Το νέο τεύχος του Μοto Τρίτη

Η δοκιμή του νέου Υamaha Τ-ΜΑΧ SX

Η δοκιμή της Benneli TRK 502

Η δοκιμή της BMW K1600GTL

Η δοκιμή του Yamaha Τricity 155 ABS

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Στις σελίδες του νέου τεύχους Μοto Τρίτη, που κυκλοφορεί με πλούσια ύλη, διαβάστε: Δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο. 

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:
 
Δοκιμή: Nέο Υamaha Τ-ΜΑΧ SX
 
Το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των μεγάλων σπορ Scooter, ανανεώθηκε σε όλους τους τομείς με στόχο να παραμείνει στη κορυφή.
 
Δοκιμή: Benneli TRK 502
 
Φιλικό και προσιτό, το νέο μοντέλο της Benneli ήρθε για να συνδυάσει την ευκολία στην καθημερινή μετακίνηση με τη δυνατότητα για ταξίδια ακόμα και σε κατόχους διπλώματος Α2.
 
Δοκιμή: BMW K1600GTL
 
Η μοτοσυκλέτα που εκμηδενίζει τις μεγάλες αποστάσεις με πρωτόγνωρη άνεση και πολυτέλεια, που θυμίζει …. αυτοκίνητο μεγάλης κατηγορίας.

Δοκιμή: Yamaha Τricity 155 ABS

H νέα πρόταση της Yamaha που συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση, υψηλή ποιότητα κι οικονομία σε 3 τροχούς.
 
Διακοπές με μοτοσυκλέτα
 
Μέρος 1ο : Honda X-ADV, Suzuki SV650
 
Flat Track

Η πρώτη πίστα Flat track στην Ελλάδα είναι γεγονός. Παρευρεθήκαμε στο Clinic του Αμερικάνου Aaron Colton, οδηγήσαμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
 
Μοτοσυκλέτες που οδηγούνται με δίπλωμα Α2
 
Τι επιλογές έχει ένας νέος οδηγός για να μπει στο χώρο της μοτοσυκλέτας; 4 μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών πάνω από 300 κυβικά, με δυνατότητες που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.
 
Scooter με οικονομική κατανάλωση

Δυο κατηγορίες και 18 μοντέλα Scooter που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τι σημαίνει βενζινάδικο.
 
Μοτοσυκλέτες μέχρι 10.000 ευρώ
 
4 γυμνές μοτοσυκλέτες που κινούνται κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ, αλλά είναι ικανές να παρέχουν οδηγική απόλαυση εντός και εκτός πόλης.


…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών.