Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Η νέα μονάδα του Mr.KTEO στη Θεσσαλονίκη

Mr.KTEO τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Τα Mr.KTEO δημιούργησαν ένα λειτουργικό, ασφαλές και κυρίως φιλικό περιβάλλον, ώστε η διαδικασία τεχνικού ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και πάνω από όλα γρήγορη.

Ο Mr.KTEO με την 12έτη επιτυχημένη παρουσία στο χώρο, αποφάσισε να επεκτείνει το δίκτυο υπηρεσιών του, εγκαινιάζοντας το νέο ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης, μέρος καταγωγής και του Διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Γιώργου Παπαδόπουλου.

Στο νέο Mr.KTEO στην περιοχή της Πυλαίας υπάρχει δυνατότητα ελέγχου για βαρέα οχήματα, επιβατηγά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολών οδηγών).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ΠΟΤΕ περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσετε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα τους www.mrkteo.gr.

Όλα γίνονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ο Mr.KTEO έχει τη λύση. Μοναδική ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία Pick-up delivery , κατά την οποία ο Mr.KTEO αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος σας από και προς τον χώρο σας ώστε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία. 

Μια ακόμη προσφορά περιμένει όλους τους επισκέπτες. Μπορείτε να καλέσετε στο 10300 και να κλείσετε ραντεβού από 2μ.μ. έως 5 μ.μ. καθημερινά και να διενεργείσετε τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας σε ακόμη καλύτερη τιμή.

Επιπλέον μια μοναδική ευκαιρία περιμένει τους κατόχους μοτοσυκλέτας  που θα επιλέξουν τη νέα μονάδα ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης. Επωφεληθείτε της προσφοράς και κλείστε online ραντεβού στο https://www.facebook.com/MrKTEO.Thessaloniki/?ref=br_rs για ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ στο νέο Mr. ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης από 1η Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2017 και μπείτε στην κλήρωση για 1 κράνος μηχανής Shoei Neotec. (Η κλήρωση θα γίνει 1 Δεκεμβρίου 2017)

Στον Mr.KTEO απολαμβάνετε πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για την δική σας ασφάλεια. Το προσωπικό, η γραμματεία και η ομάδα των μηχανολόγων τους θα σας εξυπηρετήσει υπεύθυνα, γρήγορα και φιλικά. Το δίκτυο αποτελείται από 5 ΚΤΕΟ και συνεχώς εξαπλώνεται. Η πιο πρόσφατη προσθήκη αφορά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ:
Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ.
Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.