Δείτε όσο καταλαβαίνετε: Αυτές είναι οι πρώτες φωτό της Ducati Panigale V4 25 Anniversario 916

Δείτε όσο καταλαβαίνετε: Αυτές είναι οι πρώτες φωτό της Ducati Panigale V4 25 Anniversario 916

Νέα Ducati Panigale V4 25 Anniversario 916

Η πρώτη περιορισμένη έκδοση της Ducati Panigale V4 είναι γεγονός και τιμά τα 25 χρόνια της 916. Δείτε όσα ξέρουμε μέχρι τώρα…

Πριν 25 χρόνια, η Ducati 916 άλλαζε εντελώς την έννοια του superbike, με επιδόσεις, εμφάνιση και συμπεριφορά οι οποίες ήταν απλά ανήκουστες για την εποχή και εδραιώνοντας την έννοια του «αισθησιακού Ιταλικού Superbike». Πιστή στην φιλοσοφία της και θέλοντας να γιορτάσει την ασημένια επέτειο της 916, η Ducati θα παρουσιάσει την νέα Panigale V4 25 Anniversario 916, την Παρασκευή στην Laguna Seca, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του αντίστοιχου γύρου στα Superbikes.

Και λέμε «θα παρουσιάσει» γιατί η Ducati… δεν αποκαλύπτει εντελώς την νέα της μοτοσυκλέτα, δημοσιεύοντας μόλις 2 φωτογραφίες και λέγοντας ότι «το press kit θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Ιουλίου».

Αρα λοιπόν θα μείνουμε στο «περίμενε» ακόμα και για το… οφθαλμόλουτρο, στο οποίο καλώς ή κακώς προσφεύγουν οι… περισσότεροι λάτρες των Limited Edition της Ducati. Τελοσπάντων!

Η Panigale V4 25 Anniversario 916 θα παραχθεί μόνο σε 500 κομμάτια με μοναδική αρίθμηση και θα είναι βαμμένη σε ειδικό χρωματικό συνδυασμό, που χαρακτηρίζεται από τον αριθμό «1» σε πρώτο πλάνο και σημεία εμφάνισης οπτικών λεπτομερειών, που αναφέρονται στην 916. Όπως δηλώνει η Ducati, η μοτοσυκλέτα θα εξοπλιστεί επίσης με «αποκλειστικά αξεσουάρ για αγωνιστική χρήση».

Μάλιστα, οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Ducati στα WSBK, Alvaro Bautista και Chaz Davies, θα τρέξουν στους αγώνες της Laguna Seca με ειδικούς χρωματισμούς, ενώ στην παρουσίαση της μοτοσυκλέτας θα είναι παρών και ο Carl Fogarty, ο οποίος έχει κερδίσει 4 τίτλους στα WSBK για την Ducati και μέχρι τώρα μοιράζεται το ρεκόρ αυτό με τον Jonathan Rea.

Μείνετε συντονισμένοι από… Δευτέρα λοιπόν, που το μοντέλο θα έχει αποκαλυφθεί πλήρως και θα μπορούμε και εμείς να σας πούμε περισσότερα…