Το εμπρός μέρος περιμένουμε να έχει μικρές αλλαγές.

Δυο τελικά στο πίσω μέρος κάτω από τη σέλα

Νέα Ducati Hypermotard

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα Ducati Hypermotard 2019. Δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τη νέα Hypermotard κατά τη διαδικασία δοκιμών, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο μοντέλο. Σήμερα, έγιναν γνωστές κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες τις οποίες σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη μέχρι να έχουμε τα επίσημα στοιχεία.

Όπως όλα δείχνουν, η Ducati αποφάσισε να εφοδιάσει τη Hypermotard με τον V2 κινητήρα των 937 κυβικών που συναντάμε στη Multistrada 950 με την απόδοσή του να βρίσκεται στους 111 με 112 ίππους. Η συμπίεση έχει πέσει από το 13.1:1 του μοντέλου που αντικαθιστά, στο 12.1:1, ενώ ο ηλεκτρονικός ψεκασμός της Magneti Marelli φαίνεται ότι θα δώσει τη θέση του σε έναν που φέρει την υπογραφή της Bosch. Αυτή θα είναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή, καθώς είχαν γίνει μικρά παράπονα για την τροφοδοσία του προηγούμενου μοντέλου.

Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν δυο τελικά της εξάτμισης τοποθετημένα κάτω από τη σέλα, με το υποπλαίσιο που τα στηρίζει να είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα. Τέλος, περιμένουμε να είναι εξοπλισμένη με μια έγχρωμη TFT οθόνη μέσα από την οποία ο αναβάτης θα μπορεί να παραμετροποιήσει όλα τα επιμέρους ηλεκτρονικά συστήματα όπως το traction control, το cornering ABS, τους χάρτες απόδοσης κ.λ.π. Όπως συμβαίνει με το υπάρχον μοντέλο είναι λογικό και αυτό του 2019 να έρχεται σε δυο εκδόσεις, την απλή και την «S», με τη δεύτερη να είναι εξοπλισμένη με αναρτήσεις της Ohlins.

Ελπίζουμε να δούμε τη νέα Ducati Hypermotard στην φετινή EICMA που θα γίνει τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι.