To εντελώς νέο RM-Z 250

To RM-Z 450 του 2019

To νέο DR-Z50 του 2019

Νέα Suzuki RM-Z 2019

Αποκαλύφθηκε η νέα γκάμα χωμάτινων μοτοσυκλετών της Suzuki για το 2019. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Η Suzuki Αμερικής, πριν λίγα λεπτά, προχώρησε στην αποκάλυψη των νέων μοντέλων της σειράς RM-Z για το 2019. Πρόκειται για τις Motocross μοντέλα της εταιρείας, τα οποία αναβαθμίζονται για το επόμενο έτος, ενώ στην γκάμα των χωμάτινων μοτοσυκλετών της εταιρείας προστίθενται και νέα μοντέλα.

Ολοκαίνουργιο θα είναι το RM-Z 250, το οποίο παίζει στην «μεσαία» κατηγορία των Motocross. Η μοτοσυκλέτα έχει πλαίσιο και ψαλίδι σχεδιασμένα από λευκό χαρτί, ενώ ο κινητήρας θα είναι ισχυρότερος και θα έχει καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Νέες είναι οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω, ενώ και τα χρώματα έχουν αλλαχθεί. Αναβαθμίσεις έχει και το RM-Z 450, το οποίο αποκτά νέο ελατήριο στο πίσω αμορτισέρ, ενώ αναθεωρημένες είναι οι ρυθμίσεις των εμπρός αναρτήσεων.

Παράλληλα με τις αναβαθμίσεις στην σειρά RM-Z, η Suzuki ανακοίνωσε και την παρουσίαση του νέου DR-Z 50, μιας μοτοσυκλέτας μικρού μεγέθους για παιδιά. Το μοντέλο κινείται από έναν κινητήρα 50 κυβικών με 3 ταχύτητες και αυτόματο συμπλέκτη. Η μοτοσυκλέτα για τους αθλητές του μέλλοντος διαθέτει επίσης ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα των μοντέλων αναμένονται.