Vespa GTS RTS 2019

Την νέα γκάμα GTS RST παρουσίασε η Piaggio για το 2019, οι οποίες είναι οι ισχυρότερες Vespa που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Δείτε περισσότερα εδώ…

Η Vespa με επίσημο δελτίο τύπου της, προέβη στην παρουσίαση της νέας γκάμας GTS RTS για το 2019. Η νέα γκάμα είναι σημαντικά ανανεωμένη, με νέο εξοπλισμό και φέρει και τον κινητήρα 300 hpe, ο οποίος με απόδοση 23 ίππων είναι ο ισχυρότερος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Vespa. H νέα γκάμα για το 2019 περιλαμβάνει 5 εκδόσεις: Τις GTS, GTS Touring, GTS Super, GTS Supersport και την GTS SuperTech , η οποία εξοπλίζεται με οθόνη TFT δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone, μέσω του συστήματος VESPA MIA.

Σχεδιαστικά, το μοντέλο ανανεώνεται στο εμπρός μέρος, με αλλαγές στην ποδιά και την «γραβάτα», ενώ αλλάζουν επίσης στοιχεία όπως το τιμόνι, οι καθρέφτες, οι γρίλιες και το έμβλημα Vespa στο εμπρός φτερό. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Νέα είναι  η σέλα του μοντέλου για βελτιωμένη άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη, ενώ ο χώρος κάτω από την σέλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 κράνη demi jet. Στο ντουλαπάκι της ποδιάς, υπάρχει παροχή ρεύματος USB για ηλεκτρονικές συσκευές.



Οι δύο κινητήρες, 125 και 300 κυβικών, αποδίδουν 12,2 και 23 ίππους αντίστοιχα. Ο κινητήρας 300 hpe είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας που έχει τοποθετηθεί σε Vespa μέχρι στιγμής, με πολλές βελτιώσεις στα «σωθικά» του και την μετάδοση CVT. O κινητήρας των 125 κυβικών είναι η γνωστή μονάδα iGet με 4 βαλβίδες και υγρόψυξη, εξοπλισμένος με σύστημα start-stop για μείωση της κατανάλωσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο VESPA MIA, με το οποίο εξοπλίζεται η νέα GTS Super Tech. Το σύστημα επιτρέπι την διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, την διαχείριση μουσικής και απεικόνιση πλοήγησης, σε συνεργασία με την TFT οθόνη του scooter και ένα ειδικά σχεδιασμένο Jet κράνος για την GTS SuperTech, που περιλαμβάνει ενσωματωμένα ακουστικά και ενδοεπικοινωνία Bluetooth.



Τα νέα Vespa GTS RTS θα γίνουν διαθέσιμα στις εξής ενδεικτικές τιμές:
Vespa GTS RST19 125: 3.840 ευρώ
VespaGTSRST19 125 Super: 4.030 ευρώ
VespaGTSRST19 300 Hpe: 4.470 ευρώ
Vespa GTS RST19 300 Hpe Super: 4.830 ευρώ
Οι υπόλοιπες εκδόσεις αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες του 2019.