Η νέα Ducati Scrambler Icon του 2019.

Η νέα Ducati Scrambler Icon του 2019.

Η νέα Ducati Scrambler Icon του 2019.

Η νέα Ducati Scrambler Icon του 2019.

Νέο Ducati Scrambler Icon

Φρεσκάρισμα στα σημεία δέχεται το επιτυχημένο lifestyle μοντέλο της Ducati. Τι αλλάζει σε αυτό;

Μετά από το κατάλληλο teasing που έλαβε χώρα προ ολίγων ημερών, η Ducati αποκάλυψε και επίσημα το νέο Scrambler Icon για το 2019. Το μοντέλο που καθόρισε την βάση πάνω στην οποία χτίστηκε η γκάμα του brand φρεσκάρεται σε διάφορα σημεία, με στόχο να ανανεώσει την ταυτότητά του.


Στον τομέα της εμφάνισης, το μοντέλο φέρνει νέα αλουμινένια καλύμματα στο ρεζερβουάρ, που εναρμονίζονται με τις σχεδιαστικές γραμμές του τελευταίου. Ακόμη, ο κινητήρας είναι βαμμένος σε μαύρο χρώμα και φέρει «βουρτσισμένο» φινίρισμα στα πτερύργαι ψύξης των κεφαλών, ενώ ανανεωμένο Look έχουν και οι ζάντες.

Ο πίνακας οργάνων είναι νέος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και πλέον φέρει ένδειξη στάθμης καυσίμου. Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα ημέρας DRL και τα φλας που απενεργοποιούνται αυτόματα. Οι διακόπτες έχουν επίσης αλλάξει στις χειρολαβές, με την εταιρεία να δηλώνει ότι έτσι ο χειρισμός των μενού της οθόνης LCD.



Το μοντέλο εξοπλίζεται με μια νέα σέλα επίπεδου σχήματος, που σε συνδυασμό με το ψηλό τιμόνι μεταβάλλουν την θέση οδήγησης με στόχο την μεγαλύτερη άνεση του αναβάτη. Ανανεώνονται επίσης οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενώ για πρώτη φορά στην κατηγορία θα χρησιμοποιηθεί Cornering ABS από την Bosch. Ο συμπλέκτης θα είναι υδραυλικός και αποκτά επίσης ρυθμιζόμενη μανέτα.



Τέλος, το μοντέλο υποστηρίζει την πλατφόρμα Ducati Multimedia System, με το οποίο και σε συνδυασμό με κινητό τηλέφωνο, ο αναβάτης μπορεί να απαντά σε κλήσεις και να ακούει την αγαπημένη του μουσική, αλλά και να συνομιλεί με τον συνεπιβάτη του.

Το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο από τον Νοέμβριο.