Νέο ρεκόρ για τον κινητήρα Moto2 της Triumph

Ποια είναι η μοναδική επίδοση που πέτυχαν οι μοτοσυκλέτες της Moto2, φορώντας το νέο μηχανικό σύνολο της Βρετανικής εταιρείας; Δείτε περισσότερα…

Το τριήμερο από 23 έως 25 Νοεμβρίου, η Triumph συμμετείχε στην τελική δοκιμή του 2018 στην πίστα της Jerez, με τις αγωνιστικές ομάδες Moto2 του 2019 να δοκιμάζουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, δύο συμμετέχουσες στην κατηγορία Moto2 ομάδες για το 2019, οδηγώντας διαφορετικές μοτοσυκλέτες που διαθέτουν τον νέο αγωνιστικό κινητήρα Triumph triple 765κ.εκ., ολοκλήρωσαν δοκιμαστικούς γύρους εντός 1 λεπτού και 41 δευτερολέπτων (1.41.890) που είναι ο ταχύτερος γύρος που έχει καταγραφεί στην πίστα της Jerez. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα που αποτελεί ορόσημο, αφού επετεύχθη την πρώτη φορά που οι αγωνιζόμενοι οδήγησαν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της σεζόν 2019, στη νέα τους διαμόρφωση.

Την Κυριακή, είχε προβλεφθεί ότι οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν ακόμη πιο γρήγορα, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Όλες οι ομάδες αξιοποίησαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο για να κάνουν όσο το δυνατό περισσότερες δοκιμές και να προετοιμαστούν για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν του 2019, για την κατηγορία Moto2™.

Ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph αναφέρει: «Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το αποκορύφωμα 2 χρόνων σκληρής εργασίας πολλών εργαζομένων στην Triumph. Το να ακούμε όλες τις μοτοσυκλέτες ταυτόχρονα στην πίστα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Triumph. Έχουμε άμεση και εξαιρετικά θετική πληροφόρηση από τις αγωνιστικές ομάδες που συμμετείχαν στις δοκιμές της Jerez, καθώς προετοιμάζονται εντατικά για την σεζόν του 2019. Όλοι περιμένουμε τον αγώνα του Qatar!»