net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο εξώφυλλο του περιοδικού

Η δοκιμή της BMW G 310 R

Η δοκιμή της Kawasaki Versys X 300

Η δοκιμή της Kymco K-XCT 300 ABS

Αποστολή Varese: SWM 2017

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αποστολές στο εξωτερικό, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

 
Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί τώρα, έχει… τα πάντα! Supersport, Naked, Οn-Οff, Scooter και  δύο αποστολές στην Ιταλία! Μην το χάσεις !

Τι μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη; Ρίξτε μια ματιά:
 
Αποστολή Ρώμη: Yamaha City Range

Η εταιρία των τριών διαπασών ανανεώνει τον αστικό στόλο της. Το τρίτροχο Yamaha Tricity και το Premium Compact-NMAX τώρα και με κινητήρα 155 κυβικών. Αλλαγές και για το XENTER με τους 16άρηδες τροχούς. Το νέο εργαλείο της πόλης λέγεται YS125 και προσφέρει προσιτή απόδοση.
 
Αποστολή VareseSWM 2017
 
Η SWM επανέρχεται στο προσκήνιο με τα ολοκαίνουργια μοντέλα της και παρουσιάζει τις νέες τις προτάσεις, που εκτός από Enduro περιλαμβάνουν ρετρό και café racer μοτοσυκλέτες.

Δοκιμή: Yamaha R6
 
Οδηγούμε το νέο Yamaha YZF-R6 στην πίστα. Πώς συμπεριφέρεται στο φυσικό του πεδίο; Με νέα εμφάνιση και πλήθος αλλαγών, επανέρχεται δυναμικά στην κατηγορία.
 
Δοκιμή: BMW G 310 R

Δοκιμάζουμε πρώτοι, την προσπάθεια της Βαυαρικής εταιρείας να εισέλθει στην μικρομεσαία κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα προσιτό και ποιοτικό μοντέλο, που φέρει την υπογραφή της BMW και έχει στόχο την κορυφή. Θα τα καταφέρει;

Δοκιμή: Kawasaki Versys X 300

Με κληρονομιά το επιτυχημένο όνομα της σειράς Versys και τα αδιαμφισβήτα on-off χαρακτηριστικά, η Kawasaki φέρνει διλήμματα στους υποψήφιους αγοραστές και πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό.

Δοκιμή: Kymco K-XCT 300 ABS

Όταν ένας δυνατός κινητήρας παντρεύεται με την ευελιξία και την σπορ συμπεριφορά, προκύπτει μια εξαιρετική αστική συνταγή στην δύσκολη κατηγορία των 300αριών scooter.

Scooter 400 κυβικά

Στην κατηγορία των mega scooter είναι διαφορετικοί οι παράμετροι επιλογής και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει το νικητή. Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα των  
Kymco Xciting 400, Sym Μaxsym 400 Suzuki Burgman 400 και Peugeot Geopolis 400;

Απόλαυση με 5.000 ευρώ

Κοντά στο όριο των 5.000 εύρω παρουσιάζουμε 4 μοντέλα, που παρέχουν στον αναβάτη την δυνατότητα να απολαύσει  την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας, σε καθημερινή βάση.
Benelli BN 302, BMW G 310 R, Kawasaki Z 300, KTM 390 Duke

Μικρά Supersport

Η ιδανική κατηγορία για να κάνει κάποιος τα πρώτα βήματα στην πίστα και να μπει στον κόσμο της γρήγορης οδήγησης. Με εμφάνιση που παραπέμπει στα μεγαλύτερα μοντέλα και δυνατότητα για αστική μετακίνηση, οι Yamaha YZF-R3 ABS, KTM RC 390 και Kawasaki Ninja 300 ABS, υπόσχονται να κλέψουν τις καρδιές των νέων αναβατών και όχι μόνο.


…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αγώνες, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών. 
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ