net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαθέσιμα τα ATV της Dinli με το πρωτοποριακό σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Συστήματος Διεύθυνσης EPS (Electronic Power Steering).

Νέα μοντέλα Dinli με Electric Power Steering

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων ATV 4x4 EFI μοντέλων της Dinli με EPS (Electric Power Steering).

 
To πρωτοποριακό σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Συστήματος Διεύθυνσης EPS (Electric Power Steering) της Dinli, χαρίζει στο ATV απλούς και γρήγορους χειρισμούς για άνετη και ασφαλή οδήγηση ακόμα και στα πιο δύσκολα και κακοτράχαλα εδάφη.

Επιπροσθέτως, διαθέτει σταδιακή απενεργοποίηση αναλόγως την ταχύτητα καθώς και ειδικό σχεδιασμό ασφαλείας, ώστε σε περίπτωση απρόσμενης βλάβης, οι αναβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους με το EPS απενεργοποιημένο.

Επίσης τα νέα 4-βάλβιδα DOHC υγρόψυκτα μηχανικά σύνολα EFI (Electronic Fuel Injection) 600cc και 800cc δίνουν έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση, μέσω του νέου συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικού ψεκασμού, από τη SIEMENS VDO.

Τέλο, όλα τα μοντέλα με EFI και EPS, για την Ελληνική αγορά, θα εφοδιάζονται με ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών και 26αρια ελαστικά, ανεβάζοντας στα 320 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος, και εκτοξεύοντας τη δυνατότητα προσπέλασης και των πιο δύσκολων εμποδίων!

Περισσότερα στους επίσημους αντιπροσώπους και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην ιστοσελίδα www.DinliAtv.gr, Buggy Motors, 210-2837530

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ