Θα παραμείνει στην MV Agusta;

Ο Camier εξετάζει τις επιλογές του

Ο Leon Camier είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος Superbikes και περιμένουμε την απόφασή του σχετικά με το πού θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά.

Με τις περισσότερες θέσεις για την επόμενη χρονιά να έχουν καλυφθεί, η απόφαση του Βρετανού αναβάτη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Έχει ξεπεράσει της προσδοκίες της MV Agusta τα τελευταία χρόνια και φαίνεται να έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά έχει μια πολύ σημαντική απόφαση να πάρει.

Αν αποχωρήσει από την Ιταλική ομάδα, κυκλοφορούν φήμες ότι θα πάει στη Honda, αλλά με όλα σχεδόν τα συμβόλαια της εταιρείας σε MotoGP και WSBK, να λήγουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς, μπορεί να μείνει εκτός αγώνων για μια σεζόν. Αν παραμείνει στην MV Agusta, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα χρόνο.

Ο Leon Camier εξηγεί: «Το σκέφτομαι συχνά τον τελευταίο καιρό και έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε κάθε σενάριο. Πρέπει να πάρεις την καλύτερη απόφαση τη δεδομένη στιγμή και δεν μπορείς να σκέφτεσαι το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Για εμένα είναι τρομακτικό, γιατί θα μπορούσα να προσπαθήσω να κλείσω συμβόλαιο ενός χρόνου και να αφήσω ανοικτό το ενδεχόμενο να πάω σε άλλη ομάδα στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να δω τι είναι καλύτερο για εμένα και τι μου δίνει την ευκαιρία να έχω κάποιο κέρδος στο μέλλον. Αισθάνομαι ότι η MV έχει πολλά να δώσει, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κερδίζει σε σταθερή βάση. Η μοτοσυκλέτα θα βελτιωθεί σημαντικά και την επόμενη χρονιά μπορούμε να είμαστε συχνά στο βάθρο.»