Θα είναι αυτή η νέα μοτοσυκλέτα της Norton στα 380 κυβικά;

Norton: Εισβάλλει και στα μικρά κυβικά

Με ένα νέο μοντέλο στα 380 κ.εκ. η Norton θέλει να κάνει είσοδο και σε μία από τις πλέον δυναμικές κατηγορίες μοτοσυκλέτας. Δείτε περισσότερα.

Η Norton συνεχίζει τα βήματα ανανέωσης και επέκτασης της γκάμας, στην οποία έχει και την βοήθεια της κινεζικής εταιρείας Zongshen. Δεν είναι άγνωστο ότι Zongshen και Norton έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας μεγάλης έκτασης, ενώ η κινεζική εταιρεία ετοιμάζει ήδη μια street adventure μοτοσυκλέτα στα 650 κ.εκ., βασισμένη στο Norton Atlas.

Πριν λίγες ώρες, αποκαλύφθηκε μια εικόνα από 3D Rendering που, σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, απεικονίζει ένα νέο Norton μοντέλο σε retro street φιλοσοφία και εξοπλισμένο με δικύλινδρο κινητήρα. Ο τελευταίος είναι ένα γνωστό από τα Zongshen RX3 μοντέλο δικύλινδρου μοτέρ, που αποδίδει 37 ίππους.

Ωστόσο το νέο Norton εμφανίζεται στην απεικόνιση με νέο πλαίσιο, νέο ανεστραμμένο πιρούνι, διπλά αμορτισέρ με δοχείο αερίου πίσω και φρένα με ακτινικές δαγκάνες εμπρός. Οι εξατμίσεις του μοντέλου εμφανίζονται να βγαίνουν εκατέρωθέν του και χαμηλά, ενώ από την μέση και πίσω, εμάς μας θυμίζει πολύ κάτι σε… Triumph! Μήπως τα παιδιά στο rendering room δεν ασχολήθηκαν και… πάρα πολύ με τις λεπτομέρειες, ή αυτό κάτι σημαίνει για την τελική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας; Προς το παρόν, παραμένουμε σε όσα ξέρουμε…