Η σχεδίασή του θυμίζει το SC100 του 1958

Η επαγγελματική έκδοση διαθέτει καλάθι μπροστά, τροχούς 14 ιντσών και μεγάλη σχάρα πίσω.

Αερόψυκτος κινητήρας και ταμπούρα εμπρός και πίσω

Νέο Honda Super Cub

Η Honda παρουσίασε τα ανανεωμένα Super Cub 110 και Super Cub 50 γιορτάζοντας ταυτόχρονα το γεγονός ότι η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια κομμάτια.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το νούμερο είναι εντυπωσιακό και το καθιστά το πιο επιτυχημένο δίτροχο που κατασκευάστηκε ποτέ. Η νέα έκδοση του Super Cub είναι πλήρως ανασχεδιασμένη και θυμίζει το αρχικό μοντέλο του 1958. Εξωτερικά, τόσο η έκδοση των 50, όσο και των 110 κυβικών είναι πανομοιότυπες, ενώ θα υπάρχουν και οι επαγγελματικές εκδόσεις «Pro» με καλάθι μπροστά, μικρότερους τροχούς (14 ιντσών) και μεγάλη σχάρα πίσω.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν νέα όργανα, προβολείς τεχνολογίας LED, αλλά στα υπόλοιπα μέρη η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι πιο συμβατική με τους κινητήρες των 49 και 109 κυβικών να είναι αερόψυκτοι και στα φρένα να χρησιμοποιούνται ταμπούρα εμπρός και πίσω. Πλέον κατασκευάζονται σε 16 εργοστάσια σε 15 διαφορετικές χώρες.

Αναμένεται να είναι σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Honda στην έκθεση του Τόκιο και να πλαισιώνεται από μια πιο χωμάτινη έκδοση με την ονομασία Cross Cub, αλλά και δυο πρωτότυπα μοντέλα, ένα ηλεκτρικό και ένα με βενζινοκινητήρα 125 κυβικών.