Μοντέρνο και δυναμικό

Μεγάλοι διακόπτες με κρυφό φωτισμό

LED φώτα θέσης

Σέλα εργονομικής σχεδίασης από υλικό υψηλής αντοχής

Ευανάγνωστη πλήρως ψηφιακή οθόνη

Νέο Daytona R 250

Ένα πραγματικό διαμάντι κυκλοφορεί μέσα από το δίκτυο της Daytona.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Daytona παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο naked R-250 με τεχνικές προδιαγραφές εξοπλισμός που δύσκολα βρίσκουμε ακόμη και σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερης κατηγορίας και τιμής. Η αιχμηρή σχεδίαση και οι έντονες δυναμικές γραμμές του θα στοιχειώσουν τα όνειρα όσων αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 249 κυβικών είναι τετράχρονος υδρόψυκτος με τέσσερις βαλβίδες και αποδίδει 25 ίππους, ενώ έχει σχεδιαστεί με στόχο τις μειωμένες εσωτερικές τριβές για μικρότερη κατανάλωση και καλύτερη επιτάχυνση.  Το πλαίσιό του είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο μέσω ενός ρυθμιζόμενου πίσω αμορτισέρ, ενώ μπροστά υπάρχει ανεστραμμένο πιρούνι.

Τεχνολογίας LED είναι το πίσω φωτιστικό σώμα, τα φλας και τα φώτα θέσης, ενώ τον εντυπωσιακό εξοπλισμό συμπληρώνουν οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες, οι ρυθμιζόμενες μανέτες, τα χειριστήρια με τους μεγάλους διακόπτες και τον κρυφό φωτισμό και τέλος η ευανάγνωστη πλήρως ψηφιακή οθόνη. Τα φρένα του αποτελούνται δίσκους 260 και 200 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα με την μονάδα ABS 9.1M της BOSCH να είναι στάνταρ.  Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.195 ευρώ.