Έρχεται ένα «Neo Sports Café» από τη Honda.

Nέο Cafe Racer από τη Honda

Η Honda ανακοίνωσε την άφιξη ενός νέου μοντέλου στο «Milan Motor Show», παρουσιάζοντας το «Project NSC».

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας έγινε από την ιαπωνική εταιρεία με ένα video-teaser. Προς το παρόν το όνομα του μοντέλου είναι το «Neo Sports Café», χωρίς να διευκρινίζεται και να αποκαλύπτεται τίποτα άλλο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Honda αποσκοπεί στο να εξάψει τη φαντασία του κοινού μέχρι την έκθεση της Eicma 2017, όπου και θα γίνει το ντεμπούτο της μοτοσυκλέτας.

Τι ακριβώς, όμως, περιμένουμε να δούμε; Η ερώτηση αυτή θα λάβει απάντηση στις 6 Νοεμβρίου. Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν ακούει το όνομα του μοντέλου, είναι ένα νέο Café Racer θα μπει στην οικογένεια της Honda. Με τη βοήθεια του βίντεο καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για μια γυμνή μοτοσυκλέτα, που συνδυάζει την κομψότητα με το σπορ χαρακτήρα.

Δυστυχώς, μόνο το μπροστινό μέρος του NSC είναι ευδιάκριτο και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία που να αναφέρεται στη συνολική του εμφάνιση. Πιθανότατα θα δούμε ένα σύγχρονο κλασικό μοντέλο με στοιχεία ιαπωνικής δεξιοτεχνίας.