Αιχμηρή σχεδίαση που παραπέμπει στα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Tριπλό εμπρός φωτιστικό σώμα

Αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη ανάμεσά τους.

Κάτω από τη σέλα χωράνε δυο full face κράνη.

Smart Key

Νέο Yamaha X-MAX 125

Η Yamaha συμπληρώνει την οικογένεια των X-MAX με την μικρότερη έκδοση των 125 κυβικών. Το X-MAX 300 έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στη χώρα μας και η νέα έκδοση αναμένεται με ανυπομονησία.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Όλα τα πλαστικά είναι καινούργια και το τριπλό φωτιστικό σώμα εμπρός φροντίζει για την αγριεμένη εμφάνιση και την ομοιότητα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των X-MAX. Ο φωτιζόμενος χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δυο full face κράνη, ενώ στη ποδιά υπάρχουν δυο ντουλαπάκια, με το ένα να διαθέτει παροχή ρεύματος 12v και να κλειδώνει. Η σέλα διαθέτει στήριξη για την πλάτη του αναβάτη και φαίνεται άνετη και με αρκετό αφρώδες, ώστε να μην προβληματίζει ανεξάρτητα από τη διάρκεια της μετακίνησης. Η μεγάλη ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη και θα προστατεύσει από τα στοιχεία της φύσης, ανεξάρτητα από το ύψος του αναβάτη.

Τα όργανα αποτελούνται από αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει μια ψηφιακή οθόνη και ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει τις πληροφορίες που θα προβάλλονται εκεί, από ένα κουμπί στα δεξιά του τιμονιού. Είναι εξοπλισμένο με Smart Key και από τον κεντρικό διακόπτη ανοίγει η τάπα της βενζίνης, που βρίσκεται στο κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, η σέλα και το αριστερό ντουλαπάκι. Ο υδρόψυκτος κινητήρας των 125 κυβικών πληροί τις Euro4 προδιαγραφές και υπάρχει Traction Control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί. Οι τροχοί του είναι 15 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα και φιλοξενούν δίσκους 245 και 267 χιλιοστών, οι οποίοι συνδυάζονται με ABS και δεν θα έχουν πρόβλημα να ακινητοποιήσουν τα 175 γεμάτα κιλά του scooter.

Η τιμή του στην Ιταλία είναι 5.050 ευρώ, που μπορεί να είναι πολλά, αλλά είναι το καλύτερα εξοπλισμένο της κατηγορίας. Αναμένουμε την άφιξη του επί ελληνικού εδάφους για περισσότερες λεπτομέρειες.