Βοηθάει στο να αποφεύγονται οι σούζες, λέει ο Iannone.

Νέο αεροδυναμικό φαίρινγκ

Οι αναβάτες της Suzuki, Andrea Iannone και Alex Rins, δοκίμασαν ένα νέο αεροδυναμικό φαίρινγκ στα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα στο Motegi.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Ο Rins δοκίμασε το νέο φαίρινγκ στο πρώτο session ελεύθερων δοκιμαστικών το πρωί, ενώ ο ομόσταυλός του, το δοκίμασε στο απογευματινό. Και οι δυο αναβάτες τερμάτισαν μέσα στην πρώτη 10άδα με τον Iannone να σημειώνει τον έβδομο καλύτερο χρόνο και τον Rins τον δέκατο. Αυτό είναι το δεύτερο αεροδυναμικό φαίρινγκ που δοκιμάζει η Suzuki φέτος και θυμίζει το σχεδιασμό που έχουν υιοθετήσει οι Ducati και Aprilia στους τελευταίους αγώνες, με δυο πτερύγια πάνω από τον εμπρός τροχό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Iannone: «Το νέο φαίρινγκ σίγουρα βοηθάει πολύ στο να αποφεύγονται οι σούζες. Πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον γιατί όλοι φέτος έχουν δουλέψει σε αυτό τον τομέα. Χαίρομαι που η Suzuki έφερε εδώ τα νέα εξαρτήματα. Είμαι ευχαριστημένος με τη σημερινή μου απόδοση, ήταν από τις καλύτερες Παρασκευές για εμάς και είχα πολύ καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα. Το απόγευμα βελτίωσα τον ρυθμό και τους χρόνους μου και ήμουν μέσα στη 10άδα καθ`όλη τη διάρκεια των δοκιμαστικών. Έχουμε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο