Νέο KTM 690 Enduro R;

Μια ακόμη online διαρροή που αποκαλύπτει το νέο μονοκύλινδρο enduro της ΚΤΜ για το 2019! Δείτε περισσότερα…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Καθώς το Euro 4 είχε αναγκάσει την KTM να εξάγει το 690 Enduro από τους καταλόγους της, η εταιρεία είχε μείνει χωρίς ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και αγαπητό μοντέλο χώματος. Φαίνεται όμως ότι αυτό αλλάζει, καθώς μια φωτογραφία καταλόγου καταδεικνύει, πως η ΚΤΜ επαναφέρει το 690 Enduro στην γκάμα της.

Πρόκειται για μια διαρροή, σαν και αυτή που μας κατέδειξε το 790 Adventure R πριν λίγα 24ωρα και συνοδεύεται επίσης, από τεχνικά στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, ολοκαίνουργια θα είναι το πλαίσιο και ο κινητήρας του μοντέλου, για το οποίο δηλώνεται κιόλας ότι θα έχει «μειωμένους κραδασμούς».

Ακόμη, στα χαρακτηριστικά αναφέρεται η χρήση της ανάρτησης WP XPlor με 250 χιλιοστά διαδρομής, αλλά και η ύπαρξη cornering-offroad ABS, traction control με ρυθμίσεις και Quickshifter για το κιβώτιο ταχυτήτων. Παράλληλα, γίνεται λόγος για 2 διαφορετικά riding modes (street-δρόμος και offroad), τα οποία θα επιλέγονται μέσω πλήκτρου.

Αναφέρεται ακόμη, ότι το μοντέλο θα είναι συμβατό για κατόχους διπλώματος Α2 (άρα δηλαδή, θα αποδίδει αυστηρά μέχρι 48 ίππους), ενώ αν εμπιστευτούμε τον πίνακα στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας, θα παρουσιαστεί στις αγορές τον Ιανουάριο. Περιμένουμε και περισσότερα…