Aδυνατισμένη, ισχυρότερη κι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Διαθέτει πρόγραμμα για οδήγηση στο χώμα, που απενεργοποιεί τα ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Hμιενεργητικές αναρτήσεις της WP

Έγχρωμη TFT οθόνη

Νέα Triumph Tiger 1200

Η Tiger 1200 χρειαζόταν απεγνωσμένα ανανέωση και η Triumph κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου το μοντέλο του 2018 να κοιτάξει κατάματα τον ανταγωνισμό.

Η Tiger 1200 χάνει από το όνομά της τη λέξη «Explorer» και αδυνατίζει κατά 10 κιλά, αλλά η μεγαλύτερη βελτίωση έχει γίνει στον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.215 κυβικών εκατοστών, ο οποίος αποδίδει κάτι λιγότερο από 140 ίππους, ενώ η κίνηση στον πίσω τροχό γίνεται μέσω άξονα. Θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους αναβάτες, η Triumph την έχει εξοπλίσει με ημιενεργητικές αναρτήσεις της WP.

Ο εξοπλισμός της είναι πλούσιος και περιλαμβάνει quickshifter, που λειτουργεί στα ανεβάσματα και στα κατεβάσματα, έγχρωμη TFT οθόνη, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, cornering lights που ανάβουν ανάλογα με την κλίση της μοτοσυκλέτας, φώτα LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ενώ τα θερμαινόμενα γκρίπ και η θερμαινόμενη σέλα φροντίζουν να κρατούν ζεστούς τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη. Το σύστημα μέτρησης της αδράνειας που χρησιμοποιείται, έχει δώσει την δυνατότητα στην Tiger 1200 να εφοδιαστεί με cornering ABS και βοηθάει στη ρύθμιση της λειτουργίας του traction control.

Το ride-by-wire γκάζι δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ έξι χαρτογραφήσεων, ενώ υπάρχει και mode για οδήγηση στο χώμα, που απενεργοποιεί τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Θα είναι διαθέσιμο σε έξι εκδόσεις, δυο με ασφάλτινο προσανατολισμό και τέσσερις με χωμάτινο.