Yψηλότερων προδιαγραφών πιρούνι της Showa

Πολλά εξαρτήματα έχουν βαφτεί μαύρα.

Δυο δίσκοι με δαγκάνες της Brembo

Triumph Bonneville Bobber Black

H Triumph παρουσίασε στη Μάλαγα της Ισπανίας τη νέα έκδοση της οικογένειας των Bonneville, την Black η οποία πέρα από το χρώμα έχει και βελτιωμένα περιφερειακά.

Η έκδοση Black θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο μεταλλικό χρώμα ή μαύρο ματ με τις τιμές της για την Αγγλία να είναι περίπου 1200 ευρώ πάνω από τη στάνταρ έκδοση της Bobber. Όμως, πέρα από το χρώμα, έχει αλλαγές και βελτιώσεις στα περιφερειακά και τον εξοπλισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο μονός εμπρός δίσκος με τη δαγκάνα της Nissin της βασικής έκδοσης, έχει δώσει τη θέση του σε δύο δίσκους με δαγκάνες της Brembo, ενώ διαθέτει cruise control, που ελέγχεται από ένα μόνο κουμπί, και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Το πιρούνι της Showa είναι υψηλότερων προδιαγραφών και σημαντικά μεγαλύτερης διαμέτρου (47 χιλιοστά από 41 της στάνταρ Bobber) και καταλήγει σε μικρότερο εμπρός τροχό 16 ιντσών, αντί για 19.

Τέλος, πολλά εξαρτήματα, όπως τα φαλτσοκομμένα τελικά της εξάτμισης, το τιμόνι, τα κέντρα των τροχών, τα καπάκια του κινητήρα και η βάση της σέλας, έχουν βαφτεί μαύρα, ώστε να τονιστεί και να γίνει ακόμα πιο επιθετική η μυώδης εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Δεν έχουν γίνει αλλαγές στα μηχανικά μέρη του 1200άρη κινητήρα, ο οποίος διαθέτει δυο χαρτογραφήσεις Road και Rain, ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται traction control, ABS και θερμαινόμενα γκρίπς.