Νέα Husqvarna 701 Supermoto-Enduro 2019

Η ανανεωμένη γενιά του 2019 για το μεγάλο supermoto και enduro μοντέλο της Husqvarna είναι εδώ – Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Η Husqvarna αποκάλυψε επίσημα τα νέα 701 Supermoto και 701 Enduro για το 2019. Οι δύο μοτοσυκλέτες εξακολουθούν να εξοπλίζονται με τον μεγάλο μονοκύλινδρο κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 74 ίππους και μπορεί να ρυθμιστεί για περιορισμό στους 47, προκειμένου τόσο το Enduro όσο και το Supermoto να είναι συμβατά για κατόχους Α2. Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμες από αυτό τον μήνα, σε όλη την Ευρώπη.  

Η 701 Supermoto θα είναι εξαιρετικά ελαφριά, μόλις στα 145 κιλά. Το γκάζι είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, ενώ οι αναρτήσεις προέρχονται από την WP και είναι πλήρως ρυθμιζόμενες. Το σύστημα φρένων προέρχεται από την Brembo και συνδυάζεται με ένα ABS της Bosch για μέγιστη ασφάλεια.

Η 701 Enduro χτίζεται στην ίδια βάση, ενώ φέρει νέα ηλεκτρονικά που βελτιστοποιούν ακόμη περισσότερο την απόδοση της ισχύος του κινητήρα. Οι αναρτήσεις προέρχονται επίσης από την Brembo, ενώ η Husqvarna δηλώνει ότι η 701 Enduro φέρει μια εξαιρετικά υψηλή σχέση ισχύος-βάρους.

Και οι δύο μοτοσυκλέτες, μπορούν να εξοπλιστούν μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα αξεσουάρ, διαθέσιμα από την Husqvarna. Περισσότερες πληροροφίες για αυτές αναμένονται.