Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα το νέο Superduke GT της ΚΤΜ.

Νέο ΚΤΜ 1290 Superduke GT

Σε δοκιμές εθεάθη η μοτοσυκλέτα που φέρεται ως το νέο KTM 1290 Superduke GT για το 2019. Δείτε περισσότερα…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του KTM 1290 Superduke, στην δημοσιότητα βγήκαν φωτογραφίες από την μοτοσυκλέτα που κατά πάσα πιθανότητα, αποτελεί την νέα KTM 1290 Superduke GT. Όπως και για το «γυμνό» μοντέλο, οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης σε καίρια σημεία του μοντέλου, όπως φαίνεται σε αυτή την εικόνα από το Motorcycle News.

Αρχικά, βλέπουμε ένα νέο φωτιστικό σώμα εμπρός, ενώ νέα είναι και η ζελατίνα και, από ότι φαίνεται, τα πλευρικά πλαστικά. Όλα αυτά πιθανότατα θα συμβάλλουν σε μία καλύτερη ανεμοκάλυψη για τον αναβάτη, ένα σημαντικό προσόν που βελτιώνει τις τουριστικές δυνατότητες του Grand Tourer μοντέλου.

Επιπλέον, στο μπροστά μέρος του πλαισίου φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες σωληνώσεις, σαν προστατευτικά «κάγκελα», μια προσθήκη που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει και στην τελική μορφή του μοντέλου. Η νέα GT αναμένεται να εξοπλιστεί με την χαρακτηριστική, μεγάλη TFT οθόνη των νέων ΚΤΜ μοντέλων στα όργανα, ειδική βάση γ ια τοποθέτηση εξωτερικού συστήματος πλοήγησης, ενώ ο κινητήρας των 1.301 κ.εκ. θα έχει τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να περνά τις Euro 5 προδιαγραφές.

Σίγουρα περιμένουμε και περισσότερα, ενώ πηγές από τον Βρετανικό τύπο δηλώνουν ότι η μοτοσυκλέτα θα εμφανιστεί στο τέλος του 2018, ως μοντέλο παραγωγής για το επόμενο έτος.