Η νέα Husqvarna FS 450 2021

Husqvarna FS 450 2021

Νέο Husqvarna FS 450 2021: Παρουσιάστηκε

Αποκαλύφθηκε η πιο πρόσφατη εκδοχή της αγωνιστικής Supermoto της Husqvarna, FS 450, με αρκετές αλλαγές για το 2021. Δείτε περισσότερα.

Η Husqvarna FS 450 παρουσιάστηκε και επισήμως, για το 2021. Το νέο μοντέλο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας supermoto έχει αρκετές αλλαγές σε πολλά σημεία της έτσι ώστε να γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική. Ας δούμε αναλυτικά.
 
Ο κινητήρας των 450 κυβικών εκατοστών παραμένει ένας από τους μονοκύλινδρους με την καλύτερη σχέση βάρους/ισχύος στον κόσμο, αφού η εταιρεία ανακοινώνει ότι αποδίδει 63 ίππους ζυγίζοντας μόνο 27,3 κιλά. Ο κινητήρας φέρει σύστημα ηλεκτρικής εκκινήσεως και κιβώτιο 5 ταχυτήτων της Pankl, ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα Launch Control για τις βέλτιστες εκκινήσεις.
 
Η μοτοσυκλέτα έχει μεταξόνιο κοντύτερο κατά 7 χιλιοστά για αύξηση της απόδοσης στις στροφές, ενώ οι αναρτήσεις έχουν νέες ρυθμίσεις. Στο πιρούνι WP XACT, χρησιμοποιείται μια νέα μεσαία βαλβίδα, ενώ ο εμπρόσθιος άξονας έχει διάμετρο 22 χιλιοστών για καλύτερη απόκριση του πιρουνιού. Στο αμορτισέρ, που επίσης είναι της σειράς XACT, οι τσιμούχες του μοχλικού είναι νέες για μικρότερη τριβή. Το υποπλαίσιο εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για μείωση του βάρους.
 
Το FS 450 εξοπλίζεται με τροχούς της Alpina, διαμέτρου 16,5 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι από την Bridgestone. Στα φρένα, η Brembo παρέχει τα εξαρτήματα του συστήματος, με δίσκο 310 χιλιοστών εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα και δίσκο 220 χιλιοστών με δαγκάνα ενός εμβόλου πίσω. Ο υδραυλικός συμπλέκτης προέρχεται από την Magura. Τέλος, η μοτοσυκλέτα έχει ένα νέο κάλυμμα σέλας με νέα υφή, για καλύτερη αίσθηση και έλεγχο της μοτοσυκλέτας αλλά και ανανεωμένη εμφάνιση.
 
Η Husqvarna FS 450 2021 θα γίνει διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.