Η σέλα και οι χειρολαβές του συνεπιβάτη μπορούν να αφαιρεθούν.

LED προβολέας με φώτα ημέρας

Πακέτο εξοπλισμού «Highway Kit»

Πακέτο εξοπλισμού «Maverick Kit»

Νέα Triumph Speedmaster

Η Triumph αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στη γκάμα των Bonneville. Το Speedmaster είναι βασισμένο στο Bobber, αλλά είναι εξοπλισμένο με καλύτερα περιφεριακά, όπως αναρτήσεις και φρένα.

Χρησιμοποιεί τον κινητήρα των 1200 κυβικών του Bobber με τα 10,7 κιλά ροπής, ενώ μοιράζεται μαζί του και το ψαλίδι, που του δίνει μια hard tail εμφάνιση. Η σέλα του αναβάτη και οι χειρολαβές του μπορούν να αφαιρεθούν, ενώ οι βελτιώσεις στα περιφεριακά περιλαμβάνουν δυο δίσκους εμπρός με δαγκάνες της Brembo, τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών με διαδρομή 90 χιλιοστά και αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση που δίνει διαδρομή 73 χιλιοστά.

Όπως και το Bobber, διαθέτει επιλογές για την χαρτογράφηση, αλλά και cruise control. Τα μαρσπιέ είναι πολύ μπροστά τοποθετημένα, με τα άκρα του τιμονιού να γυρίζουν προς τα πίσω για μια πιο cruising θέση οδήγησης, αλλά στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν και «συμβατικά» μαρσπιέ, που τοποθετούνται στο κέντρο της μοτοσυκλέτας. Ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED και έχει ενσωματωμένα φώτα ημέρας, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ έχει μεγαλώσει στα 12 λίτρα. Η Triumph λέει ότι το Speedmaster απευθύνεται σε όσους αρέσει το Τ120, αλλά θέλουν περισσότερες ταξιδιωτικές ικανότητες και αισθητική cruiser ή απλά ένα Bobber με πιο Βρετανικό στυλ.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα Bonneville, ο ιδιοκτήτης του νέου Speedmaster, μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο πακέτων εξοπλισμού. Το «Highway Kit» περιλαμβάνει ψηλό ανεμοθώρακα, άνετη σέλα και σαμάρια, ενώ το «Maverick Kit» έρχεται με ίσιο τιμόνι και μονόσελο για μια πιο Bobber εμφάνιση. Θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα και η τιμή του αναμένεται να ανακοινωθεί.