Αυτή είναι η DAB LM-S

Αυτή είναι η DAB LM-S

Αυτή είναι η DAB LM-S

Νέα DAB LM-S: Η πρώτη Euro4 custom

Η DAB LM-S ξεπέρασε ίσως τον μεγαλύτερο σκόπελο των customizers: Την δυνατότητα πιστοποίησης με τις πολύ αυστηρές Euro προδιαγραφές. Δείτε περισσότερα για αυτή…

Στην custom σκηνή, οι περισσότεροι κατασκευαστές δημιουργούν τις μοτοσυκλέτες τους χωρίς σχέδια μεταπώλησης μεγάλης κλίμακας ή διάθεση ς στο ευρύτερο κοινό. Αυτό όμνως δεν ισχύει για την DAB, μια Γαλλική custom βιοτεχνία που δημιούργησε την LM-S. Η νέα μοτοσυκλέτα μπορεί να περάσει τις Euro 4 προδιαγραφές, ενώ αποτελεί ένα custom αριστούργημα.

Το custom LM-S έχει στην καρδιά του τον κινητήρα μιας Husqvarna 510, ο οποίος επιλέχθηκε για το μικρό του βάρος, την μεγάλη ισχύ του και την απόκριση στο γκάζι. Το πλαίσιο του LM-S είναι φτιαγμένο από ατσάλι, custom σχεδιασμένο, όπως και το αλουμινένιο ψαλίδι. Η εμπρός ανάρτηση είναι ένα πιρούνι 48 χιλιοστών από την Kayaba, η οποία μάρκα παρείχε και το πίσω αμορτισέρ της κατασκευής. Ωστόσο, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει την χρήση αναρτήσεων Ohlins εμπρός και πίσω, αν διαθέτει το Budget.

Τα φρένα είναι αποκλειστική υπόθεση Brembo, ενώ η Dab δίνει δυνατότητα παραγγελίας της LM-S με απενεργοποιούμενο ABS. Οι ακτινωτοί τροχοί είναι της SM Pro και φέρουν CNC κέντρα και ακτίνες από ανοξείδωτο ατσάλι. Φυσικά, καθώς το μοντέλο προορίζεται και για νόμιμη κυκλοφορία, φέρει πλήρες σύστημα φώτων και ό, τι είναι απαραίτητο για χρήση στο δρόμο! Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει μόλις 125 κιλά σε τελική μορφή και , φανταζόμαστε ότι με τον κινητήρα των 500 κ.εκ., θα είναι ένας πύραυλος στην οδήγηση!

Σας αρέσει; Την θέλετε δική σας; Υπολογίστε μια τιμή βασικής έκδοσης στα 16.900 ευρώ, ενώ αν επιλέξετε full extra, η τιμή φτάνει μέχρι και τις 22.000 ευρώ!