• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Motocheck: Ποιες μοτοσυκλέτες είναι για κλωτσιές;

 

Η μεγάλη έρευνα Motocheck, γίνεται από το MotoΤρίτη για 1η χρονιά. Ψηφίστε και εσείς, ποιες μοτοσυκλέτες είναι για κλωτσιές. Ποιες μάρκες θα πάρουν βαθμολογία 100% και ποια μάρκα θα βρεθεί στον πάτο του πίνακα;

Τι είναι το Motocheck;
Η έρευνα «Motocheckποιες μοτοσυκλέτες είναι για κλωτσιές;», γίνεται από το MotoΤρίτη με στόχο να καταγράψει το πόσο ευχαριστημένοι αισθάνονται οι καταναλωτές, από τη μοτοσυκλέτα τους. Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα. 

Οι αναφορές σας θα εμφανίζονται όλες ταξινομημένες ανά μάρκα. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, θα δημοσιεύσουμε τα συγκεντρωτικά σκορ, κάθε μάρκας.
 
Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των μοτοσυκλετών τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες. Οι κάτοχοι scooter θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψή τους σε ξεχωριστή έρευνα, καθώς σε γενικές γραμμές, η διαφορά τιμής μεταξύ μιας μοτοσυκλέτας κι ενός scooter δεν είναι αμελητέα.

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας; Μας απογοήτευσε; Η μήπως είναι τόσο καλό, που αισθανόμαστε την ανάγκη να το επιβραβεύσουμε ή… να του γράψουμε και ποίημα;

Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.
 • Η μοτοσυκλέτα σας είναι ζημιάρα;
 • Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
 • Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;
 • H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!
 • Η μοτοσυκλέτα σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
 • Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;
 • Tα ανταλλακτικά της είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
 • Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!

Ό,τι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ό,τι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Ο δικός μας στόχος, σαν MotoΤρίτη, είναι να ακουστούν τα παράπονά σας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες των εταιρειών προς εσάς. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, με τη βοήθειά σας και τις αναφορές
σας, να πιέζουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Αναφορά» στο τέλος του κειμένου.

Δίνετε το όνομα και το email σας και το site μας θα σας στείλει την ίδια στιγμή ένα link στο email σας για να καταχωρήσετε την αναφορά σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

 

Δείτε 145 αναφορές & επιβραβεύσεις

  • Mototriti

   Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, οι αναφορές σας θα δημοσιευτούν εφόσον ελεγχθούν. Θα είναι σύντομα πάνω οι πρώτες

     6
 • Τάσος

  Φίλε Νίκο αν δεν υπήρχαν κακές μοτοσυκλέτες δεν θα έβγαιναν συνεχώς ανακλήσεις απο εταιρίες που βιάζονται να βγάλουν νέα μοντέλα στην παραγωγή. Όσο για την τεχνολογία άσε καλύτερα να μας δείξει το πέρασμα των χρόνων

    28
 • Νικος

  Ευτυχώς πλέον είναι δύσκολο να βρεις κακή μηχανη αφού η τεχνολογία έχει εξελιχθεί πολυ.

    11
 • Μιστόκλας

  Να δω πότε θα μιλήσετε επιτέλους για την αντιμετώπιση που έχουμε από τις αντιπροσωπείες που μας βλέπουν μόνο σαν ευρώ. Ευτυχώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν πάει πλέον στα εξουσιοδοτημένα αλλά στους έξω μάστορες που σέβονται τα λεφτά μας και δεν μας πιάνουνε τον κ@@λο.

    94
Bajaj Avenger 2018
Bajaj Avenger 2018
Το ανανεωμένο cruiser μικρού κυβισμού της Bajaj παρουσιάστηκ...
AGV SportModular Refrcative
AGV SportModular Refrcative
Η AGV παρουσιάζει το πρώτο κράνος που συνδυάζει τις υψηλές ε...

περισσότερα »