Tο εξώφυλλο του περιοδικού

Η δοκιμή της BMW R1200RT

Η δοκιμή της Moto Guzzi  

Η δοκιμή της Kawasaki Z650

Η δοκιμή του Kymco AK 550

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Kυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Στις σελίδες του τεύχους Μοto Τρίτη, που κυκλοφορεί σήμερα με πλούσια ύλη, διαβάστε: Δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο. 

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:
 
Δοκιμή: Kymco AK 550
 
Το πρότζεκτ της εταιρίας για sport scooter μεγάλου κυβισμού υλοποιήθηκε και εμείς δοκιμάζουμε τη ναυαρχίδα της εταιρίας, που ακούει στο όνομα ΑΚ 550.
 
Δοκιμή: Kawasaki Z650
 
Φιλικό, προσιτό, διασκεδαστικό και όλα αυτά σε συσκευασία Z. Το μικρό streetfighter κυκλοφορεί στους δρόμους,  χωρίς συμβιβασμούς.
 
Δοκιμή: BMW R1200RT
 
Όταν η άνεση συναντά την πολυτέλεια, η απόλαυση μεγιστοποιείται. To cruiser της βαυαρικής  εταιρίας μάς δείχνει το δρόμο στα μοντέλα τουρισμού.
  
Δοκιμή: Yamaha XMAX
 
Η Yamaha μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των 300 κυβικών, στοχεύοντας κατευθείαν στην κορυφή, με ένα μοντέλο που συνδυάζει την ποιότητα και τις επιδόσεις μεγαλύτερων κατηγοριών με την καθημερινή πρακτικότητα.
  
Δοκιμή: Moto Guzzi  
 
Η Τρίτη έκδοση του δημοφιλούς ρετρό μοντέλου είναι πιο ώριμη από ποτέ, αναδύοντας άρωμα vintage σε κάθε είδους διαδρομή.
 
Best Βuy: On-Off 1000 Κυβικών
 
4 επιλογές ικανές τόσο σε ασφάλτινες όσο και σε χωμάτινες διαδρομές, αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο χρηστικές κατηγορίες μοτοσικλετών για τους δρόμους της χώρας μας, αφού είναι ικανές να σας ταξιδέψουν παντού.
 
Scooter στα 125 κυβικά
 
Παρουσιάζουμε 6 από τα πιο δημοφιλή μοντέλα 125 κυβικών, που είναι ιδανικά για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, προσφέροντας οικονομία, πρακτικότητα και ευελιξία.
 
Προσφορές μοτοσυκλετών
 
Αν η καλοκαιρινή σεζόν είναι για εσάς η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσετε την καινούργια σας μοτοσυκλέτα, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες προσφορές των εταιριών και επωφεληθείτε.
 
Διακοπές με μοτοσυκλέτα
 
Τα σημεία, που πρέπει να ελέγξετε, πριν την αναχώρηση σας για τις διακοπές του καλοκαιριού.
 

…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών.