net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Ural παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση για το 2013. Πρόκειται για το εικονιζόμενο μοντέλο με το όνομα Sunset.

Η Sunset είναι βαμμένη σε μαύρο-πορτοκαλί χρώμα και είναι εξοπλισμένη για μεγάλες και περιπετειώδεις διαδρομές.

Νέα ειδική έκδοση Ural Sunset

Η Ural παρουσίασε μια νέα έκδοση για το 2013, με το όνομα Sunset. Η Sunset παράγεται σε περιορισμένο αριθμό και διαθέτει ρετρό αισθητική και sidecar, όπως τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας.

 

Στην ίδια λογική προηγούμενων ειδικών εκδόσεων των μοτοσικλετών της Ural, όπως οι Pustinja, Red October και Vorona, η Sunset έχει παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στους Ευρωπαίους ντίλερ.

Το όνομά της μόνο τυχαίο δεν είναι. Η Sunset είναι βαμμένη σε μαύρο ματ και πορτοκαλί, θυμίζοντας το ηλιοβασίλεμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, «η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα, για να θυμίζει τα σκούρα σύννεφα που πλησιάζουν μαζί με τον βραδινό ουρανό. Και οι πορτοκαλί πινελιές είναι το ίδιο έντονες με την εικόνα που αφήνει ο ήλιος, όσο βυθίζεται στον ορίζοντα». Ποιητικό, αν μη τι άλλο!

Η μοτοσικλέτα, όμως, δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ποιητές, αλλά και σε αναβάτες με πιο… περιπετειώδεις ευαισθησίες. Το πλαίσιο έρχεται από Retro μοντέλο της εταιρείας και οι τροχοί έχουν διάμετρο 18 ιντσών. Το sidecar έχει απογυμνωθεί από τον περιττό εξοπλισμό, ώστε να μειωθεί το βάρος και το ζύγισμα της μοτοσικλέτας φέρνει εξαιρετικά χαμηλά το κέντρο βάρους, ώστε να διατηρεί την ισορροπία της ακόμη και σε κακοτράχαλα μονοπάτια.

Φυσικά, η Sunset έχει στη διάθεσή της και μια πλούσια γκάμα από αξεσουάρ. Η πώλησή της έχει ξεκινήσει, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για ένα από τα 25 διαθέσιμα μοντέλα, καλά θα κάνει να βιαστεί!

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ