net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Moto Morini Scrambler 1200 Purple Rain είναι μια νέα έκδοση σε νέο χρωματισμό, με μια μεγάλη λίστα έξτρα αξεσουάρ να το συνοδεύει.

Νέα έκδοση Moto Morini Scrambler 1200 Purple Rain

Mια νέα έκδοση του Scrambler 1200 παρουσίασε η Moto Morini. Η νέα έκδοση ονομάζεται Purple Rain και συνοδεύεται από αξεσουάρ όχι μόνο για τη μοτοσικλέτα, αλλά και τον αναβάτη.

 

Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης – όπως, άλλωστε, φανερώνει και το όνομά της – είναι το μοβ χρώμα. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό, αφού η μοτοσικλέτα έχει πάνω της αρκετά έξτρα αξεσουάρ, όπως καπάκι για το συμπλέκτη, δερμάτινες βαλίτσες, προστατευτική σχάρα για τον προβολέα και άλλα χρωμιωμένα μικροπράγματα.

Παραπονεμένος δε μένει ούτε ο αναβάτης, ο οποίος, με την αγορά της έκδοσης Purple Rain εξασφαλίζει και ρούχα για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων, στο πακέτο που δικαιούται περιλαμβάνεται τσάντα πλάτης, αδιάβροχο μπουφάν, ένα πουλόβερ και ένα παντελόνι.

Η τιμή της έκδοσης Purple Rain του Moto Morini Scrambler 1200 είναι περίπου 10.000 ευρώ, με την αξία των έξτρα αξεσουάρ να ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ