Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Αυτό είναι το νέο Daytona V310

Νέο Daytona V310 – Πληροφορίες και τιμή

Έρχεται και στην Ελλάδα το Daytona V310: Δείτε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό αλλά και ποια θα είναι η τιμή του.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Daytona δημοσίευσε την προσθήκη στην γκάμα για την ελληνική αγορά, του νέου V310 ανακοινώνοντας έτσι την διάθεσή του στην ελληνική αγορά. Αλλη μια μοτοσυκλέτα που η Daytona παρουσιάζει σε συνεργασία με την Zontes και αυτή την φορά, κινείται στα cruiser στυλιστικά μονοπάτια.

Η νέα Daytona V310 φέρει μια power cruiser εμφάνιση, με την σέλα του αναβάτη τοποθετημένη προς τα πίσω, ένα φαρδύ και ψηλό τιμόνι και μια «εμπροσθοβαρή» εμφάνιση. Τα γνωστά αιχμηρά σχεδιαστικά στοιχεία της Zontes είναι πανταχού παρόντα στην V310: Δείτε για παράδειγμα το εμπρός φανάρι, τις ζάντες, το ψαλίδι  και την εξάτμιση που βρίσκεται κεντρικά τοποθετημένη και… ίσα που φαίνεται, κάτω από την βάση του ψαλιδιού.

Το μοντέλο είναι διθέσιο όμως το «βάρος» ρίχνεται κυρίως στον αναβάτη, ο οποίος έχει στην διάθεσή του μια αρκετά μεγάλη (όπως βλέπουμε τουλάχιστον) σέλα, ωστόσο μια μικρή πλάτη διακρίνεται πίσω από το σελάκι του συνεπιβάτη. Στην περιοχή των οργάνων είναι ευδιάκριτη μια οθόνη TFT, η οποία θα απεικονίζει και τις –έγχρωμες- ενδείξεις.

Και στο V310 χρησιμοποιείται ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 310 κ.εκ. της Zontes που θα αποδίδει 35 ίππους και 3 kgm ροπής. Ο κινητήρας φέρει συμπλέκτη ολίσθησης και 2 riding modes, τις eco και sport. Η Daytona ανακοινώνει τιμή κατανάλωσης 3,5 λίτρων στα 100 χιλιόμετρα.

Η μοτοσυκλέτα φέρει επίσης ρυθμιζόμενα μαρσπιέ από αλουμίνιο, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε 3 θέσεις. Ακόμα, ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του μια διπλή (!) θύρα ρεύματος USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροφοδοσία και φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών και βρίσκεται στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας.

Η τιμή της Daytona V310 έχει ανακοινωθεί στα 4.195 ευρώ, ενώ προς το παρόν έχει ανακοινωθεί η διάθεσή του σε 3 διαφορετικά χρώματα: Μαύρο, Λευκό και έντονο κίτρινο.