Νέα Suzuki GSX-R 1000 Schwantz Edition

Μια μοναδική ενσάρκωση της ολοκαίνουργιας Suzuki GSX-R1000 στα χρώματα της RGV500 του Kevin Schwantz, διαθέσιμη μόλις σε 25 κομμάτια!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Φέτος, ο Kevin Scwantz και η Suzuki γιορτάζουν 25 χρόνια, από το πρωτάθλημα του 1993, το οποίο ο Schwantz κέρδιζε οδηγώντας την αγωνιστική RGV500 στο έπακρο και προσπερνώντας τις αδυναμίες της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, το 2018 σηματοδοτεί την 30η επέτειο της δημιουργίας της ίδιας της RGV500 και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις, από μια ειδική ρέπλικα!

Αυτό σκέφτηκε φαίνεται η Blade Suzuki, μια βρετανική αντιπροσωπεία, η οποία συνεργάστηκε με το γνωστό περιοδικό Motorcycle News και το αποτέλεσμα, είναι η μοτοσυκλέτα που βλέπετε. Πρόκειται για μια GSX-R1000 στα χρώματα της Pepsi, μια απευθείας αναφορά στην RGV500 του Schwantz η οποία θεωρείται μία από τις ομορφότερες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες ever. Μόλις 25 μοτοσυκλέτες θα κατασκευαστούν στην έκδοση αυτή, οι οποίες θα γίνουν διαθέσιμες στην –ιδιαίτερα προσιτή- τιμή των 14.000 λιρών ή 15.960 ευρώ, αντίστοιχα!

Ακόμη, για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, η αντιπροσωπεία θα χαρίσει μία εξάτμιση Yoshimura σε όσους παραγγείλουν  την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα πριν το τέλος του μήνα! Τους… κακομαθαίνετε εκεί πάνω, αγαπητή Suzuki!