net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο εξώφυλλο του περιοδικού

Η δοκιμή της Kawasaki Ninja 650

Η παρουσίαση της Kymco AK550

Η δοκιμή της Suzuki GSX-S 750

Η δοκιμή της Honda X-ADV 750

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αποστολές, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

 
Στις σελίδες του τεύχους Μοto Τρίτη που κυκλοφορεί με πλούσια ύλη, διαβάστε: Δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:
 
Παρουσίαση: Kymco AK550

Οδηγούμε το νέο ΑΚ550 με το οποίο η Kymco στοχεύει κατευθείαν στην κορυφή της κατηγορίας. Τι καινοτομίες παρουσιάζει; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του έναντι του ανταγωνισμού;

Δοκιμή: Honda X-ADV 750

H Honda παρουσιάζει στο κοινό μια νέα κατηγορία μοτοσυκλέτας, που σκοπό έχει να σπάσει όλα τα κατεστημένα. Το νέο Χ-ADV μας εισάγει στην υβριδική λογική: scooter με adventure χαρακτήρα και μοτοσυκλέτα με ημιαυτόματη κίνηση.

Δοκιμή: Kawasaki Ninja 650

To Ninja 650 στην νέα του εκδοχή, είναι αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς. Συνδυάζει την σπορ οδηγική συμπεριφορά με την εύκολη καθημερινή μετακίνηση σε ένα προσιτό πακέτο.

Δοκιμή: Suzuki GSX-S 750

Όταν μιλάμε για naked μοτοσυκλέτες και Suzuki, τα πράγματα σοβαρεύουν. Με παρακαταθήκη την επιτυχημένη ονομασία GSX, κινητήρα 750 κυβικών και ηλεκτρονικά βοηθήματα, το GSX-S είναι σίγουρο ότι θα σας μαγέψει.

Superbikes

Aprilia RSV4RR, BMW S 1000RR, Ducati Panigale 1299, Honda CBR 1000RR, Kawasaki ZX-10R, MV Agusta F4, Suzuki GSX-R 1000, Yamaha YZF-R1. Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στις μοτοσικλέτες, που αποτελούν την επιτομή της τεχνολογίας και παραμένουν διακαής πόθος πολλών αναβατών. Για τα μάτια σας μόνο!
 
Παπιά έως 2.000 ευρώ

Όλες οι προτάσεις της αγοράς που θα σας γλιτώσουν από έξοδα και κοστίζουν κάτω από 2.000 ευρώ. Daelim Ace 110, Daytona Sprinter 125, Honda Astrea Grand 110, Kawasaki Athlete 125, Keeway Target 125, Kymco Visa R 110, Peugeot Vox 110, Sym Magic 125 SR, Yamaha Crypton 110.

Λεξικό για αρχάριους

Ανατρέξτε στο ειδικό εγχειρίδιο γνώσης για να μάθετε όσα δεν γνωρίζετε, αλλά και για να φρεσκάρετε όσα δεν θυμάστε!
 
…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών. 
 
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ