net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το RnineT Racer είναι το νέο μοντέλο της BMW.

Motor Show Geneva 2017

Το BMW Rnine T Racer ήρθε κι έκλεψε την παράσταση. Πρόκειται για ένα νέο πιο ελαφρύ μοντέλο με ανάποδα πιρούνια, δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ζάντες 17 ιντσών. Στο Motor Show Geneva 2017 παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά στο κοινό.

 
Το νέο μοντέλο της BMW είναι πιο ελαφρύ κι ευκίνητο από την προηγούμενη έκδοση του RnineT και παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο του Roadster. Η αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας ξεκινά από την αντικατάσταση των συμβατικών πιρουνιών με ανάποδα πιρούνια. Η μεταμόρφωση συνεχίζεται με την τοποθέτηση δαγκανών τεσσάρων εμβόλων για καλύτερη πέδηση, σε σχέση με αυτή που προσέφεραν οι προηγούμενες monoblock ακτινικές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της  BMW Rnine T Racer δεν είναι αμελητέα. Ο Euro4 συμβατός κινητήρας της αγγίζει τα 1,170 κ.κ. κι έχει ικανότητα 108,8 ίππων με μέγιστη ισχύ στις 7.750 rpm  και 116 Nm μέγιστη ροπή στις 6.000 rpm. Επιπλέον, μεγάλο πλεονέκτημα της έκδοσης είναι το μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, που αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και ροπή στο πίσω τροχό. Στη standard έκδοση παρέχεται το ABS, ενώ το σύστημα πρόσφυσης BMW Automatic Stability Control είναι θέμα επιλογής.

Η ομορφιά του μοντέλου δεν περιορίζεται μόνο εσωτερικά, αλλά κι εξωτερικά. Η BMW  έδωσε μια πιο vintage πινελιά στο περίβλημα της μοτοσυκλέτας  και ένα πιο σπορ στυλ στη θέση του οδηγού. Τα ελαστικά του είναι 17 ιντσών: Ο μπροστινός τροχός διαθέτει ελαστικό 120/70 R17κι ο πίσω τροχός παίρνει  180/55 R17.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ