Λεπτή και μίνιμαλ ουρά

Honda Neo Sports Cafe

Με ένα δεύτερο teaser video, η Honda δίνει λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το καινούργια της Neo Sports Cafe. Μια γυμνή σύγχρονη μοτοσυκλέτα με ρετρό αισθητική.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Είναι πλέον σίγουρο ότι θα το δούμε στην έκθεση του Μιλάνο και στο καινούργιο βιντεάκι μπορούμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες και μέρος της σιλουέτα του νέου café racer μοντέλου, έστω και στο σκοτάδι. Η ουρά του είναι λεπτή και μίνιμαλ και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι η βάση πινακίδας στηρίζεται στο ψαλίδι και εκτελεί χρέη πίσω φτερού. Διακρίνεται επίσης ο στρογγυλός προβολέας, που λογικά θα είναι τεχνολογίας LED, ενώ πολλές λεπτομέρειες από αλουμίνιο, θα φροντίζουν να δίνουν την απαραίτητη ρετρό πινελιά, για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του είδους.

Το βίντεο αφήνει να εννοηθεί ότι ο κινητήρας του θα είναι τετρακύλινδρος και η εξάτμιση θα έχει ένα τελικό που θα βγαίνει χαμηλά στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας ώστε να μην κρύβει καθόλου τον εκτεθειμένο πίσω τροχό μιας και το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο. Στις 6 Νοεμβρίου θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.