Η επίμαχη εικόνα της Mugen MRV1400

Mugen MRV1400

Θα μπορούσε αυτή η μοτοσυκλέτα να είναι μια νέα retro από την Ιαπωνία σε άκρατο βρετανικό στυλ; Δείτε περισσότερα για αυτή!

Πριν λίγο καιρό, είδαμε ότι η Ιαπωνική Mugen ετοίμασε έναν δικύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα για χρήση σε custom μοτοσυκλέτες κλασικού στυλ. Φαίνεται όμως ότι η ίδια η εταιρεία έχει σχέδια να τον χρησιμοποιήσει σε μία μοτοσυκλέτα που θα κατασκευάζει επίσης η ίδια!

Η εικόνα που βλέπετε προέρχεται από το Ιαπωνικό Young Machine το οποίο ισχυρίζεται ότι η εν λόγω μοτοσυκλέτα θα βρίσκεται στην παραγωγή, το 2020. Αναμφίβολα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, καθώς η Mugen μέχρι τώρα είναι πολύ πιο γνωστή για την συμμετοχή της  στο ΤΤ, με ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες.

Η MRV1400 –αν φυσικά κρατήσει αυτή την ονομασία μέχρι την μεγάλη στιγμή- είναι από ότι βλέπουμε, μια «Βρετανικού στυλ» κλασική μοτοσυκλέτα, που θυμίζει τις παλαιότερες Vincent HRD. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, το πώς το κλασικό στυλ συνδυάζεται με τις μοντέρνες τεχνολογικές λύσεις, καθώς η Mugen αυτή είναι μία από τις πιο πετυχημένες αναφορικά στο παρελθόν, κλασικές μοτοσυκλέτες που έχουμε δει μέχρι τώρα!