Οι νέες CVO Harley-Davidson

Οι νέες CVO Harley-Davidson

Οι νέες CVO Harley-Davidson

Νέες CVO από τη Harley-Davidson

H εταιρεία Harley-Davidson παρουσίασε 3 νέα CVO με κινητήρες 1923 κ.εκ, 2 νέες μαύρες special εκδόσεις και 2 επετειακά μοντέλα.

Όπως φαίνεται, η Harley-Davidson αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εικόνα της, καλωσορίζοντας αρχικά νέους κινητήρες με νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Έτσι, το τμήμα Custom της Harley για το 2018 δημιούργησε 3 νέα CVO, που θα ξεσηκώσουν την αγορά. Τα 3 νέα μοντέλα θα είναι τα CVO Street Glide, CVO Road Glide και CVO Limited.

Οι νέες μοτοσυκλέτες θα τροφοδοτούνται από έναν νέο κινητήρα «117», ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κι ισχυρότερος κινητήρας της Harley μέχρι σήμερα. Ο νέος «117» έχει χωρητικότητα 1.923 κ.εκ. και 16.5 κιλά ροπής. Επιπλέον, ο κινητήρας είναι διπλής ψύξης σε όλα τα μοντέλα, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τόσο νερό όσο και λάδι για διατηρήσει τη θερμοκρασία της εκάστοτε μοτοσυκλέτας.

Αλλαγές υπάρχουν, επίσης, και στην εμφάνιση. Τα νέα CVO διαθέτουν πιο σκούρες αποχρώσεις και έχουν πιο "επιθετικό" σχεδιασμό. Μικρότερες αλλαγές παρατηρούνται μεμονωμένα  στα μοντέλα, όπως ο χρωματισμός των εσωτερικών φέρινγκ, νέοι τροχοί (συμπεριλαμβανομένου ενός 21 ιντσών για το Road Glide) και νέες εξατμίσεις.

Τοποθετήθηκε, επίσης, ένα νέο στερεοφωνικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός ηχείου 900w στο CVO Street Glide. Ο αναβάτης έχει, επίσης, τη δυνατότητα να συνδέσει ακουστικά Bluetooth με το στερεοφωνικό, αντικαθιστώντας το παλιό καλωδιακό σύστημα.

Η Harley-Davidson παρουσίασε και τα 2 νέα special CVO και τις επετειακές εκδόσεις: το Street Glide Special, το Road Glide Special και τα ειδικά μοντέλα Street Glide και Ultra Limited για την 115η επέτειο της Harley. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν κινητήρα «107», αλλά στα Street Glide Special και Road Glide Special ο κινητήρας είναι σε μαύρη απόχρωση. Οι επετειακές εκδόσεις διατηρούν την ίδια εμφάνιση, απλά με νέα γραφικά και λογότυπα της 115ης επετείου.