήσια ανταλλακτικά . Εδώ και δέκα ημέρες περιμένω να έρθουν το γνήσιο σετ αλυσίδας γρανάζια και ακόμη δεν ξέρω πότε θα έρθουν , ενώ ετοιμάζομαι για μεγάλο ταξίδι στο Εξωτερικό.

      5
  • Ηλιας

    Στα 4 χρόνια που το είχα μέχρι να το πουλήσω δεν έβγαλε ΚΑΜΜΙΑ ζημιά μόνο προς το τέλος άρχισε να ζητάει αλλαγή μπαταρίας και αυτό από την ακινησία. Φτηνά ανταλλακτικά και σέρβις. Καλή απόδοση για τα κυβικά του, καλά φρένα καλή συμπεριφορά και στα τελικιασματα. Ελπίζω να το χαίρεται και ο νέος ιδιοκτήτης.

      5
  • ΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Σοβαρό πρόβλημα μετά από 6 μήνες από την αγορά της με ακινητοποιήση χωρίς να εκκινεί και χωρίς να προειδοποιεί με κάποιο σύμπτωμα. Εδώ και 1.5 χρόνο μπαινωβγαίνω στο συνεργείο χωρίς ακόμα να έχουν βγεί και επιδιορθώσει το πρόβλημα. Έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ακόμα μηχανή δεν έχω. Από τις 7/3/19 την έχει η piaggio bellas μέχρι και τώρα που γράφω 17/4/19 μηχανή που πλήρωσα 9000 ευρώ δεν έχω.

      5
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    Η πιο VFM μοτοσυκλέτα που είχα ποτέ. Ελάχιστες απαιτήσεις, μηδενικές βλάβες, φθηνότατη στα αναλώσιμα και αξιόπιστη σε ότι της ζητήσω.

      5
  • Απόστολος

    Το μοναδικό πρόβλημα που είχα στα 83000χλμ μέχρι τώρα είναι η βλάβη στη μονάδα ABS που αντικαταστάθηκε απο την BMW Παπαδόπουλος στη Λάρισα χωρίς χρεώση ανταλλακτικού απο πλευράς μου (περίπου 1000 € κόστος). Πιθανότατα ήταν στα πλαίσια μιας σιωπηρής ανάκλησης ... Με τακτικό σέρβις, είναι μια απροβλημάτιστη μηχανή που θα σε πάει παντού, απο την πόλη μέχρι βουνό (που είναι και το αγαπημένο της) αλλά και ταξίδι εγνατία αν μπορείς να αντέξεις τους στροβιλισμούς μετά τα 140χαω.

      5
  • Frank

    Απόλυτα ευχαριστημένος με την μοτοσυκλέτα. Κάπου στα 2 πρώτα χρόνια είχε βγάλει πρόβλημα με το TPS, αλλά η Yamaha το διόρθωνε δωρεάν. Έχω περίπου 130.000 χλμ και όλα δουλεύουν άψογα. Τα service τα κάνω όλα στην ώρα τους ακόμα και μετά από 14 χρόνια που έχω την μηχανή σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στον Πειραιά. Όταν προσέχεις την μηχανή και κάνεις τα service σε σωστό μηχανικό σε βάθος χρόνου κερδίζεις σε χρήματα λόγο της καλής απόδοσης της μηχανής.

      5
  • Σταυρος

    1)Αξιόπιστο 2)οικονομικό 3)δάσκαλος 4)οικονομικά ανταλλακτικά και σέρβις 5)Αξιοκογες επιδόσεις για την ηλικία του

      5
  • Nίκος Καλαμακιώτης

    Την αγόρασα το 2013, με 65000 χιλιόμετρα,από αντιπροσωπεία που ήταν στο χείλος του γκρεμού.Μετά από λίγο έκλεισε και κράτησε το σέρβις, που δεν πήγα ποτέ ,λόγω έλλειψης προσωπικού.Πόλλά χρόνια ακίνητη η μηχανή , με λίγα κι όχι σημαντικά προβλήματα.Σέρβις κάνω αλλού φυσικά.Κουσούρι της το βάρος.270 κιλά και άντε να κάνεις επιτόπια μανούβρα!!Η κατανάλωση είναι τσιμπημένη,αρκετά .Επόμενη επιλογή θα είναι μικρότερα κυβικά και ελαφρύτερη σίγουρα!!

      5
  • babis

    Kατοχος citycom300cbs για 4χρονια και τα τελευταια 2citycom300iabs.To προηγουμενο,αψογο και τιμιο μηχανακι.Μενω Βολο και τα ταξιδακια πολλα παντα με 2 ατομα.Στα 32000χιλ.που ειχα κανει τα μονα προβληματα ηταν οι διακοπτες στις μανετες και φλατζακι στην αντλια νερου.Ειχα και το θεμα με στραβη πισω ζαντα που ηταν απο την αρχη αλλα οταν το πηρα χαμπαρι δεν το καλυπτε η αντιπρωσοπεια γιατι ειχε περασει ενα εξαμηνο απο την αγορα και ειπαν πως το ειχα κανει εγω.Το καινουριο ειναι ακομη πιο καλο με πιο δυνατο κινητηρα και φυσικα το ΑΒS

      5
  • Ανδρέας

    Πολύ καλή και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα. Και για καθημερινή και για πιο παιχνιδιάρικη χρήση. Σχετικά ακριβά ανταλλακτικά αλλά διαθέσιμα εύκολα.

      5
  • Σταμάτης

    Πλήρως απογοητευμένος. Το μηχανάκι ύστερα από 1 χρόνο παρουσίασε πρόβλημα στην κλειδαριά της σέλας. Όταν ήταν κρύο δεν κλείδωνε με τίποτα. Μόνο όταν ζεσταινοταν. Στο συνεργείο δεν έβρισκαν τίποτα. Συνεχίζει ακαθεκτο χειμωνα καλοκαιρι. Αλλαγή ιμάντα κάθε 10000 χλμ. Σέρβις πανακριβα. Στα 28000 χλμ αλλαγή κομπλερ μίζας.

      5
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

    Πάρα πολύ αξιόπιστη μηχανή δεν έχει βγάλει ούτε μία βλάβη μέχρι στιγμής

      5
  • Sotiris

    Εξαιρετική για μεγάλες γρήγορες βόλτες, με πολλές δυνατότητες φόρτωσης αποσκευών. Εξαιρετικά φρένα και αναρτήσεις. Πολύ καλό σε track day, ανταγωνίζεται ss. Όχι πολύ κατάλληλο για πόλη. Παρά τον μικρό όγκο, τα κυβικά κάνουν τη κίνηση στη πόλη κουραστική για τη μοτοσικλέτα (όχι για τον αναβάτη), και συχνή την σχετικά ακριβή συντήρηση.

      5
  • Δημητρης

    Φθηνα ανταλακτικα σε συγκριση με τα ktm σχεδον ολα ετοιμοπαραδοτα ,αλλα και οτι δεν υπαρχει σε 2-3 μερες εδω.αντιπροσωπος φιλικος και εξυπηρετικος

      5
  • Κωστας Ρωμιος

    Πολυ καλο μηχανακι.... οικονομικο..γρηγορο...κ χωρις ζημιες.. ειναι κ εντος κ εκτος πολης... πολυ σοβαρο μηχανακι...

      5
  • kostas mitsioulis

    αγορασα ενα BMW 650 FUNDURO 1996 .,.,MONTELO.,.,το 2004 εισαγωγης .,.,το εχω ακομη και σημερα με 100.000χλμετρα.,.,μονο ενα καμενο ανορθωτη και τα βασικα .,., δν βρηκα αντικαταστατη ακομα τοσο ανετο και ελαφρυ για το υψος μου

      5
  • Νικος Νιζαμης

    Καλησπερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μηχανακι ειδικα στην τιμη του που ειναι 1.500 - 2.000 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο.Αυτο που θα ηθελα να ανεφερω σχετικα και με αλλες μαρκες που εχω αγορασει σε σκουτερ ειναι οι αθλιες πραγματικα αναρτησεις που εχουνε σε αυτες τις κατηγοριες 300 - 500 κυβικα.Σκουτερ με 5 και 6000 ευρω και και οι αναρτησεις κατω του μετριου.....Ευχαριστω..

      5
  • Dimitris

    Από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα που έχουν κυκλοφορίσει. Μέσα σε 25.000 χλμ που διήνυσα κάνενα πρόβλημα εντός και εκτός πόλη. Μόνο καρβουνάκια στη μίζα λόγω καθημερινής χρήσης. Κατά τα άλλα μόνα λάδια...

      5
  • james

    Δεν σπάει, δεν λυγάει! Ένας γνήσιος μονομάχος! Αν και Taiwan, προκαλεί όλους τους Ιάπωνες και Ιταλούς σε μονομαχία αξιοπιστίας και αντοχής! Σέρβις χαμηλά, καλή μαμά εταιρεία!

      5
  • Ιωαννης

    Αισίως 112,000 χιλιόμετρα, με το λάδι του το καλό, το μπουζί του και την ώρα που πρέπει τις βαλβίδες του. Αν εξαιρεθεί το μόνιμο φαινόμενο στα strada με τις κολλήσεις του καντράν, όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Πραγματικό σκυλί, βέβαια το βοηθά το μοτέρ του XT 660, αλλά και στα υπόλοιπα περιφερειακά δεν υστερεί πουθενά. Πραγματικά πολύ τίμια αγορά.

      4
  • Παναγιώτης

    Ακόμα και τα μαύρα σκυλιά καταρρέουν. Το μηχανάκι όμως με τίποτα.!!!! Στα 11,5 χρόνια που το έχω, έχει κάνει 73000 χιλ. και ο κινητήρας του διαμάντι. Δεν καίει καθόλου λάδι. HONDA θα μου πείτε. Τα service κανονικά το λάδι full συνθετικό και αλλαγή πριν την ώρα του. Ο μηχανικός άλλαξε το δεύτερο μπουζί στα 8 χρόνια όχι γιατί είχε είχε πρόβλημα, απλά λόγω πολυκαιρίας.!!!!

      4
  • Tselekidis

    Μοτοσυκλέτα με εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά στα ταξίδια αλλά και μέσα στην πόλη. Προβληματακια εύκολα αντιμετωπίσημα με μικρό κόστος. Σχετικά ακριβό κόστος ανταλλακτικων.

      4
  • Γιώργος

    Ευχαριστημένος σε όλα.εχω αλλάξει πολλές μάρκες και πολλές κατηγορίες μοτοσυκλέτας. Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.

      4
  • Χρήστος

    Μέχρι στιγμής 7000 χιλιόμετρα και άψογα όλα αν σκεφτείς και την τιμή του είναι σίγουρα ότι καλύτερο στην κατηγορία του.

      4
  • Αντώνης

    Αγορασμένη καινούργια και δεν έχω προς το παρόν κανένα πρόβλημα ή παράπονο. Μία ΤΙΜΙΑ μοτοσυκλέτα.

      4
  • Χρήστος Καπετανάκης

    Μία φιλική στην οδήγηση sport touring, με πολύ δύναμη και πολλές δυνατότητες...

      4
  • Μπούρδος Ιωάννης

    Αγορασμένο πέρυσι ξεκίνησα να κάνω service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του κυρίου Μέρμηγκα όπως και κάποιες προσθήκες, κάγκελα προστασίας μοτέρ, χούφτες και παροχή 12Vκι όλα καλά.Η μοτοσυκλέττα με μετακινεί εξαιρετικά μέσα στην πόλη και κάνει και για ταξιδάκια, η κατανάλωση της είναι λογικότατη και το μόνο που θα ήθελα ήταν ένα ζευγάρι επώνυμα ελαστικά που θα τα αλλάξω εγώ φέτος.Γενικά και ειδικά είμαι ευχαριστημένος.

      4
  • Θανάσης

    Σχεδόν 7 χρόνια στην κατοχή το δυνατό Beverly και 5 χρόνια πριν από αυτό είχα το 250 Beverly!! Απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και με τα δύο (50000 χλμ με το παλιό και 20000 χλμ με το νέο) !!! Κανένας τριγμός από πουθενά, πολύ καλύτερη ποιότητα βαφής στο παλιό βέβαια αλλά συνολικά καλύτερα και πιο δεμένα τα πλαστικά στο νέο!! Το μεν παλιό μου έκοψε ντίζα γκαζιού και λίγο πριν το ανταλλάξω μου έκοψε την ντίζα που άνοιγε το καπάκι για την τάπα βενζίνης! Στο δε καινούργιο χρειάστηκε να αλλάξω ρουλεμάν εμπρός τροχού ( ανέβα - κατέβα πεζοδρόμιο πάνω από 4 φορές την ημέρα σίγουρα) στις 19000 χλμ και επίσης το μόνο ενοχλητικό είναι ο πολύδισκος συμπλέκτης που ακούγεται αρκετά!! Το μεγάλο ελάττωμα και στα δύο είναι τα πίσω αμορτισέρ ( παρότι έχουν 3-4 ρυθμίσεις στο ελατήριο ) στην μαλακή ρύθμιση τερματίζουν εύκολα και στις σκληρές δίνουν μία απότομη επαναφορά και μάλιστα στο νέο και ειδικά στην γρήγορη έκδοση ( κινητήρας διαμάντι) περίμενα κάτι καλύτερο στην πίσω ανάρτηση!! Επίσης επειδή έχω την έκδοση με το ASR-ABS θα πω πώς για συνθήκες πόλης με τους δρόμους που έχουμε ακόμη και τα 33 αλόγα είναι αρκετά για παντιές οπότε αρκετές φορές η χρήση το ASR είναι επιτακτική! Όσο για το ABS λειτουργεί άψογα, επεμβαίνει ελάχιστα στον μπροστινό τροχό που φρενάρει δυνατά και στον πίσω τροχό λογικό είναι να είναι πιο έντονη η χρήση του σε κατάσταση πανικού και μη αλλά πάντα με ασφάλεια!! Υπέρ ευχαριστημένος !!! ΑΑΑΑ!!! τα service όπως και στα περισσότερα σκούτερ είναι λίγο τσιμπημένα !!! Αυτά!!!

      4
  • Μιχάλης Ζήκος

    Εύκολη συντήρηση. Απαράδεκτη θέση φίλτρου λαδιού εσωτερικό στο Κάρτερ. Ανύπαρκτη αντιπροσωπεία ιδίως στην επαρχία. Αρκετές βλάβες στα περιφερειακά που σε απασχολούν σε συνεχή βάση. Απουσία ανταλλακτικών στην Ελλάδα.

      4
  • Manos

    Τα λόγια είναι περιττά μακράν το καλύτερο παπι 50.000χλμ πηγαίνει σαν να το αγόρασα εχθές. Δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Το μόνο που ζητάει είναι λαδια. Τα πάντα πάνω είναι εργοστασιακά ακόμη σε αρκετά καλή κατάσταση japan εγγύηση

      4
  • Αλέξης

    Υπέροχη μοτοσυκλέτα, άριστη ποιότητα. Τα service και τα ανταλλακτικά πανάκριβα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Το μάρκετινγκ της εταιρείας μέχρι τώρα ήταν χάλια απευθυνόμενη σε ένα κακόγουστο κοινό με ξεπερασμένο γούστο. Οι επιδόσεις θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες για μοτοσυκλέτες σε αυτές τις τιμές χωρίς την χρήση περιττής τεχνολογίας που δεν είναι επιθυμητή σε αυτές τις μοτοσυκλέτες. Τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνονται κάποιες προσπάθειες να εκσυγχρονιστεί η εταιρεία αλλά πρέπει να προσαρμοστούν και στην εποχή.

      4
  • Ευστάθιος

    Έχω 2000 km και βλέπω ότι ο κινητήρας ανοίγει ακόμα.Πολύ καλή κατανάλωση ειδικότερα σε ανοιχτό δρόμο.Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου.Κορυφαίο σκούτερ!!!!!!

      4
  • ΚΩΣΤΑΣ Κ

    50.000χλμ χωρίς προβλήματα. Τσεκ βαλβιδών χωρίς να χρειαστεί ρύθμιση. Με νορμαλ χρήση μεχρι 140χλμ/ωρα βγάζει ~310 με 320 χλμ αυτονομία. Στα μείων οι πολύ μαλακές αναρτήσεις. Φρενάρες σε σύγκριση με busa.

      4
  • Γιώργης

    Πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και είχα δισταγμούς για την κινέζικη προέλευση (έστω Ταιβάν) με εξέπληξε ευχάριστα. Άψογο after sale support και επαγγελματικό εξουσιοδοτημένο service που δύσκολα συναντάς στην χώρα μας στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

      4
  • Athanasios Babanatsas

    αγορασα μεταχειρισμενη την μοτο. την οδηγω καθε μερα χρονια στο Λονδινο. Με εντυπωσίασε δουλευει σαν ρολοι, ποτε πβολημα. Ειμαι ευχαριστημενος λαμβανοντας υποψη οτι ειναι ενα μοντελο που κατασκευαστικε να βγει οσο ποιο οικονομικο γινετε. Μου αρεση α) η απλοτητα της αεροψικτη και χωρης ηλεκτρονικα λιγοτερα εξαρτηματα για σηντηρηση. β) η ευκολια που την κανω στηριση και σερβης ακομα και μονος ( οταν δεν εχω σηνεργειο). γ) παρολη την ηλικια της μου αρεση οτι βρισκο ανταλακτικα παντου και αμεσα διαθεσημα.

      4
  • Κώστας

    Ενα αρκετά καλό μηχανάκι που όμως έχει ένα ελάττωμα πολύ σοβαρό κατά την άποψη μου.δενσηκωνετε καν η σελα.δηλαδη ο αποθηκευτικό χώρς είναι ανύπαρκτος ούτε για να βάλεις κάπου τα χαρτιά της μηχανής.καυα τα άλλα είναι πολύ καλό όχι τόσο οικονομικό σε κατανάλωση όσο το δίνει η εταιρεία

      4
  • pavlos

    Πολύ καλό μηχανάκι..Έχει ωραίο γκάζι στρίβει αρκετά καλά για naked δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα..εχει λίγο ακριβά ανταλλακτικά και δεν τα βρίσκω και εύκολα αλλά σε γενικά πλαίσια ειμαι ευχαριστημένος..αποδίδει καλά μέσα και έξω από την πόλη και η κατανάλωση του είναι σε λογικά πλαίσια..

      4
  • Θεολόγου Δημήτριος

    Η μοτοσικλέτα αγοράστηκε στη Θεσσαλονίκη καινούρια από το Μοτο Τερζή, ο οποίος επιλέχθηκε λόγω της τιμής που μου έδινε για την προηγούμενη, κατά τα άλλα, δεν είναι ούτε για αλλαγή λαδιών. Η μετέπειτα τεχνική υποστήριξη έγινε στο Μιχάλη Ρακά και άξιζε κάθε ευρώ.

      3
    • Mototriti

      Απάντηση: Η μοτοσικλέτα κλάπηκε τον Δεκέμβριο του 2012 οπότε κ δεν έχω έγγραφα από αυτήν. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος μίας Vespa px 200e, τριανταετίας (επειδή δεν τις κλέβουν) κ δεν έχω τπτ αξιόλογο να πώ γι αυτήν, γι αυτό και αναφέρθηκα στο gsxr.

        1
  • Γρηγορης

    Εδώ και 8 χρόνια πηγαίνουμε παρέα με το GS παντού και χωρίς κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι στο νησί και στην πόλη τον χειμώνα. Δεν την αλλάζω με τίποτα.

      4
  • Κωστας Σταυρόπουλος

    Μηχανάκι που χρησιμοποιώ κάθε μέρα, 120.000χλμ ,κρατήματα και δύναμη , βγαίνω συχνά στην Αττική οδό και εκεί φαίνεται η αξία της, φανταστικά φρένα με δαγκάνες της Brembo. Στα 60.000χλμ που είναι στα χέρια μου έχει βγάλει 3φορες γρανάζι διαφορικού με μέση τιμή επισκευής 250€, 2 φορές μπαταρία 50€, έχουν αλλαχτεί όλοι οι διακόπτες φώτων , φλας, μίζας, κόρνας από 2 φορές (κάποια στιγμή θα μάθουν οι Ιταλοί να φτιάχνουν διακόπτες). Κάψιμο φλάντζας που προήλθε από διαλυμένη φτερωτή αντλίας νερού αλλάχτηκε έμβολο και πείρος 350€. Κόμπλερ μίζας στα 80.000χλμ αντικαταστάθηκε με κινέζικο στο 1/5 της τιμής γνήσιου, το οποίο δουλεύει τέλεια.Τα πλαστικά του δεν είναι και τα καλύτερα. Αν θα το ξαναγόραζα ? δεν ξέρω , μου έχει δώσει μεροκάματο και το εκτιμώ, δεν με άφησε ποτέ στο δρόμο, ακόμα και με τις χοντρές βλάβες με γύριζε σπίτι.

      3
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΟΣ

    Αγορασμένη τον Οκτώβριο του 2006, καινούρια, από την έκθεση της αντιπροσωπείας στην Μιχαλακοπούλου, Αθήνα. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για ταξίδια και βόλτες, και πολύ σπάνια σε καθημερινά καθήκοντα μεταφοράς. Είχα πολυ θετική εικόνα για το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που την πήγα τις δύο πρώτες φορές (στην Καλλιρόης) αλλά κατόπιν ανέλαβα την συντήρηση μόνος μου. Έχει πολύ καλή, ζωντανή και ευχάριστη συμπεριφορά στο δρόμο, καλή θέση οδήγησης για βόλτες σε στριφτερές διαδρομές αλλά όχι ιδιαίτερα άνετη για ταξίδι. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα άνετη στο ταξίδι, είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη (για Ducati), έχει προβλέψιμη οδική συμπεριφορά και πολλά περιθώρια στο κράτημα. Το γρανάζωμα της ήταν μακρύ στην 1η-2η, άλλαξα το μπροστινό γρανάζι σε 14Τ από 15Τ (ιδανικά θα άλλαζα το πίσω γρανάζι +2 ή +4 δόντια, αλλά το τσιγκουνεύτηκα για τη δοκιμή και τελικά έμεινε) και η βελτίωση ήταν εξωπραγματική σε κλειστές διαδρομές. Με σημερινά κριτήρια δεν είναι δυνατή μοτοσυκλέτα (ούτε τότε ήταν), έχει όμως ροπή από τις 2500 στροφές και "γεμάτη" δύναμη μέχρι τις 8000. Ο κινητήρας και το σαζμάν είναι άθραυστα, αν αλλάζεται το λάδι με το λάδι που λέει η μαμά του και όποτε πρέπει. Ο ξηρός συμπλέκτης είναι αρκετά βαρύς και με μέτρια αίσθηση, κάτι που συνηθίζεται εύκολα, αλλά τρώγεται και ζεσταίνεται πιο γρήγορα από έναν συμβατικό υγρό συμπλέκτη αν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να οδηγείς σωστά. Το επόμενο μοντέλο (1100DS) έχει πιο δυνατό κινητήρα στις μεσαίες στροφές και υγρό συμπλέκτη, ο οποίος είναι πιο αθόρυβος και πιο "προοδευτικός" σε αίσθηση. Ο ξηρός συμπλέκτης επιπλέον δεν "λερώνει" το λάδι. Οι ιμάντες χρονισμού κοστίζουν παραπάνω ως ανταλλακτικά και έχουν σημαντικό κόστος εργατικών αν δεν το κάνεις μόνος σου. Κατανάλωση γύρω στα 6,5 με 7 λίτρα /100χλμ. Τα πλαστικά της δείχνουν εύθραυστα, αλλά έχουν καλή βαφή. Τα αλουμινένια μέρη της (μαρσπιέ, πλάκες τιμονιού) επίσης είναι πολύ ελαφρά και δείχνουν εύθραυστα. Το χρώμα στο κάτω μέρος του κινητήρα (στο κάρτερ) είχε ξεφλουδίσει από τον τρίτο χρόνο. Έκανα μετατροπή στα ελατήρια της καμπάνας και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ. Δεν είχα κανένα ηλεκτρονικό πρόβλημα, αλλά η μοτοσυκλέτα κλειδώνεται σε κλειστό γκαράζ και πλένεται με προσοχή. Από το 2010 έφερα την μοτοσυκλέτα στην Κύπρο, όπου και μένω μόνιμα. Ο αερόψυκτος κινητήρας δείχνει να ζεσταίνεται περισσότερο λόγω της υψηλότερης θερμοκρασίας, αλλά όχι ανησυχητικά, και δεν είδα ποτέ ασυνήθιστα μειωμένη απόδοση. Αν δεν κολλήσεις σε υπερβολική κίνηση, δεν έχει πρόβλημα. Γενικά, είμαι πού ευχαριστημένος μετά από 14 χρόνια. Αξίζει για την πολύ ευχάριστη οδική συμπεριφορά, τον αερόψυκτο ήχο και τον ζωντανό κινητήρα. Θέλει μια επιπλέον προσοχή στην καθημερινή χρήση, καθώς είναι πιο ευχάριστη αλλά και πιο λεπτεπίλεπτη από τα γιαπωνέζικα. Για καθήκοντα βασικού μεταφορικού μέσου, μάλλον θα έπαιρνα κάτι άλλο, μάλλον ιαπωνικό.

      3
  • Θοδωρής

    Μετά από 3.200 χιλιόμετρα, όλα καλά ως τώρα! Πολύ καλό στήσιμο, κράτημα, ευχάριστο στην οδήγηση, με επιδόσεις "όσο πρέπει" (το λες και... ταξιδιάρικο 250άρι!), καμιά βλάβη και κανένα παράπονο ως τώρα. Το μοναδικό που συνέβη είναι η αλλαγή μπαταρίας επειδή η αρχική ήταν αδύναμη στο πρωινό ξεκίνημα - μετά την αλλαγή το πρόβλημα λύθηκε και όλα ΟΚ.

      3
  • Alexis

    Μου κάνει όλα τα χατίρια και τις δουλειές μου αλλά όταν πάω για σέρβις δεν πέφτω κάτι από 200€

      3
  • ανδρεας

    ασπαστο μηχανακι εκτος απο αναλωσιμα, και αλλαγη πηνιου προερετικα.ροπη του κερατα τραβαει φορτηγο,ειτε με 4ταχυτιτα ειτε με 5 οτι ανυφορα και να ειναι δεν αλλαζεις ταχυτιτα. στα 250χιλ. κοφτη, ταξιδευη με 160-170 πολυυυυυυ χαλαρα, και 6,5 στα 100χιλ. εχω και το nc750x dct. του 2016. πολυ καλο μηχανακι, οικονομικο πολυ στα καυσιμα εχει φτασει και στα 2,9 στα 100. αλλαγη λαδιων καθε 12.000χιλ μαζι με φιλρο λαδιου. φιλτρο dct στα 24.000χιλ. μπουζι στα 48.000χιλ.ειναι ακριβα τα μπουζι 23€ το ενα, αλλα αν ψαξεις τα βρισκεις και με 12€ που τα βρηκα και εγω στην πατρα. τα κατα, δεν εχει διπλο σταν +140€ καγκελα προστασιας + 135€ ζελατινα ειναι κοντη θελει αλλαγη αν προκειτε να κανεις καποια ταξιδια, η ποιο φτηνη givi + 65€ καλυψη πισω ροδας, αμορτισερ, γιατη τα κανει @@@τανα οταν περνας χωματοδρομο,λασπη, + 80€ σε γενικες γραμμες ειναι ενα πολυ καλο εως παρα πολυ καλο μηχανακι, αλλα η τσιπιδες οι ιαπονεζοι το φερνουν εντελος γυμνο. στα συν ειναι και τα led φωτα μποστα και στο στοπ,αλλα οχι στα φλας.το φαναρι που εχει και ειναι πολυ δυνατο.και το μεγαλητερο συν ειναι το ψευτοντεποζιτο που ειναι αποθυκευτικος χωρος και χωραει κρανος fyllfase.

      3
  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    Εξαιρετικό μηχανάκι! Ακόμα και για commuter. To δε κιβώτιο (DCT) δεν περιγράφετε.Πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις.

      3
  • ΝΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΦ

    Το μηχανακι αγοραστηκε για αστικες μετακινησεις το καλοκαιρι κυριως, διακοπες, και τετοια.. μεσα στις αστικες μετακινησεις ομως ειναι και το πηγαινε-ελα στην δουλεια που ομως ειναι δυσκολο γιατι κατοικω Νεο Ηρακλειο και εργαζομαι Μεγαρα.. Επομενως τα 100 χλμ την ημερα ειναι στανταρακι.. Στην θεση του θα αγοραζοταν ενα HONDA MSX125 με κύριο αντιπαλο τα ABS που διαθετει, αλλα η τιμη του στο θεο, καλυτερα να αλλαζω μηχανακι καθε χρονο, η το DAYTONA ZONTES 250, που μου φανηκε βαρυ σχετικα αλλα και ψηλο (για μενα γιατι εχω και την κακη εμπειρια ενος ατυχηματος με υπαιτιοτητα του φορτηγου που με παρεσυρε και απο τοτε υπάρχει μια φοβια). Εμπειρια σε μοτοσυκλεττες, παιδιοθεν με πολλα και ποικιλα μοτερ.. Αυτα για μενα.. Το μηχανακι τωρα.. Εχει δυο προβληματα σχεδιαστικης φυσης. Το σταντ ειναι πολυ ορθιο με αποτελεσμα να μην παιρνει σοβαρη κλιση οταν παρκαρεις και μια φορα μου εχει ριξει ο αερας κατω, ευτυχως χωρις ζημια, σταντ κεντρικο δεν υπάρχει (ζονγκ). Οι καθρεφτες θελουν οπωσδηποτε ρυθμιση με την αγορα γιατι οι μανετες κοιτανε ουρανο και δεν βλεπεις τιποτα.. Ενα προεραιτικο ειναι οτι εγω του αλλαξα λαστιχα αμεσα, ηταν η πρωτη του βολτα, γιατι τα μαμισια ειναι τελειως ναιλον και στο βρεμενο το χανεις.. στο στεγνο εισαι καλα.. Αποδειχτηκε οτι με τις βροχες το χειμωνα ειχα δικιο. Αγοραστηκε με μηδεν χλμ απο το ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ στα Πατησια. Ολα οκ. Στα 70 χλμ για καποιο λογο δεν επαιρνε μπρος, πηγε με οδικη σε εξουσιοδοτημενο, κατι ρυθμιστηκε (δεν ξερω τι) απο τοτε ολα καλα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.. Ροπιαζει αμεσως, Αττικη οδο, Ολυμπια οδο τα 110 τα εχει για πλακα στις 8500, καιει 0,06 λεπτα το χλμ πηγαινοντας ταπα, ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ευελικτο, περισσοτερο και απο παπι, το μεγαλο σερβις (καθε 7000 χλμ) κοστισε 60 ευρω και τα λαδια καθε 2500-3000 χλμ καπου λιγοτερο απο ενα εικοσαρικο με λαδια ENEOS στο εξουσιοδοτημενο που το παω εγω.. Ο τυπακος ειναι πολυ καλος, μου στραβωσε με φωτια και λιγο το σταντ και απο τοτε καπως ησυχασα.. Τα φρενα απλα δεν παιζονται, η αποκριση τους ειναι ενοχλητικη μερικες φορες που πιανουν τοσο αμεσα, το τιμονι ειναι υπακουο, τα φωτα ειναι μια μαγεια.. Βλεπεις σαν ανθρωπος.. Για την τιμη του (1795 ευρω σε σχεση με το Honda και τα 3500) ειναι ισως το πιο τιμιο μηχανακι που ειχα ποτε μου.. Λογω κυβισμου, θελει προσοχη στους μεγαλους δρομους γιατι το οριο των 100-120 στα ΙΧ και των 85 στα μηχανοκινητα μεχρι 125 κυβικα δεν τηρειται, αλλα δεν φταιει το μηχανακι γι αυτο.. Δεν ξερω αν θα βγαλει αλλο τιποτα στην πορεια αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι απλα ευχαριστημενο, ειμαι ευτυχισμενος..

      3
  • Τσατσαλμας χρηστος

    Μηδέν υποστήριξη από αντιπρόσωπο.πολυ καλό μοτερ,αναξιόπιστα περιφερειακά

      3
  • Παύλος Παπαδόπουλος

    Μετά από 137000 χιλιόμετρα χωρίς βλάβες μπορώ να τονίσω την αξιοπιστία αυτής της μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας δεν καίει λάδια και η κατανάλωση ικανοποιητική. Τα ηλεκτρικά δε δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα. Τα σέρβις δεν κοστίζουν πολύ. Η μόνη αδυναμία, η μέτριας ποιότητας ανάρτηση .

      3
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΟΣ

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΣΠΙΕΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ

      3
  • ΛΑΜΠΡΟΣ

    Μέτρια ποιότητα πλαστικών και συναρμογής.Τριγμοί στα πλαστικά (καπάκια) του τιμονιού.Κάθε χρόνο σχεδόν,θέλουν άλλαγμα

      3
  • ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

      3
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Απλά καταπληκτική μηχανή. Απροβλημάτιστη όλα αυτά τα χρόνια. Εύκολη στην συντήρηση. Τα βασικά τα κάνω μόνος μου (λάδια, φίλτρα, υγρά φρένων & ψυγείου, τακάκια, μπουζί). Λίγο βαριά σαν αίσθηση μέσα στην πόλη.

      3
  • Δημήτρης

    Πολύ αξιόπιστη μοτοσυκλέτα. Ανταλλακτικά αναλωγα της αξίας της. Χωρίς προβλήματα τουλάχιστον μέχρι τα 100.000 χλμ.

      3
  • ΡΑΦΑΗΛ ΛΑΝΗΣ

    80000 το πηρα...το φτασα 90..παρολα αυτα δεν εχει βγαλει το παραμικρο κα ουτε καποια δυσλειτουργια εχει

      3
  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Αξιόπιστη και οικονομική μοτοσυκλέτα, πολύ χαμηλή κατανάλωση και κόστος ανταλλάκτικων. Την έχω από το 2015 και έχω κάνει 25,000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.

      3
  • Θωμάς

    Το μόνο θέμα που είχα είναι ότι τα ABS μου έβγαλαν πρόβλημα "καηκαν" Αλλά αν ξέρεις να φρενάρεις δεν υπάρχει κανένα θέμα.Πολύ αξιόπιστη μηχανή και δεν με έχει απογοητεύσει πότε!!

      3
  • Ανδρέας Πρωτογεράκης

    Καταπληκτική Μότο Μεγάλη ασφάλεια ιδίως το D Air. Τρίπτυχο Επιδόσεις - Ασφάλεια - Άνεση

      3
  • Χρήστος

    Ιδανικό όχημα για όποιον μπαίνει στο κόσμο της μοτοσυκλέτας χωρίς καμία εμπειρία. Συγχωρεί τα λάθη, εύκολο στον χειρισμό του, κατανάλωση 14lt ντεπόζιτο βγάζει 340km. Service τα κλασσικά. Ιδανικό για μετακίνηση εντός πόλης και μέχρι 20km πιο έξω, μετά κουράζει τον αναβάτη λόγω κραδασμών. Ένα μικρό θέμα για να βρεις την νεκρά αλλά συνηθίζεται.

      2
  • Σπυρος

    Αν κ δεν την έχω πολύ καιρό είμαι πολύ ευχαριστημένος.δεν έχω χρειαστεί πλαστικά η κτ ιδιαίτερο αλλά από αναλώσιμα κ καύσιμα είναι αρκετά οικονομικό. Μιας κ προέρχομαι από kymco είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δέσιμο κ την ποιότητα πλαστικών του.

      2
  • Κωνσταντινος

    FZS 1000 FAZER 2005 απροβληματιστο μηχανακι χωρίς να ζηλεύει τα νέα μοντέλα...MADE IN JAPAN...

      2
  • Nikolaos

    FZ1 πραγματικά το να πετάει την σκούφια της η YAMAHA για το βολαν του Fz1 Fz8 και R1 είναι απαράδεκτο όταν η ζημια κανει 500+ ευρω(αν είσαι τυχερός). κολλάνε τα ABS και πρόβληματικές μπουζόπιπες..Το θεμα του σκελετού είναι άλλο θέμα που ευτυχώς ήταν λίγα κομμάτια.

      2
  • Μανόλης

    Έχω κάνει 115000χλμ και πέρα από τα σέρβις και τα αναλώσιμα (λάστιχα, τακάκια, αλυσίδα κτλ.) δεν έχει ζητήσει τίποτα άλλο. Πολύ οικονομικό στη κατανάλωση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από μηχανικά έχει αλλαχτη μόνο ο τεντοτηρας της καδενας. Τίποτα άλλο.

      2
  • Αλεξανδρος

    Ως γνωστόν με τα Aprilia έχουμε θέμα και δεν είμαι ο μόνος , ρίχνω όλο το βάρος στις αντιπροσωπείες γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού και αυτό δεν το αντιμετωπίζουν εδώ , ίσα ίσα κυκλοφορούν πολλά . Στην επαρχία δεν υπάρχει καν απλά έχουν την ταμπέλα! Και να καταλήξω όσοι δεν τα πούλησαν έκατσαν και ασχολήθηκαν μόνοι τους ! Μακάρι να αλλάξει κάτι όχι μόνο στα Απρίλια αλλά και σε πολλές μάρκες που στην επαρχία δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες καν ώστε να μπορούμε να τα χαρούμε !

      2
  • Γιώργος Κοντορουχάς

    Με 100.000χλμ θα έλεγα ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή εκτός της υπέρμετρης κατανάλωσης (εμένα είναι carburator). Μέχρι τώρα σε 17 χρόνια έχω αλλάξει μπαταρία 2 φορές, ιμάντα 2 φορές, επισκευή σε αντλία νερού, μπίλιες 2 φορές, ανορθωτή 1 φορά, τακάκια 2 φορές. Θεωρώ ότι σε σχέση με ένα παπί που κάθε τρεις και λίγο θέλει διάφορα, είναι πολύ τίμιο μηχανάκι, ιδανικό για καθημερινή σκληρή χρήση

      2
  • Θανος Τριαντογιάννης

    Απολυτη αξιοπιστια, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, 70000 χλμ χωρις το παραμικρο τεχνικο προβλημα. Ακολουθουνται πιστά οι ελεγχων και συντηρησης του κατασκευαστη. Απολυτα ικανοποιημενος ιδιοκτητης.

      2
  • Νικος Αρχαγγελωφ

    Στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενος με το μηχανακι και υπάρχει και το σχετικο σχολιο αλλα φευ.. Ενω ολα πηγαιναν σχετικα καλα, μετα την βλαβη που εβγαλε στα 70 χλμ και κατι ρυθμιστηκε, στα 8500 χλμ περιπου για αγνωστο λογο ενα πρωι μετα απο μια δαδρομη πισω απο ενα φορτηγο στην Αττικη οδο με 80 χλμ την ωρα, το μηχανακι πηγαινε πατιναρισμενο. αποτελεσμα να χρειαζεται αλλαγη δισκων, κοστος 90 ευρω που δεν καύπτεται απο την εγγυηση, το γραφει ρητα και μετα απο την επισκευη αυτη, σε λιγοτερο απο μηνα ξαφνικα κατι αρχισε να χτυπάει μεσα στον κινητηρα σαν να γινονταν ολα μια σουπα.. στα 9000 χλμ δηλαδη.. Βρισκεται στο συνεργειο περιπου 10 μερες τωρα και ουτε φωνη ουτε ακοραση, ενδεχομενως δεν υπάρχει το ανταλλακτικο? εχει πολυ δουλεια το συνεργειο? δεν ξερω (μακαρι να εχει δουλεια ο ανθρωπος). Εχω απογοητευτει απολυτα απο την κατασκευη αυτη, μαλλον δεν θα βγαλει τον χρονο αν συνεχισει ετσι. Σκεφτομουν να το ανταλλαξω με κατι μεγαλυτερο της εταιρειας, το Χ310 συγκεκριμενα, αλλα δεν.. Μαλλον θα κινηθω προς το HONDA που ειναι μεν 1500 ευρω πιο ακριβο αλλα σαφως πιο αξιοπιστο ή το BMW G310R που ειναι καπου ακριβοτερο στο χιλιαρικο αλλα εννοειται πιο αξιοπιστο.. Νομιζω οτι τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις, προσωπικα δεν το σκεφτομαι καν για την ιδια εταιρεια.. Να σημειωθει οτι το μηχανακι αλλαζε λαδια καθε περιπου 1000 χλμ, πηγαινε αυστηρα στην αττικη οδο, ουτε λακουβες, ουτε φαναρια, ουτε ανωμαλοι δρομοι, βρισκεται σε γκαραζ και γενικα του φερομαι παραπανω απο το γαντι.. Ισως για τον ιδιο λογο το MSX κοστιζει τα διπλα λεφτα, μαλλον γιατι κραταει και μετα την ληξη της εγγυησης..

      2
  • Dennis

    95.000 km σε 11 χρόνια, χωρίς προβλήματα, στην πόλη αλλά και εθνική πάντα λίγο πριν το κόκκινο στο στροφόμετρο. Πραγματικό σκυλί της ασφάλτου. Οικονομικό 3,3 lit /100 km. Μόνο τα σερβις του. Προσοχή όμως πολύ ασχετοσύνη σε κάποια εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

      2
  • Στέργιος Ξενακίδης

    Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος, τα πλαστικά του ομως και τα τριξιματα που κάνουν δεν υποφέρονται

      2
  • Παπαδόπουλος Αναστάσιος

    Μετά απο 85000χλμ ο κινητήρας δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μειονέκτημα, η ξεπερασμένη πλέον τεχνολογία των καρμπυρατέρ και η χαμηλή απόκριση στις χαμηλές στροφές! Είναι πάντως απο τις λίγες τόσο αξιόπιστες μοτοσυκλέτες πολλαπλών χρήσεων!

      2
  • Nikolaos Nikas

    Αρκετα ικανοποιημένος απο το scooter, λιγό ψόφιο για 300άρη, τα service τουθ γενικά φθηνά, αμ δεν πας σε εξουσιοδοτημένο 

      2
  • Manolis

    Εξαιρετικό για μετακινήσεις εντός πόλης, τίμιο, ποιοτικό, χαμηλού κόστους σέρβις και ανταλλακτικά.

      2
  • Αχιλλέας

    Πολύ δύσκολο να βρεις ανταλλακτικά και σχετικά ακριβά Αρκετά γρήγορο για την κατηγορία του

      2
  • manolis

    Πολύ καλο με καλη ποιοτητα στα πλαστικα ξανακουμπονουν ανετα χωρις να σπανε και το μοτερ δεν σπαει δεν χαλαει οσο για το service γινετε από μενα σε όλα του και τα ανταλλακτικα είναι παρα πολύ χαμηλα σε κοστος

      2
  • ιωαννης τσιτσικας

    Αξιοπιστο και τιμιο μηχανακι,χωρις ζημιες,παει σχεδον παντου. -οχι τρελες επιδοσεις

      2
  • Diamantis Pasadakis

    Πολύ κακα πλαστικά, στα 50000 χλμ χρειάστηκε αλλαγή ψυγείου και φλάντζα κεφαλής, με συντήρηση πάντα σύμφωνα με βιβλίο σέρβις. Κατανάλωση 3,5 στα 100, ακριβά ανταλλακτικά, αλλά πολύ καλό σχολείο για να μάθεις να οδηγας.

      2
  • Μαρινος

    Απόλυτα ευχαριστημένος από την μοτοσυκλέτα μέχρι στιγμής.Μονο τα σέρβις της έχω κάνει, τπτ δεν έχει ζητήσει.Αριστη εδώ και 5 χρόνια.

      2
  • Orfeas

    Μέχρι τώρα (14 μήνες χρήσης) δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Φαίνεται αρκετά αξιόπιστο και οικονομικό. Στα αρνητικά είναι ποιότητα κατασκευής(ποιότητα κοντέρ, ατελές βάψιμο σκελετού σε κάπια σημεία κλπ). Επιπλέον για να βρεθεί σωστό και τίμιο piaggio service, θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο, όπως άλλωστε και στις περισσότερες εταιρίες.

      2
  • Πασχάλης

    Εξαιρετικό all around. Ταξίδι πίστα βόλτα. Φανταστικά φρένα. Ο V κινητήρας με το vtec συγκρίνει άνετα επιδοσεις με Ι4 all around 1000άρια. Μειονέκτημα το κόστος των ανταλλακτικών Honda και η κατανάλωση καυσίμου.

      2
  • ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Πολύ καλή μηχανή,πολύ γρήγορη,στρίβει σαν σπορ μοντέλο και αρκετά άνετο.Ευκολοδηγήτο αν και θα ήθελα καλύτερα φρένα ιδίως πίσω που το ABS παρεμβαίνει πιστεύω αχρείαστα.Τα μαμά ελαστικά είναι πολύ σκληρά και θα ήθελα να είναι πιο σταθερό στις απότομες επιταχύνσεις.Τώρα μέχρι στιγμής(4000 χλμ) αν και λίγα δεν έχει πάθει κάτι.

      2
  • Δήμος

    Την έχω απο το 2015 την αγόρασα μεταχειρισμένη με 16.000 χιλιόμετρα τώρα εχω 49.000 το μόνο που έχει χαλάσει ειναι το δυναμο και ο ρυθμιστής της τασης του ρεύματος περιέργως χαλασαν ταυτόχρονα στις 40.000 πέραν τουτου ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός από την αντιπροσωπία η οποία στην Θεσσαλονίκη ειναι για κλάματα

      2
  • Γιάννης

    Θετικά: + Δυνατό μοτέρ (το 154FMI-2B) + Άνετη σέλα και αποθηκευτικός χώρος (δεν χωράει όλα τα full face κράνη - τουλάχιστον με ότι και αν έχω αγοράσει- και η σέλα δεν κλείνει) + Δυνατά φώτα (και με μια λάμπα μπροστινού προβολέα λίγο πιο δυνατή ακόμη καλύτερα) + Βρίσκεις ανταλλακτικά στα περιφερειακά που εφαρμόζουν και σε άλλα μοντέλα + Ικανοποιητικές αναρτήσεις + Καλή πίσω ορατότητα με τους καθρέφτες + Αυτονομία περίπου 110 χλμ (στην περίπτωση μου κάθε 4 ημέρες) Μειονεκτήματα: - Η ανταπόκριση του κεντρικού αντιπρόσωπου (+ εγγυήση) - Αδύναμο ταμπούρο - Κανένα service manual Παρατηρήσεις, οι οποίες δεν ήταν θετικές που αντίκρυσα: - Στο εσωτερικό του ντεπόζιτου παρατήρησα επιφανειακή σκουριά άσχετα αν βάζω καλής ποιότητας βενζίνη. - Παρατήρησα την έλλειψη ενός εκ των τεσσάρων, κόντρα παξιμαδιού στον σκελετό που στερεώνεται η σέλα. - 1 χρόνο μετά παρατήρησα επιφανειακές σκουρίες στις κολλήσεις της εξάτμισης. - Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι καλά σε στεγνό αλλά για το βρεγμένο οδόστρωμα όχι όσο προσεκτικός και να είσαι. - Το εργοστασιακό φιλτράκι βενζίνης δεν το λες και βάσιμο για τον σκοπό του. - Στον συμπλέκτη έπρεπε να έχει πιο σκληρά ελατήρια. Έχει πιο μαλακά και πατινάρει. - Στις μπροστινές αναρτήσεις δεν υπήρχε επαρκές λάδι με αποτέλεσμα να είναι άβολη η οδήγηση (όσο προσεκτικός και αν ήμουν) αλλά και να καταπονείται όλο το μπροστινό χωρίς λόγο.

      1
  • ΓΡΗΓΟΡΗΣ

    Αψογη, χωρις κανενα προβλημα, μονο τα σερβις και τα ταξιδια στο εσωτερικο και εξωτερικο απροβληματιστα. Κριμα που η Χοντα δεν ανανεωσε το μοντελο αυτο ακομα!

      1
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Καλή μηχανή και οικονομική για τα χρόνια που την έχω , έχει λίγα σχετικά χιλιόμετρα . Βλάβες δεν έχει παρουσιάσει . Το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω δύο φορές ήταν το ρουλεμάν του πίσω τροχού . Το κόστος τεράστιο 800 ευρώ τη φορά . Αναγκάστηκα να αγοράσω μεταχειρισμένο από το εξωτερικό 300 το ένα . Η αντιπροσωπία είναι φωτιά και για service πάω σε δικό μου άτομο .

      1
  • Θανάσης Παπακώστας

    Γενικά πρόκειται για μια "τίμια" επιλογή, για κάποιον που θέλει να κάνει την είσοδό του στην κατηγορία των μοτοσυκλετών. Προερχόμενος από σκούτερ, η "αναβάθμιση" σε μια μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού και η ύπαρξη συμπλέκτη, κατέστησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για μένα. Επίσης, τα σχόλια που άκουγα από άλλους, δηλαδή ότι είναι ένα μηχανάκι "τίμιο", δεν έχει προβλήματα αξιοπιστίας κλπ, ήταν κύριοι παράγοντες που στράφηκα σε αυτό το μοντέλο. Πράγματι, μετά από 2μιση χρόνια και σχεδόν 30.000 χλμ, τα μοναδικά προβλήματα που έβγαλε το μηχανάκι ήταν... τσιμούχες στα μπροστινά, κόστος "ζημίας" περί τα 100 ευρώ. Οφείλω να πω ότι τα σέρβις γίνονται τακτικά, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, πάντα by the book. Οι τιμές, σε σχέση με το σκουτερ ανεβασμένες, ωστόσο αν κρίνω από αυτά που ακούω από άλλους, με 1000άρια, θα τις χαρακτήριζα τουλάχιστον "τίμιες"..

      1
  • Ανδρέας Καλτζόγλου

    9 χρόνια κυκλοφορίας με 110.000 km. Σε γενικές γραμμές, πολυ ικανοποιημένος. Λίγες βλάβες, και λογικό κόστος συντήρησης/επισκευών. Συνιστώ κάποιες βελτιώσεις ως προς την άνεση για όσους κάνουν μεγάλα ταξίδια, π.χ. ψηλότερος ανεμοθώρακας, καλυτερη σέλα, καινουργίες αναρτήσεις.

      1
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Είχα και την απλή έκδοση του 2008 για δέκα χρόνια και τώρα έχω την 675 R του 2010 εδώ και τρία χρόνια. Από βλάβες και τα δύο έβγαλαν ανορθωτη (αλλάχθηκε και τις δυο φορές δωρεάν από την αντιπροσωπεία) και πηνία (ακριβή βλάβη επιλογές δύο περιέλιξη 120 ευρω η καινουργια γνησια 400 ευρώ.). Καλό είναι να αλλάξετε και τη μαμά μπαταρία με μία καλύτερη.Από εκεί και πέρα καμία βλάβη.Φοβερό μηχανάκι , φοβερός κινητήρας, αξιόπιστος, εύστροφος , ροπάτος που σε καμία περίπτωση δε πιστεύεις ότι ειναι 675.κ ο ήχος.....μουσική. Στριφτερό και έυκολο και ελαφρύ.Στις στροφές αν ο οδηγός ξέρει δε πιάνεται.... Πίστα το ίδιο. Η διαφορά του R από το απλό αξίζει λόγω αναρτήσεων. Το κυριότερο η αίσθηση που σου βγάζει το μηχανάκι. Το βάζεις μπροστά και τα ξεχνάς όλα. Από τα καλύτερα μηχανάκια και τους καλύτερους κινητήρες ever (και έχω οδηγήσει αρκετά)

      1
  • Γιώργος

    Μόνο λάδια και βενζίνη, ξεχνάς συνεργεία..., όπως όλα τα Honda που πέρασαν από τα χέρια μου και δεν ήταν λίγα.

      1
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

    Γενικά λόγο ανακάλυψης καλού μηχανικού η επισκευή της είναι καλή, αλλά, η εύρεση ανταλλακτικών και ακόμη και μηχανικών μερών βασικών, όπως ιμάντας, γλίστρες μετάδοσης, βαριατόρ, είναι αρκετά δύσκολη από 2 μήνες και πάνω, στο θέμα των πλαστικών μερών της όπως και των καλυμάτων κινητήρα είναι επιεικώς απαράδεκτη, τόσο η εθνική-εγχώρια αντιπροσωπεία όσο και η μητρική στην Ιταλία. Μετά από μια χαζή πτώση προς αποφυγή ατυχήματος, το μπροστινό φτερό, η ζελατίνα και το δεξιά μπροστά πάνω στο φανό έγιναν ειδική παραγγελία από Αμερική παρακαλώ γιατί η αντιπροσωπεία ΔΕΝ είχε κανένα και τα πλήρωσα από τη τσέπη μου τα μερταφορικά. 5 μήνες μετά απάντησαν και 1 μήνα για να έρθουν, 6 μήνες περίμενα τα πιο απλά πλαστικά. 100 ευρώ μεταφορικά και καπέλο ακόμα 60 ευρώ τις τιμής τους λόγω εκτελωνισμού, τι να πω?

      1
  • pitsos

    Πρώτον αξιολογώ αρνητικά εσάς , που δεν είχατε το μωρο μου στη λίστα :) . όλα καλά. αξιοπιστία στο φουλ΄, μόν υψηλή κατανάλωση, 6.5 εθνική με 120, 10 εντος πολής , ανταλλακτικά ελλάδα και κύπρο, για μένα ακριβά αλλά σχετικά άμεσα (στη κύρπο θέλει 1.5 εβδομάδα παραπάνω) διαθέσιμα.

      1
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    το μηχανάκι παρά τις αντίθετες φήμες έχει αποδειχθεί σκυλί, 53000 χιλιόμετρα στο κοντέρ και εκτός από τα τακτικά σέρβις (μικρά και μεγάλα) που σχετικά είναι λίγο τσιμπημένα έχει ζητήσει μόνο αμορτισέρ(πίσω) και κάλυμμα σέλας.

      1
  • Μακρης Χρηστος

    Η μηχανή έχει 42000 χλμ κάνει ανελλιπώς τα σέρβις συντήρησης αρχικά σε κάποια εξουσιοδοτημενα συνεργεία εδώ και κάποιο καιρό μόνο στο συνεργείο της αντιπροσωπείας, πέραν των αναλοσημων δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο εκτός από μια αλλαγή τσιμουχας στα καλάμια εμπρός επειδή έχει πολλά κοινά ανταλλακτικά με το αδελφό hayabusa δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα.

      1
  • Αλεξανδρος

    Εχω κανει 25,000 χιλιομετρα απο το 2014 που την εχω παρει, τα περισσοτερα απο αυτα μεσα στην Αθηνα. Στα 5,000 χιλιομετρα μου εβγαλε ενα προβλημα στον τεντωτηρα οχι κατι σοβαρο και εγινε αλλαγη μεσα στην εγγυηση. Αξιοπιστη μηχανη με απιστευτο κινητηρα, δυνατα φρενα, πλαισιο αλουμινιου παναλαφρο το ΜΤ-09 ζυγιζει 190 κιλα πληρες υγρον, ευκολο στην οδηγηση και καλο κρατημα στις στροφες. Αν μπορω να μιλησω για μειονεκτηματα το ενα αφορα το τιμονι που δυστυχως δεν κοβει αρκετα με αποτελεσμα να σε δυσκολευει στο παρκαρισμα-ξεπαρκαρισμα και ο ψεκασμος στις πολυ χαμηλες στροφες που δημιουργει ενα λοξιγκα στο μοτερ.

      1
  • Kostas

    Μια μικρη μοτοσυκλετα που δειχνει τα δοντια της σε πολυ μεγαλυτερες. Γρηγορη, φανταστικο κρατημα και φρενα (για 1 αναβατη), πολυ καλες αναρτησεις. Θελει σχετικα συχνα σερβις που άμα ο αναβάτης γνωριζει καποια πραγματα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Πλεονεκτήματα: Ιπποδυναμη εως και 35 ιππους με σχετικα απλές μετατροπές Πολύ ελαφρια και στιβαρη κατασκευη πλαισιου - κινητηρα (129 κιλά άδεια) Κράτημα μακράν τα καλύτερα στην κατηγορια και όχι μόνο. πολυ καλα φωτα για νυχτερινη οδηγηση Design και κατασκευη αντιγραφη απο μοτοσυκλετες πιστας της εποχης. Μειονεκτηματα: Ανεπαρκή φρενα για οδηγηση με συνεπιβατη. Κουραστική οδήγηση για μεγαλες αποστασεις λογω clip-on και αγωνιστικης θεσης οδηγησης. Σχετικά συχνά σέρβις (Κάθε 8.000 Km)

      1
  • Δημητρης Πολυκρατης

    Ακριβά ανταλλακτικά,μόνο από το εξωτερικό,συχνά προβλήματα με τα ηλεκτρικά,και τα καρβουνάκια της μιζας

      1
  • Κωνσταντίνος Ψυχογυιός

    Η αξιοπιστία της Honda αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό τις σχετικά υψηλές τιμές ανταλλακτικών κι εργασίας που απαιτούνται για την συντήρηση κι επισκευή της.

      1
  • Άγγελος Ζης

    Πίσω φρενο πρόβλημα το οποίο δεν δικαιολογείται, δεν λύθηκε απο το συνεργείο, αδικαιολόγητο θέμα για ένα τόσο ακριβό μηχανακι

      1
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ SERVICE ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      1
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΛΕΚΤΣΟΓΛΟΥ

    Αγόρασα τη μηχανή από την ΒΕΛΜΑΡ (Θέρμη-Θεσσαλονίκη) Φεβρουάριο 2019. Θεωρώ την εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία υποδειγματική. Επίσης, θέλω να αναφέρω και τις γνώσεις του πωλητή τόσο στο συγκεκριμένο μοντέλο όσο και γενικότερα για τις μηχανές BMW. Επαγγελματίας και "διαβασμένος". Οσον αφορά σε service/τιμές κλπ, θα έχω άποψη σε επόμενη αναφορά. Είναι καινούρια η μηχανή ακόμα... ;)

      1
  • Αστέριος

    Πολύ καλή επιλογή για απλές καθημερινές μετακινήσεις. Ελάχιστα προβλήματα. Σχετικά υψηλή κατανάλωση και ακριβά ανταλλακτικά.

      1
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    αρκετα αξιοπιστο.ηδη στις 70000 χλμ που εχω κανει εχω αλλαξει 3 φορες ιμαντες και μπιιλιες .λαδια αλλαζψ μονος μου καθε 3000 χλμ.εξατμιση τωρα αρχιζει να ζηταει αλλαγη.το μειον του οι μικροι τροχοι.θελει προσοχη.

      1
  • Βίκτωρας

    Κανένα απολύτως πρόβλημα, άριστη ποιότητα κατασκευής, είναι σαν καινούρια μετά από 20000χμ.

      1
  • Αθανασιος Παπαμιχαηλ

    Αριστη στα περιφερειακα,προβληματικη στον κινητηρα και ηλεκτρικα( εως ..πολυ)

      1
  • Κωνσταντίνος Χατζηκώστας

    Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σκούτερ μου, θα το σύστηνα και σε έναν φίλο μου για να το αγοράσει.

      1
  • JimPol

    Μια εξαιρετική επιλογή για δίπλωμα οδήγησης Α1(125cc-15hp) άνετο,μεγαλο,στιβαρό,μεγάλη αυτονομία.Εχει πολλά καλά καλά,μερικά από αυτά είναι οτι έχει δύο κυλίνδρους είναι υγρόψυκτο με πέντε ταχύτητες πολύ ποιότητα υλικά κατασκευής.Γενικά αξίζει πολυ

      1
  • Nikos

    Άψογο μηχάνημα!το έδωσα με 110000 χιλιόμετρα.τομονο που είχα αλλάξει είναι το σταυρό στο διαφορικό και καρβουνακια μίζας.

      1
  • Νίκος Κρέτσης

    Η μοτοσυκλέτα για όλες τις δουλειές. Σε πάει παντού με ασφάλεια και ταχύτητα. Και φυσικά είναι honda οπότε δεν σπάει δεν χαλάει.

      1
  • Λεωνίδας

    Παρά πολύ νευρικό. Με τα σέρβις του, στην ώρα του δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Έχει τσιμπημένα ανταλακτικα Αλλά οχι ακριβά. Δεν υπάρχουν όλα διαθέσιμα στην Ελλάδα. Κακή επιλογή για μετακινήσεις μέσα στην Αθήνα.

      1
  • ΧΡΗΣΤΟΣ

    HAYABUSA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΗΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΣΥΝΕΡΓΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ.

      1
  • Nik Sol

    Όλα καλά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ελάχιστα μικροπροβληματάκια τα πιο πολλά απ αυτά ούτε άξια αναφοράς

      1
  • NIKOS

    Ευέλικτη και πολύ οικονομική στην πόλη και ταξιδάκια σχετικά άνετα εκτός πόλης με λίγους κραδασμούς. Ποιότητα σχετικά καλή ( όχι όμως japan - εχω και Honda CBR 1100 XX japan 20 χρόνια με κορυφαία ποιότητα που όμως όλα σχεδόν βγάζουν ανορθωτή - πηνία! ) . Γενικά είμαι ευχαριστημένος είναι η 3η ίδια μοτο που αλλάζω! Ολα αυτά τα μοντέλα της BMW βγάζουν αντλία νερού και κόβονται τα καλώδια της μίζας στο τιμόνι, κατά τα άλλα μια χαρά. Aν πιάνουν τα χέρια σου το κόστος είναι μικρό, αν πάς όμως αντιπροσωπεία τότε μιξοκλαίς!

      1
  • Athanasios

    Απλα δεν υπαρχουν ανταλλακτικα στην αντιπροσωπεια. Χαλασε ρο κομπλερ της μιζας, δεν ειχαν ανραλακκτικο, εψαξα εγω και εφερα απο Αγγλια αλλα τουλαχιστον μου το πληρωσαν....

      1
  • ευσταθιος

    νεος σχετικα οδηγος στο κομματι της μηχανης ειναι η πρωτη μηχανη που εχω στην κατοχη μου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος

      1
  • Βασίλης

    Κάτοχος εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με αυτό το καταπληκτικό σκούτερ, μέχρι στιγμής στα 4000χλμ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα,το σκούτερ είναι σε όλα τέλειο, κινητήρας/πλαστικά/φρένα πάρα πολύ δυνατά/ γενικά φωνάζει ποιότητα κατασκευής 😀. Τώρα σαν μειονεκτήματα θα συμφωνήσω με άλλους κατόχους bmw εχει πάρα πολύ ακριβό σερβις,πχ στο πρώτο στα 1500χλμ πλήρωσα 96ε μόνο για λάδια/φίλτρο και ελεγχο,το δε μεγάλο των 20000χλμ στοιχίζει κοντά στα 700ε!!!!!! 🤬 Επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό μειονεκτήματα είναι τα σημεία σερβις, που είναι μόνο Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα με ότι συνεπάγεται αυτό για πελάτες από άλλες περιοχές σε χρόνο και χρήμα,πχ εγώ είμαι από Λάρισα και πρέπει να κάνω 320 χλμ να πάω Θεσσαλονίκη για τα πρώτα τρία χρόνια να μην χάσω την εγγύηση 😡😡 Αυτό για μένα είναι και το μέγα θέμα!!!!!καταταλλα το σκούτερ είναι καταπληκτικό 😀😀😀

     
  • Καΐκας Χρήστος

    22000 χιλιόμετρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μέση κατανάλωση 3.4 λίτρα. Με βλέπω πολλά χρόνια με το symo μου!

     
  • Παναγιώτης

    SYM VF 125 Το έχω από καινούργιο σχεδόν τρείς μήνες, και έχω ανάμικτα συναισθήματα... Αρνητικά: 1-) Σε μια εβδομάδα από τότε που το αγόρασα, κόλλησε το πίσω δισκόφρενο και ευτυχώς που δεν σκοτωθηκα... Έκανα μόνος μου εξαέρωση, και ακόμα και σήμερα μετά από 1800 Χιλ, το πίσω δισκόφρενο σφυρίζει... 2-) Μια φορά μου έπεσε η τάπα βενζίνης μέσα στα πλαστικά, και τρομάξαμε να την βγάλουμε 4 άτομα επί μισή ώρα. Πρόκειται για κατασκευαστικό ΛΑΘΟΣ. Έβαλα μια ταινιουλα και την έδεσα... 3-) Σέλα πολύ σκληρή, και δίνω 100 ευρώ για να την αλλάξω.. 4-) Μικρό ρεζερβουάρ με ΜΟΝΟ 120 χιλιόμετρα αυτονομία... 5-) Ανάρτηση μπροστά, νομίζεις πως θα σπάσει... 6-) ΜΕΤΑ ΤΑ 100 το μπροστινό λάστιχο, ΨΑΛΙΔΙΖΕΙ... Πάω για αλλαγή επειγόντως. Θετικά: Χαμηλή τιμή, τα πλαστικά ΔΕΝ ΤΡΙΖΟΥΝ, καλά φρένα, κιβώτιο ταχυτήτων πολύ καλό και δεν θέλει κατεβάσματα συνεχώς, όμορφο πολύ σε εμφάνιση και κάποια άλλα μικρά θετικά, όπως το νύχι που δεν δουλεύει αν είναι ανοιχτό κλπ.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θα δώσω θετικό πρόσημο, επειδή με ικανοποιεί ο κινητήρας που είναι ελαστικός, και δεν κατεβάζω συνεχώς ταχύτητες, και από στάση ξαναπηγαινει στην νεκρά.

     
  • Νικόλαος Νέτσος

    Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την μοτοσυκλέτα αλλά και από την αντιπροσωπεία. Ένα θεματάκι νομίζω μόνο ότι έχει η μαμά εταιρεία σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα (ανακλήσεις) το οποίο για το κύρος της νομίζω ότι θα έπρεπε να το τακτοποιήσει χρόνια πριν.

     
  • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Εξαιρετικος αξιόπιστος κινητήρας.Ποιοτικη,εξαιρετικη μοτοσυκλεττα τουρισμου.Καλα φρενα.Καλες επιδοσεις για τον χαρακτήρα της μοτοσυκλεττας.Μεγαλο βαρος που είναι πρόβλημα στις μικρες ταχύτητες και ελιγμους στη πολη.Μετρια καταναλωση.Κακη πισω αναρτηση

     
  • Tάκης

    Πολύ ισοροποιμένη μοτοσυκλέτα. Άνεση και στην πόλη και στο ταξίδι και με δύο άτομα και φορτωμένο, πολύ σταθερό στις μεγάλες ταχύτητες. Ήταν στην κατοχή μου 10 χρόνια με 77000 χιλιόμετρα. Μοναδικές παρατηρήσεις, θόρυβος όταν ήταν κρύα από την καδένα εκεντροφόρου. Τακτική αλλαγή βαλβίδας νεκράς. Ακριβά ανταλλακτικά, άν χρειαστεί κάτι εκτός από αναλώσιμα. Ευχαρίστως θα την αγόραζα πάλι.

     
  • loukia

    Αξιόπιστο και χωρίς πολλές απαιτήσεις το έχω συντροφιά εδώ και 13 χρόνια. Πρόβλημα εξαρχής με τα ρουλεμάν τα οποία η yamaha άλλαξε καθώς και μόνιμο πρόβλημα με την ντίζα συμπλέκτη λόγω κακής τοποθέτησης με αποτέλεσμα να θέλει αλλαγή κάθε 2-3 χρόνια γιατί σκληραίνει. Γενικά μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα που δυστυχώς η μεταπωλητική της αξία δεν συνάδει με αυτό που πραγματικά προσφέρει για όσους θέλουν να την πουλήσουν.

     
  • ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    STA 19.000 XIL EBGALE PROBLHMA STO VARIATOR ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ)Η ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΚΑΤΑ TA ALLA OLA KALA .POLY KALA FRENA KAI MHXANH .AYTA POY ZHTOYSA APO THN ARXH

     
  • Keeway Benelli

    Κάτοχος keeway silverblade 250i 6μηνών Χιλιόμετρα κοντά στις 5000 έως κ σήμερα. Λοιπόν σε ενα ταξίδι συνολικά περίπου 560χιλιομέτρων,260 χιλιόμετρα πήγαινε με στάσεις για καύσιμα (3 στάσεις με διάρκεια 10 λεπτών) κ την επόμενη μέρα στο γυρισμό αλλά 270 χιλιόμετρα με στάσεις για καύσιμα κ φαγητό(4 στάσεις με διάρκεια μίας ώρας μόνο στο φαγητό).Σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού πάντα τέρμα το γκάζι 100-110-130 χιλιόμετρα,δικαβαλο κ με αποσκευές. Λοιπόν στο γυρισμό καθώς έφτανα στο σπίτι κόπηκε ο ιμάντας μετάδοσης κ την επόμενη μέρα στο συνεργείο.Ο ιμάντας είχε διαλυθεί με περίπου 5000χιλιόμετρα το σκούτερ. Δεν γνωρίζω άν τα σκούτερ 250 κυβικών κάνουν τέτοιου είδους αποστάσεις με τέτοιους χειρισμούς(Χωρίς στάσεις,τέρμα γκάζι,δικαβαλο,αποσκευές) Τώρα αυτό το σκούτερ για τα λεφτά πού το πήρα 2900€ κ με όλη αυτή την διαδρομή εινα αντάξιο? Σκληρό τεστ για σκούτερ 250 κυβικών. Δεν μπορώ να σάς πω ακόμα.

     
  • Αργύρης

    Σαν 50αρι μηχανάκι (βγαίνει 72 κυβικά από το εργοστάσιο) είναι πολύ αξιόπιστο οικονομικό και μάλιστα δεν παθαίνει τίποτα από ζημιές

     
  • Γιωργος Κυριακιδης

    49000χλμ απροβληματιστο σε καθημερινη χρηση στη πολη αλαξε μονο ρουλεμαν τιμονιου και γλυστρες στα 35000χλμ και μονο σερβις στα απαιτουμενα χλμ αριστη σχεση ποιοτητας -τιμης αγορα 3450 δεν εχει αλαξει ακομα ουτε μπαταρια

     
  • Σωκράτης

    Το αγόρασα καινούριο από τον Γκοργκόλη στην Αθήνα αρχές Μαΐου 2018. Μου έκαναν δώρο 2 κράνη, μπαγκαζιέρα 40 λίτρων+βάση και μια καλή έκπτωση σε συναγερμό Gemini. Ο πωλητής (κ. Λεόντιος) άψογος. Είχε ένα θέμα από τα πρώτα χιλιόμετρα με την θερμοκρασία κινητήρα (ο δείκτης στα κόκκινα), το οποίο λύθηκε με μια εξαέρωση στο σύστημα ψύξης. 13 μήνες και 10.000 χλμ μετά, κανένα πρόβλημα γενικότερα. Σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα έγιναν εντός Αθηνών. Το προτίμησα λόγω της ελκυστικής τιμής προσφοράς (3.600 ευρώ) και προφανώς δεν είχα κι ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα ποιότητας πλαστικών, αναρτήσεων κλπ. Όντως τρίζει (ειδικά ο ανεμοθώρακας) και όντως οι αναρτήσεις είναι για... πέταμα, ειδικά σε μια πόλη με 99% των δρόμων γεμάτων τρύπες. Αλλά από την άλλη είναι δυνατό, οικονομικό και έχει απίστευτα φρένα (με ABS) που με έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές στους γυαλισμένους δρόμους της Αθήνας. Δεν το "σπάω", στο 90% των χιλιομέτρων είμαι διπλός και γενικά οδηγώ συνετά προσπαθώντας με συνεχείς ελιγμούς να αποφεύγω τις αμέτρητες τρύπες και κακοτεχνίες των δρόμων. Τα σέρβις τα κάνω στον Κατσίγιαννη στο Πάτημα Χαλανδρίου που είναι επίσης εξαιρετικός. Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του και παρά το ότι οι τριγμοί των πλαστικών μου σπάνε τα νεύρα, δεν το μετάνιωσα που το προτίμησα.

     
  • Παναγιώτης Παπαδόπουλος

    To μηχανάκι είναι πολύ καλό. Τα μόνα προβλήματα που έχει βγάλει είναι ένα ξεβιδωμένο παξιμάδι στη μετάδοση στην αρχή (περίπου 2000χλμ) από αστοχία υλικού, ρουλεμαν και άξονα της μετάδοσης στα 70000χλμ, επίσης άλλαξα και βαριατορ στα 65000χλμ το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο ήταν φυσιολογικό.

     
  • sokin sirogil

    Φοράει τον εξαιρετικό κινητηρα της HONDA του μοντελου CN250, εξαιρετικό συστημα μετάδοσης. Πολυ ακριβά ανταλλακτικά απο την επίσημη αντιπροσωπεία. Στις 180.000km εγινε αλλαγη πιστονιού. Απαράδεκτη ποιότητα των πλαστικων, κεντρικού φαναριού, κοντέρ. Προβληματικοί διακόπτες, και προβληματικά ηλεκτρολογικά. Ικανότατοι μηχανικοί εκτός (οχι εξουσιοδοτημενοι) την υποστηρίζουν και σήμερα μετα απο 20 χρόνια δουλεύει στα "ρουμπίνια"

     
  • Βασιλης Λιαπης

    Εξι χρονια απροβληματιστης λειτουργειας , τα βασικα μονο , λαδια , μπουζι , φιλτρα αερος. Το μονο μειον ειναι τα ελαστικα του που σε ενα χρνο το πολυ χανουν την προσφυση τους λογο το οτι ειναι κινεζικα, με αλαγη σε επωνυμα ελαστικα το μηαχανακι αλαζει ριζικα συμπεριφορα κ γινετε ενα μικρο οπλο εντος κ εκτος πολης! τελιο μηχανακι χωρις κανενα απολυτος προβλημα!

     
  • Ιωάννης

    Κάτοχος για λιγότερο από 1 χρόνο με 93.000 δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα πέραν των φυσιολογικών φθορών. Επίσης πρίν ήμουν κάτοχος του Kymco Agility City 150cc για 6 χρόνια.Αγοράστηκε καινούργιο το 2012 και πλην των φυσιολογικών φθορών δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα.

     
  • Δημήτρης

    Καλό μηχανάκι, με ωραία εμφάνιση, ευέλικτο, ότι πρέπει για μέσα στην πόλη, όμως παρότι είναι injection η κατανάλωση του είναι ανεβασμένη και τα πλαστικά γρατσουνίζονται υπερβολικά εύκολα.

     
  • Νικος

    Πολύ καλό σκούτερ για πόλη. Προσοχή μόνο στο πλύσιμο γιατί εχει ηλεκτρικά ευαίσθητα. Πολύ καλή η εταιρεία σε ότι αφορά την εγγύηση.

     
  • ΠΕΤΡΟΣ

    πολύ καλή μοτοσυκλέτα στην χρήαη της με πληθώρα ανταλλακτικών. το αρνητικό είναι ότι τα ανταλλακτικά είναι ακριβά και δύσκολο σέρβις π.χ. για να ρεγουλάρεις βαλβίδες πρέπει να κατεβάσεις κινητήρα.

     
  • Κωνσταντίνος

    Σχεση αποδοσης τιμης εξαιρετικη,πολυ καλη επιλογη για εισαγωγη στον διτροχο κοσμο

     
  • Δημητρης

    Καθόλου φιλική αντιπροσωπεία,φθηνή συναρμολόγηση πλαστικών,κακή ποιότητα υλικου ανεμοθώρακα(παραμόρφωση),θόρυβοι απο το βαριατόρ από τις 9.000 χλμ,στον μισό χρόνο πρίν την αντικατάσταση,χωρίς ηλεκτρικα προβλήματα

     
  • Βάσια Μιχαλοστάμου

    Εξαιρετικό σκούτερ, "σκυλί" για τα κυβικά του. Μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση καυσίμου, ευκολοδήγητο, και σίγουρα value for money στη κατηγορία του.