Το νέο τεύχος του Μοto Τρίτη

Το οδοιπορικό στις σκληρές διαδρομές του ράλλυ Ακρόπολις

Η δοκιμή της KTM 1090 Adventure R

Η δοκιμή της Suzuki V-Strom 650 XT

Η δοκιμή της Honda X-ADV

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Στις σελίδες του νέου τεύχους Μοto Τρίτη που κυκλοφορεί με πλούσια ύλη, διαβάστε: Οργώνουμε τις διαδρομές του ράλλυ Ακρόπολις με τις καλύτερες on-off της αγοράς, παρουσιάζουμε τον πιο πλήρη οδηγό αγοράς on-off, δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 4,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:

Οδοιπορικό

Οδηγούμε στις σκληρές διαδρομές του ράλλυ Ακρόπολις, έξι από τις καλύτερες on-off μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού της αγοράς.

Δοκιμή: Suzuki V-Strom 650 XT

Η έκδοση ΧΤ του V-Strom 650, χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό της, υπόσχεται εκτός δρόμου εξορμήσεις για να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς.

Δοκιμή: Aprilia Caponord 1200 Travel Pack

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο των ημιενεργητικών αναρτήσεων, το Caponord 1200 μας κάνει να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Δοκιμή: BMW F700GS

Τo F700GS επενδύει στην ουσία κι αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται, απαραίτητα, πολλά κυβικά για να είναι αποτελεσματική μια on-off μοτοσυκλέτα.

Δοκιμή: BMW R1200GS Adventure και Rallye

Η κορυφαία on-off της Βαυαρικής εταιρείας μας υπενθυμίζει τους λόγους που την έχουν κατατάξει στην κορυφή της κατηγορίας και μας κάνει να ψάχνουμε μάταια για κάποιο ψεγάδι πάνω της. Η έκδοση Rallye φοράει το off road κουστούμι της και με τις απαραίτητες αλλαγές στα ηλεκτρονικά, είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε εκτός δρόμου περιπέτειες.

Δοκιμή: Ducati Multistrada 950

Το χιλιάρι Multistrada μπορεί να μην έχει τα κυβικά των μεγαλύτερων αδελφών του, αλλά διατηρεί όλα τα στοιχεία για τα οποία έχει αγαπηθεί από το μοτοσυκλετιστικό κοινό

Δοκιμή: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Μια μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τερέν και να προσφέρει απόλαυση.

Δοκιμή: Honda Africa Twin CRF1000L DCT

Η μοναδική on-off με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κλέβει τις εντυπώσεις και καταργεί τις προκαταλήψεις.

Δοκιμή: KTM Super Adventure και Super Adventure S

Με 160 ίππους να κλέβουν την παράσταση και φορτωμένη με κάθε λογής ηλεκτρονικά, η Super Adventure θα σας πάει παντού γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε, επίσης, τις δοκιμές των:
  • Honda VFR 1200X Crosstourer
  • Honda X-ADV
  • Kawasaki Versys X 300, 650 και 1000
  • KTM Adventure 1090
  • Suzuki V-Strom 1000
  • Triumph Tiger 800XRx
Παρουσίαση: BMW G310GS

Ο Βενιαμίν της οικογένειας των GS μπαίνει δυναμικά στην νεοσύστατη κατηγορία των μικρού κυβισμού on-off, κουβαλώντας υψηλή τεχνολογία και ποιότητα αντάξια του ονόματος της BMW.  

Παρουσίαση: Honda CRF 250 Rally

Με εμφάνιση εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές του Dakar, δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε χωμάτινη διαδρομή.

Παρουσίαση: V-Strom 250

Το ολοκαίνουργιο μικρού κυβισμού on-off της Suzuki πατάει στα χνάρια των μεγαλύτερων αδελφών του και τραβάει τα βλέμματα.

Non-Paper: Βελτιωμένο ή μαμά

Η βελτίωση είναι πολύ διαδεδομένη και στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν προχωρήσουμε σε μια μετατροπή;

 
…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών.