Μοτοδίκτυο: Oλοκαίνουργιο πρότυπο κατάστημα

Το νέο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Αγία Παρασκευή αποτελεί γεγονός, αφού άνοιξε τις πόρτες του, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου με ένα μεγάλο party εγκαινίων!

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Πάνω από 800 επισκέπτες βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος και έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία.



Εξαιρετικές επιλογές από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο έδωσαν τον παλμό και κράτησαν τους επισκέπτες σε εξαιρετική διάθεση.



Το street food από τον εξαιρετικό Βασίλη Καλλίδη έδωσε ένα γιαπωνέζικο άρωμα και οι ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες ειδικά για την βραδιά από τον ταλαντούχο Alex Pavlov ολοκλήρωσαν μια μοναδική γευστική εμπειρία.



Μεγάλη δόση ενέργειας προήλθε από τη MONSTER και τον υπέροχο καφέ της Nespresso, ενώ οι πρωταθλητές Kendo της ομάδας του Νίκου Νικολούζου δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα με μια επίδειξη - έκπληξη.



Όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Μεταξύ αυτών οι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ο εκρηκτικός showman Τόνυ Σφήνος και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι με χαρά ξεναγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν.



Το νέο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Μεσογείων 397, αποτελεί πρότυπο για την αγορά δικύκλων, αξεσουάρ και τεχνικής υποστήριξης. Αναπτύσσεται σε 900 τ.μ. σε 2 επίπεδα όπου ο αναβάτης μπορεί να βρει τα πάντα. Τη μεγαλύτερη ποικιλία δικύκλων ΥΑΜΑΗΑ, πρότυπο συνεργείο πλήρως εξοπλισμένο, τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών, που απευθύνονται και σε μη αναβάτες και κυρίως εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.



Για περισσότερες πληροφορίες:

ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.
Μεσογείων 397
Τηλ. 210 6003241
www.motodiktio.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00