Nakagami: Ανανέωσε το συμβόλαιο

Για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη παραμένει στην LCR Honda ο Takaaki Nakagami, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Δείτε περισσότερα.

Ο Ιάπωνας Takaaki Nakagami θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την LCR Honda, και καθόλη την διάρκεια του 2019. Ο αναβάτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, εν όψει του «εντός έδρας» για τον ίδιο, αγώνα, στο Motegi της Ιαπωνίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Nakagami ανέβηκε από την Moto2 φέτος και συμπλήρωσε το ρόστερ της LCR στη σχάρα εκκίνησης των Moto GP, ενώ αυτή την στιγμή είναι ο τρίτος σε βαθμολογία Rookie της μεγάλης κατηγορίας, πίσω από τους Hafizh Syahrin και Franco Morbidelli.

Ο 26χρονος Ιάπωνας αγωνιζόμενος δήλωσε για την ανανέωσή του: «Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος να συνεχίσω με την LCR Honda Idemitsu για το 2019. Ευχαριστώ πολύ τον χορηγό μας για την μεγάλη του υποστήριξη και φυσικά την Honda HRC που πιστεύει στις ικανότητές μου και μου παρέχει ένα ανταγωνιστικό πακέτο.»

«Η ομάδα μου χαρακτηρίζεται από πολύ επαγγελματισμό και δεν θα ζητούσα τίποτα παραπάνω για την πρώτη μου χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, άρα είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με τον Lucio Cecchinello και το πλήρωμά του. Σκέφτομαι την επόμενη σεζόν αλλά την ίδια στιγμή είμαι πολύ συγκεντρωμένος για τον αγώνα του Motegi και τους υπόλοιπους της χρονιάς» συμπλήρωσε ο Nakagami.